Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Élménybeszámoló Törökországból - Virágtól az Attractive modelljétől

Élménybeszámoló Törökországból - Virágtól az Attractive modelljétől
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Virágot legutóbb egy Twin Peaks ihlette Joy-divatanyagban láthattad, azóta felpörögtek körülötte az események, dolgozott Milánóban és Isztambulban is. Kezdetben bizonytalanul indult útnak, végül pedig szinte már haza sem akart jönni, annyira megszerette a török modellvilágot.

Virág rengeteget castingolt és dolgozott Törökországban, ennek köszönhetően számtalan editoriallal és kampánnyal tért haza, nem mellesleg szert tett néhány igaz barátra és felejthetetlen élményre is. Modellünk összesűrítette Isztambulban töltött három emlékezetes hónapjának eseményeit, amelyek átélésében az általa készített gyönyörű képek is segítségedre lesznek. (JOY-os divatanyagát ITT érhetitek el)

"Imádtam Isztambult. Először nem mertem kimenni, mivel eléggé eltérő kultúra, nem ismertük, nincs kinti rokonunk, ráadásul elég durva terroresemények is történtek akkoriban. Mégis éreztem, hogy ki kell mennem, mert lehetségesnek tartottam, hogy passzolnék ehhez a piachoz, és szerencsére így is lett!"

Kép
Kép


Már aznap castingoltunk, mikor megérkeztem, nagyon sok castingunk volt minden nap. Isztambulban is sofőr viszi a lányokat, ami egyébként kényelmes, néha kicsit nyomasztó, s más mint Milánóban, ahol "szabadon" mész, és osztod be az idődet. Más piac.

Kép
Kép

Az ügynökségen mindenki nagyon nagyon kedves, bármiben számíthattunk rájuk, minden nap telefonon beszéltünk a bookerünkkel, elmondott mindent a következő napról, akár castingok voltak, akár munka. Szerencsére már a második héten szinte minden napra kaptam egy-egy munkát. Nagyon örültem neki, persze elég intenzív volt az igénybe vétel, és nem mondom, hogy nem voltam fáradt, de iszonyatosan élveztem.

Kép
Kép
Kép


Minden nap más helyszín, új vagy épp már ismerős csapat, más és más kollekciók, koncepciók. Nagyon élveztem. Olyan helyeken dolgozhattam, ahová valószínűleg egyébként nem juthattam volna el, például a tengerparton vagy régi repülőkkel teli múzeumkertben fotóztunk. Persze volt stúdiófotózás is, az első munkám az egyik legnagyobb magazinnal pont egy ilyen stúdióban volt. Az is nagyon nagy élmény volt, csodás csapattal, de számomra Törökországban a kültéri fotózások nyújtottak hatalmas élményt.

Kép
Kép
Kép


Mindenki, akivel csak dolgoztam nagyon kedves és figyelmes volt. Nagyon érdeklődőek, imádják a magyarokat, elég sok közös szavunk is van, szóval volt miről beszélgetni a fotózásokon. Sokszor volt videózás is egy-egy kampányhoz, amit különösen élveztem, mert nagyon szeretem, ha videót is készítünk a munkához, ilyenkor szabadabban mozoghatok, több tér van és az egész kampány "életre kel".


Szóval abszolút pozitív volt ez a három hónap, először féltem kicsit, hogy milyen lesz, de mindenki annyira kedves volt, hogy csak nagyon jó élményeim vannak Isztambulról. A török konyha is nagyon finom, persze vannak nehéz fogások, de a kínálat alapvetően elég változatos. Sok zöldséget, halat, bulgurt esznek, amik elég egészségesek, szóval ezt is szerettem.

Kép
Kép
Kép


Nagyon sok új barátot szereztem kint, modell-lányoktól a kinti fotósokon, sminkeseken, stylistokon át a szimplán csak kedves emberekig, akikkel takálkoztam. Szinte mindenkivel tartom a kapcsolatot, nagyon kedvesek és mai napig nagyon érdekli őket, merre megyek, mi történik velem, aggódnak értem és szurkolnak.

Kép
Kép


Maga a város is elképesztő, 15 millióan élnek Isztambulban, ez eléggé érezhető is. Tényleg egy igazi világváros, hihetetlen pörgés van. Nagyon nagy élet van az egész városban. Felhőkarcolók, hatalmas épületek, bevásárlóközpontok, hegyes-dombos utcák, amelyek sokszor elég félelmetesek is autóval, de szerencsére a sofőrünk nagyon profi volt. Mindemelett pedig természetesen dzsámik, mecsetek, régi műemlékek mindehol.Nagyon érdekes, ahogyan ez a két irány jelen van egymás mellett az egész városban. Egy óriási felhőkarcoló mellett megfér egy régi dzsámi. Nagyon tetszett ez is Isztambulban, nagyon izgalmas város. A Boszporuszt pedig egyszerűen nem lehet megunni, sokszor voltunk ott, s annyira gyönyörű, hogy nem lehet elégszer kimenni a partjához.

Kép
Kép
Kép
Kép



Sikerült hajótúrázni is egy közeli szigetig (Herceg-szigetek), ami szintén felejthetetlen és hatalmas élmény volt. Az egész szigeten nincs egy autó sem, csak biciklisek és lovaskocsik. Mindenhol vintage-hangulatú házak, és a sziget tele van szuper éttermekkel, amelyekben kizárólag friss halat tudsz enni, szinte épp a vízből kifogva.

Kép
Kép
Kép

3 hónapot töltöttem kint, de szinte észre sem vettem, annyira élveztem. Nagyon szeretem ott dolgozni, és nagyon remélem, hogy még sokszor viszzautazom majd."
Virág török kalandjairól még több fotót találsz a galériánkra kattintva:

Galéria / 25 kép

Virág törökországi képei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.