5 növény a szép bőrért

Europress
5 növény a szép bőrért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amellett, hogy szépek, a lakásod díszei lehetnek és némelyikük még finom is, a bőröddel is csodákat tesznek a következő növények:
BazsalikomAntiszeptikus hatású, sokak szerint még az akoholnál is jobb fertőtlenítő. Segíti az akné kezelését és a bőr olajtermelésében is szerepe van. Zúzz össze néhány levelet és a masszát kend az arcodra.
forrás: Europress

Bazsalikom

Antiszeptikus hatású, sokak szerint még az akoholnál is jobb fertőtlenítő. Segíti az akné kezelését és a bőr olajtermelésében is szerepe van. Zúzz össze néhány levelet és a masszát kend az arcodra.


LevendulaNyugtató hatású, ezért a piros, irritált bőrrel csodákat tesz!
forrás: Europress

Levendula

Nyugtató hatású, ezért a piros, irritált bőrrel csodákat tesz!


RózsaA rózsaolaj a levendulához hasonlóan nyugtató hatású, ráadásul a menstruáció előtti pattanásokat is kezelheted vele, mivel a hormonok hatására kialakuló akné kezelésében gyakran használják.
forrás: Europress

Rózsa

A rózsaolaj a levendulához hasonlóan nyugtató hatású, ráadásul a menstruáció előtti pattanásokat is kezelheted vele, mivel a hormonok hatására kialakuló akné kezelésében gyakran használják.

HibiszkuszEgy öregedésgátló szupernövényt keresel? A Hawaii-mintás cuccok kedvelt szereplője a hibiszkusz, mely amellett, hogy szép, a természet botoxaként is emlegetik. Csökkenti a ráncok mélységét és bőrtisztításra is alkalmas.
forrás: Europress

Hibiszkusz

Egy öregedésgátló szupernövényt keresel? A Hawaii-mintás cuccok kedvelt szereplője a hibiszkusz, mely amellett, hogy szép, a természet botoxaként is emlegetik. Csökkenti a ráncok mélységét és bőrtisztításra is alkalmas.


GerániumA muskátlik rokona szabályozza a bőr olajtermelését, a mitesszerek ellen is hatásos fegyver.
forrás: Europress

Geránium

A muskátlik rokona szabályozza a bőr olajtermelését, a mitesszerek ellen is hatásos fegyver.

A szépségért megéri egy kicsit kertészkedni ;)

Olvasd el ezt is!
A kereséshez kezdj el gépelni!