Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Bella Hadid arca is ezzel a veszélyes módszerrel változott meg teljesen: meghökkentő szépségtrend terjed, ami nem kicsit kockázatos

Bella Hadid arca is ezzel a veszélyes módszerrel változott meg teljesen: meghökkentő szépségtrend terjed, ami nem kicsit kockázatos

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Te kipróbálnád ezt a beavatkozást?

Azt eddig is tudtuk, hogy rengeteg szépségtrend terjed a neten, amelyek mind azért lettek népszerűek, mert a nők egyre tökéletesebben és tökéletesebben szeretnének kinézni. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy éppen milyen megjelenés/külső számít „divatosnak”, így még néhány évvel ezelőtt a minél szélesebb arccsont és teltebb orcák számítottak extra trendinek, addig most egy új beavatkozás ütötte fel a fejét.

Az úgynevezett bukkális zsírleszívás fénysebességgel tör előre (például TikTokon), amit mi sem bizonyít jobban, hogy néhány sztár láthatóan és egyértelműen átesett ezen a beavatkozáson.

De mi is az a bukkális zsírleszívás?

Ez egy plasztikai eljárás, amely során a járomcsont és az állkapocs közötti zsírt eltávolítják, így a beeső arcterület sokkal jobban hangsúlyozza az arc csontozatát. Mutatjuk is, hogyan néz ki a végeredmény:

Mint a képek mutatják, Lea Michele Lea Michele Színésznő, Énekesnő 28cikk 1galéria 0videó Még több róla arca egyértelműen megváltozott, és bár egy bizonyos fokig mindannyian változunk a korral, az utóbbi időben drasztikus változást láthatunk rajta, ami egyértelműen egy plasztikai beavatkozásnak köszönhető, méghozzá a bukkális zsírleszívásnak.

Ugyanez látszódik Bella Hadid arcán is, hiszen míg néhány évvel ezelőtt sokkal kerekebb volt a pofija, addig mára hihetetlenül csontos lett, ráadásul pont azon a területen hiányzik az arcából a zsír, amit a bukkális zsírleszívás során eltávolítanak.

Kép
forrás: Getty Images

De mit mondanak az orvosok?

Dr. Darren Smith New York-i plasztikai sebész elmondta, hogy háromféle pácienssel találkozik, akik érdeklődnek a bukkális zsírleszívás iránt:

  • Akiknek telt az arcuk és szeretnének karcsúsítani rajta.
  • Akik határozottabb arccsontot szeretnének.
  • Akik fiatalítás céljából szeretnék a beavatkozást.

Az orvos azonban fontosnak tartja, hogy a nők tudjanak az eljárás kockázatairól is:

„Mivel a bukkális zsíreltávolítás volument vesz el az arcból, idő előtti öregedést eredményezhet. Bár elsőre hízelgőnek tűnhet, ahogy a páciens öregszik és természetes módon veszít az arcának térfogatából, a bukkális zsír hiánya miatt soványnak és idősebbnek tűnhet, arról már nem is beszélve, hogy ezt a zsírt többé már nem lehet visszaszerezni!”

Az eredmény pedig folyamatosan változhat az idő múlásával, így a legtöbb plasztikai sebész azt javasolja, hogy jól gondolják át a páciensek, hogy biztosan bele szeretnének-e vágni az eljárásba, mert a bukkális zsíreltávolítás végleges, amit maximum kozmetikai töltőanyagokkal vagy zsírinjekcióval lehet később korrigálni.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiken nyomot hagyott a plasztika és a függőségek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.