Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

4 ruhadarab, amit a következő Balaton Soundra semmiképp ne vegyél fel

4 ruhadarab, amit a következő Balaton Soundra semmiképp ne vegyél fel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Döbbenetes dolgokat láttunk a hétvégi Balaton Sound fesztiválon...Mondjuk elég valószínű, hogy eddig sem tetted, de azért jobb, ha összegezzük a látottakat, nehogy te is ebbe a fesztiválbakiba ess legközelebb!

Magas sarkú cipő

Évekkel ezelőtt láttunk először lányokat magas sarkúban botladozni Balaton Soundon és már akkor sem értettük. De ahogy múlnak az évek, egyre jobban ki tudunk borulni rajta, ha sarkakon imbolyogva közelít valaki a sárban. Ne feledjük az első számú szabályt, akkor vagy a legcsinosabb, ha a szetted illik az alkalomhoz. Illenek a tűsarkak a hepehupás, poros –még ha prémium jelzővel illetjük is őket, bármit is jelentsen ez –fesztiválokra?Nem.


A drága órád

Imádjuk az órákat, mert az egyik legstílusosabb kiegészítő, amivel bármilyen szett feldobható, és örömmel konstatáltuk, hogy a mindenféle okos időjelzésre alkalmas eszköz betörése ellenére nem tud kimenni a divatból a nem okos óra. Ezt a trendet abszolút csak támogatni tudjuk. De illik a drága és elegáns óra egy poros fesztiválra, ahol bármikor a nyakadba önthet egy helyes vörösesszőke külföldi fiú egy liter sört? Nem.


A farmer rövidnadrágod, amiből kilóg a fél feneked

Ezt a trendet nem is értjük, mert funkcionálisan semmire nem jó a bugyifazonú rövidnadrág. Sehová nem mehetsz benne, csak strandra, bugyinak kényelmetlen, fürdőruhának nem jó az anyaga. Joggal gondolhatnánk, hogy ez azt jelenti, hogy a Balaton Sound a legtökéletesebb terep arra, hogy ezt a furcsa és funkció nélküli "nadrágot" viseld, de nem, sajnáljuk, még itt is csinosabb, ha a feneked alja már éppen, hogy nem lóg ki a nadrágodból.Haspóló + csípőnadrág kombináció

Több szempontból is kivétel ez a pont. Egyrészt, nem egy ruhadarabról van szó, amit el kéne felejteni véleményünk szerint, hanem egy szettről, másrészt magasabb derekú nadrággal kombinálva a haspólót csak ajánlani tudjuk, viszont csípőnadrággal nem csak túl sok (még lapos hashoz is), hanem a bőrhibáktól kezdve a hanyag tartásig mindent kiemel, amit inkább takargatni szeretnél.


Te a részedről még feltennél valamit a jövő évi fesztivál tiltólistára?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!