Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elfogadás témájú cikkek

Kép

InStyle #képesvagyok 2023 - Szavazz és segíts eldönteni, kik legyenek a 2023-as év díjazottjai!

Az Instyle magazin 2021-ben indult #képesvagyok kampányával szerette volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba...

Kép

Meddig él még a kolorizmus, a bőrszín alapján történő hátrányos megkülönböztetés?

Bár az elmúlt években egyre több színesbőrű modellt látunk a reklámokban és megjelentek az első sötétebb árnyalatú alapozók a hazai piacon is, a szépségiparban észrevétlenebb módon továbbra is megjelenik a bőrszíntónusok, árnyalatok szerinti megkülönböztetés. Erről olyan sztárok is nyíltan beszélnek, mint Zendaya, Lupita Nyong’o és Chanel Iman.

Kép

A család az család! 9 híres ember, akit meleg szülő nevelt fel

Ezekről a hírességekről lehet, hogy nem gondoltad volna, hogy meleg szülők nevelték fel őket.

Kép

Pride hónap: Filmek, amik segítenek az elfogadásban, megértésben

Ismét elérkezett a Pride hónapja. Célja, hogy felhívja a figyelmet a LGBTQ+ közösség különböző problémáira és kihívásaira, és elősegítse az elfogadást, a toleranciát és a sokszínűség tiszteletét. Ennek jegyében 6 filmet hoztunk, amik segítenek az elfogadásban, megértésben. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

10 rajzfilmhős, akiről nem is tudtad, hogy valójában meleg

A világ kezd egy sokkal elfogadóbb és befogadóbb hangot diktálni. Megannyi híresség áll ki büszkén a nyilvánosság elé, hogy vállalja másságát, és ez meseországban sincs másként!

Kép

Azta! Andie MacDowell 65 évesen mutatta meg smink nélküli arcát

Andie MacDowell egyáltalán nem szégyelli a korát és éppen ezért imádjuk!

Kép

Kiderült, melyek a szexuálisan legelfogadóbb városok

A szexualitás elfogadása elválaszthatatlanul összefügg a szabadsággal és az életminőséggel. Sajnos egyelőre azonban nem minden országban vagy városban ugyanannyira elfogadóak az emberek.

Kép

Most már hivatalos: őt választották a világ legdögösebb őszhajú pasijának

Te is rá szavaztál volna?

Kép

InStyle #KÉPESVAGYOK - Szavazz és segíts eldönteni, kik legyenek a 2022-es év díjazottjai!

Neked kik a kedvenceid? Kinek adnád a 2022-es év KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Szavazz és nyerj!

Kép

„Egy olyan ország a vízióm, ahol nincs jelen a megkülönböztetés semmilyen formája” - interjú Amanda Elstakkal, a másság elfogadásának élharcosával

Amanda Elstak, az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány és a Magyar Tolerancia Egyesület transzszexuális elnöke. Amanda egész eddigi munkássága során igyekezett segíteni azoknak a fiataloknak és felnőtteknek, akik ráébredtek arra, hogy mások, mint a többiek.

Kép

Minifesztivállal tér vissza a Budapest Parkba a Margaret Island

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiválja, amit augusztus 6-án rendeznek meg a Budapest Parkban.

Kép

10 film, ami az elfogadásra és kulturális sokszínűség fontosságára tanít

Könnyed és kevésbé könnyed történek, amikben egy a közös: a kulturális sokszínűség fontossága!

Kép

3 híres mese, ami nem feltétlen jóra tanítja a gyerekeinket

A gyerekek kegyetlenek - szokták mondani, ha csúfolásról van szó, vagy csak sértettségükben, mérgükben visszavágnak egy mondattal. És az is igaz, hogy azt mondják, amit otthon látnak és hallanak. Nem egyszer hallottam már szülőtől, hogy szóban hogyan szidja és tiporja földbe a gyerekét a játszótéren és minden egyes alkalommal a szívem szakad meg, hogy még elhangozhatnak ilyen mondatok. De sajnos a gyerekmesék sem szerénykednek, ha testszégyenítésről van szó. És mivel sokszor azért néznek a gyerekek mesét, hogy a szülők addig mást csinálhassanak, így a megbeszélés is elmarad. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Miért tekint a legtöbb magyar ember ellenségként a K-pop műfajra?

Mi, magyarok szeretjük azt gondolni, hogy viszonylag elfogadó társadalom vagyunk, és néhány igen kemény nemzethez képest követjük a modern kori változásokat. De minden téren így van ez?

Kép

Híres nők, akik szerint igazi áldás az őszülő haj

Méghogy az ezüstös fürtök csak a pasikat teszik vonzóvá! Bizony nők esetén is remekül működik a természetes, ősz hajszín.

Kép

Tényleg olyan lehetetlen itthon a ritkább zenei stílusok elfogadása?

Manapság Magyarországon, és az egész világon, nagy hangsúlyt kap az elfogadás/nem elfogadás. Ez fontos kevésbé feltűnő témákban is, ilyen például a zene.

Kép

Úgy, ahogy vagy - smink, fodrász és retus nélkül érzékenyít a természetességért a Szeretest csapata

Bizonyára mindenki emlékszik a Szex és New York első filmjében, amikor Carry kisírt szemekkel, smink nélkül nézett a tükörbe. Sokkolóan hatott majdnem mindenkire, hogy a tökéletes, szép és elegáns világukban valaki így mutatkozik. Valami ilyesmi hatást szeretett volna elérni a Szeretest kampány is legújabb projektjükkel, aminek a címe: Úgy, ahogy vagy! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Sérülteket fotóz, hogy megmutassa 8 éves lányának; minden ember gyönyörű

Sujata Setia brit fotóstól egy nap megkérdezte a 8 éves kislánya, hogy gyönyörűnek látja-e. A fotóművész édesanya sokat tűnődött azon, mit mondhatna. Végül elkészített egy olyan fotósorozatot, amit mindenkinek látnia kell, hogy megváltozzon a szépségről alkotott nézőpontja. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

A híres filmcsillag kórosan sovány teste kiakasztotta az internetezőket - de most keményen visszaszólt!

Ezek a híres nők nem hagyják, hogy még több rosszindulatú megjegyzést kapjanak. Őszintén nyilatkoztak, hogyan élték meg a vékony alakjukat érő kritikákat!

Kép

Nőből lett férfi a divatvilág új kedvence - mássága ellenére csak imádni lehet!

Az egész divatvilág értük rajong!

Kép

Közel se úgy nézek ki szülés után, mint az Instagramon a híres mamik! Akkor most érezzem magamat rosszul??!

A body positivity mottója: fogadj el úgy, ahogy vagyok. De vajon magunkat is képesek vagyunk elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk? Ez az Éva magazin cikke.

Kép

Love is love! 8 csodálatos, és elgondolkodtató film a szabad szerelemről

Összegyűjtöttük kedvenc romantikus filmjeinket, melyekben a szerelemnek tényleg nincsenek határai!

Kép

Erre van most igazán szükségünk! 10 inspiráló idézet az elfogadásról

Az elfogadás még mindig nehezen megy az embereknek. Íme 10 gondolat, ami erre buzdít mindenkit!

Kép

LMBTQ emberek, akik nélkül ma más lenne a világ

A pride hónap és a közelgő felvonulás tiszteletére megidézünk néhány tudóst és hírességet, akik nélkül ma más lenne a világ. De mi ez a pride és miért van rá szükség?

Kép

Idegesít a woke kultúra! Lassan már az elfogadók azok, akik nem fogadnak el

Sikerült átesnünk a ló túloldalára?

Előző oldal
Következő oldal