Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Milliók a szekrényben - Ezek minden idők legdrágább ruhái

Milliók a szekrényben - Ezek minden idők legdrágább ruhái
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hollywoodban bármi megtörténhet, például egy egyszerű kötény kerülhet 400 millióba. Jöjjön néhány pofátlanul nagy összeg, ami nekünk, földi haladóknak talán fel sem fogható!

1. Lupita Nyong'oLupita Nyong'oSzínésznő, Rendező6cikk0galéria0videóMég több róla

Lupita Nyong’o az egyik legjobban öltözött híresség volt 2015-ös Oscar-gálán. A 36 millió forintos, hófehér Calvin Klein ruha kézzel készült, és 6000 gyöngy díszíti. Arre emlékeztek, hogy ellopták a színésznő hotelszobájából?

Kép

2. Marilyn MonroeMarilyn MonroeSzínésznő, Énekesnő13cikk1galéria0videóMég több róla

Néha egy-egy darab árán sokat dob az eszmei értéke. Ennek tökéletes példája Marilyn ikonikus fehér ruhája, amiben a történelem egyik legemlékezetesebb villantását hajtotta végére. Pár éve meghökkentően magas áron, 1,2 milliárd forintért árverezték el.

Kép

3. Cate BlanchettCate Blanchettszínésznő6cikk0galéria0videóMég több róla

Térjünk vissza a valóságba, vagy legalábbis 2007-be, ehhez a gyönyörű Armani Privé ruhájához, amit a csalhatatlan stílusáról ismert, Cate BlanchettCate Blanchettszínésznő6cikk0galéria0videóMég több róla viselt. A Swarovski kristályokkal kirakok couture költemény 53 millió forintba fájt a színésznőnek. Csak összehasonlításként, a hasonló egyedi darabok ára általában 1 és 5 millió körül mozog.

Kattints ide a cikk folytatásáért!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!