Mennyi időbe telik rendbe hozni a sérült hajat?

Europress
Mennyi időbe telik rendbe hozni a sérült hajat?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ki bírod várni?

Ha szereted hővel formázni a hajad és gyakran váltogatod a színét is, bizony előfordul, hogy egy idő után fényét veszti és töredezett lesz. Ha pedig valamit nagyon elrontottál, úgy is érezheted, nem lehet már megmenteni. De mégis mennyi idő alatt jöhet rendbe a károsodott haj?

Hő okozta sérülések

Amikor túlhasználod a hajvasalót és más hővel formázó kütyüket, többféle kellemetlen végeredmény is előfordulhat attól függően, alapból mennyire erős a hajad. Ilyenkor ugyanis a hidratáltság és a rugalmasság tűnik el. Egyrészt van az, amikor csak egy vágás segíthet, amihez le kell növesztened a sérült részt és úgy megszabadulni tőle.

Ugyanakkor lehet, hogy megmenthető a hajkorona egy erősebb fehérjés vagy mélyen hidratáló kezelés által, amilyet profi szalonokban végeznek. Előfordul, hogy már az első alkalom után látszik változás, máskor pedig egy-három hónapot is várni kell. Ha pedig szerencsés vagy, akkor elég, ha veszel pár nagyon erős hidratáló és regeneráló terméket (szérumokat, olajokat, pakolásokat és balzsamokat), melyek szépen lassan, szintén 1-3 hónap alatt fejtik ki tökéletesen hatásukat, miközben mellőzöd a hajvasalást.

A CIKK FOLYTATÁSÁÉRT KATTINTS!

A te hajadra is ráférne egy kis regenerálás?
Akkor ezt próbáld ki!
Kép
A kereséshez kezdj el gépelni!