Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Még mi sem hisszük el, hogy kivel randizik Brad Pitt

Még mi sem hisszük el, hogy kivel randizik Brad Pitt

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A bennfentesek azt mondják, nem most hallottunk utoljára az Oscar-díjas színész és a szupermodell románcáról.

Bár a sztárvilágban gyakran felbukkannak olyan párok, akinek az egymásra találására talán sosem számítottunk volna, a Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla és Emily Ratajkowski (állítólagos) randijairól való hírek tényleg meglepték a világot augusztusban. Márpedig a jelek szerint többről van szó, mint egyszerű pletykáról, ugyanis a Page Six forrása megerősítette, hogy a színész valóban találkozgat a nála 27 évvel fiatalabb szupermodellel.

Bár a bennfentes azt mondja, kapcsolatról egyelőre egyáltalán nem beszélhetünk, ugyanis Bradet az utóbbi hónapokban másokkal is látták már időt tölteni, azért az informátor azt üzeni mindenkinek, érdemes lesz odafigyelni rájuk… vagyis könnyen lehet, hogy a jövőben egyre gyakrabban keresik majd a másik társaságát. Az OK! Magazine egyébként úgy tudja, hogy Brad kereste fel Emily-t, aki igent mondott az Oscar-díjas színész meghívására, mert mindig is helyesnek tartotta őt és azt gondolta, nincs veszítenivalója a találkozással. Sőt, egy TikTok videóban ő maga jelentette ki, hogy már fontolgatja a randizást.

Kép
forrás: Getty Images

Persze a kapcsolatukat megerősítő hivatalos bejelentésre jobb, ha nem számítasz a közeljövőben, mivel egyelőre egyikük válása sem zárult le. Brad Pitt Brad Pitt színész 290cikk 18galéria 7videó Még több róla évek óta perben áll korábbi feleségével, Angelina Jolie-val, Emily pedig júliusban lépett ki a négy éven át tartó házasságából Bear-McClarddal, miután hűtlenségen kapta a férjét. Ezek után érthető, ha mindketten úgy döntenek, hogy a magánéletüket ezután a reflektorfényektől távolabb élik.

És ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Sztárpárok, akikről senki sem gondolta, hogy együtt maradnak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!