Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

'90-es évek, folklór és túlméretezett darabok: Ez a kollekció lesz a fiatalok kedvence a 2022-es tavaszi/nyári szezonban

'90-es évek, folklór és túlméretezett darabok: Ez a kollekció lesz a fiatalok kedvence a 2022-es tavaszi/nyári szezonban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A sokszínűség, amit a Z generáció hordoz magában, most igazán visszatükröződhet a mindennapos megjelenésben is.

A divat ma már egy olyan sokszínű és szerteágazó fogalom, hogy azt hinnénk, nem tudnak újat mutatni nekünk. Ám a C&A idén is meglepi a lelkes divatrajongókat 2022-es tavaszi/nyári kollekciójával! Tavasszal kiteljesedhetsz és kifejezheted érzéseidet megjelenéseddel a Clockhouse újdonságaiban. Ráadásul rögtön három irányba is elindulhatsz a tavaszi bevásárlás alatt: a márka kollekciói ugyanis magukba foglalják a '90-es évek divatját, egy kis bohém, könnyed vonalat és a sokszínűséget, amit egy unisex kollekción keresztül adnak át a vásárlóknak.

Kép
forrás: C&A

Viseld a napsütéses tavaszi napokon a 90s Revival kollekciót, ami a '90-es évek kockás és virágos mintáit, valamint a street style hangulatot ötvözi magában, ami egyben nosztalgikus, de mégis fiatalos hangulatot teremt. Az utcai szórakozások, a zenekarok és a fesztiválhangulat, mindez az 1990-es évek hangulatába olvasztva magabiztosságot és az újrakezdéshez való erőt adhatja meg neked idén tavasszal.

Kép
forrás: C&A

A bohém könnyedséget a Folk Festival kollekció képviseli, amelyben a C&A megjeleníti a Z generáció DIY iránti szeretetét, a patchwork mintákat, a réti virágokat, a hagyományos japán kézműves mesterségeket és az új, folklór ihlette hímzéseket. A ruhák otthoni átalakítása szinte minden fiatalnak a fejében megfordul, nincsenek határok, és ezek a ruhadarabok is ezt az üzenetet sugározzák magukból.

Kép
forrás: C&A

A kollekció egyik nagy sajátossága, hogy számtalan darabot találunk, ami mindenki számára tökéletes lehet. Az unisex kollekció épp ezt a kényelmet és a laza megjelenést helyezi előtérbe: jönnek a pozitív, életvidám motívumok, a túlméretezett fazonok és az életigenlő üzenetek. Ez jelképezi a fiatalok elszánt törekvését arra, hogy az öltözködésben a kényelem is pont olyan fontos, mint a megjelenés.

Nézd meg most a Clockhouse kollekció néhány darabját!

Galéria / 10 kép

Clockhouse kollekció

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.