A nap cikke

Szabó Zsófi babát vár: megmutatta cuki pocakját!

Nagy bejelentést tett a fiatal színésznő!

Még több olvasnivaló

Egy kvíz igazi Disney-fanoknak: te mennyi mesét ismersz fel néhány emojiból?

Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Ezek a Disney hercegnős pokrócok az internet új kedvencei!

Egy kényes kérdés: szabad randizni a barátnőd expasijával?

Nyílt levél a legjobb barátom csajának

A Pretty Little Liars színésznője anorexiával küzdött, s új filmjében mindent elárult erről

Ryan Gosling csokigyárosnak áll? Könnyen lehet, hogy ő lesz az új Willy Wonka!

Kvíz a rajongóknak: felismered ezeket a sorozatokat egyetlen fénykép alapján?

Így készült Éva karácsonyi reklámja

Így készült Éva karácsonyi reklámja
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lehet, hogy eddig nem vetted észre, de az Aréna Pláza divatos reklámjaiban hosszú évek óta szerepelnek az Attractive gyönyörű modelljei, sőt, volt már rá példa, hogy egyszerre hárman is. Az Amnesia kampányokból ismerős Dobár Éva például 2013 őszén egy dívát alakított a bevásárlóközpont kedvéért. Karácsonyra újra felkérték, ám most olyan szerepbe bújt, amiről több mint két éve szól magánélete is, egészen pontosan kisfia születése óta.
Kép

Éva: “Az idei téli Aréna kampány kapcsán azzal hívott fel az ügynökségem, hogy anya típusú modell lányt keresnek, és adhatnak-e rám opciót?! Természetesen egyből igent mondtam, azt hiszem elég közel áll hozzám az anyaszerep.

Kép
Kép
Kép

Egy anyukát kellett alakítanom, aki boldogan ünnepel a karácsonyfa alatt a szép családjával. A kampányfotók más helyszínen készültek, ott csak a "férjem" a "kislányom" és én szerepeltünk. A rengeteg mennyiségű műhó végig kísérte a reklámfilm forgatást is, fontos szerepe volt a hangulat megteremtésében.

Kép
Kép
Kép

A forgatás természetesen karácsonyi kiegészítőkkel feldíszített, dunaparti loft lakásban zajlott. Ott már kibővült a család, egy kisfiú is csatlakozott hozzánk. A reklámban egy idilli szenteste látható, ahol a gyerekek izgatottan bontogatják az ajándékjaikat, a szülők pedig mindennél boldogabbak, hogy együtt ünnepel a család.

Nagyon profi volt a stáb is, de a 9 éves kislány és az 5 éves kisfiú is felnőtt módjára viselkedett és próbálták a legjobb formájukat hozni, persze megőrizve a gyermeki ártatlanságot, amikor is önfeledten kacagtak vagy egymás szórakoztatására elkezdtek hógolyózni a műhóval. Szerintem ezekből az elkapott pillanatokból lesznek a legjobb felvételek.

Kép
Kép

Öröm volt egy ilyen szerepben is teljesíteni, és köszönöm, hogy újra az Aréna Pláza "csapatával" dolgozhattam. Kíváncsian vártam a reklámot, amit az igazi férjemmel és kisfiammal nézhetek a tv-ben, vagy éppen majd Milán az óriásplakátra mutatva kérdezheti meg, hogy anya miért egy másik családdal van azon a képen?!”

Kellemes Ünnepeket kívánunk az egész Attractive-csapat nevében!

Trónok harca-útikalauz: 12 híres forgatási helyszín, amit egy igazi rajongónak nem szabad kihagynia

Nemcsak a színészek, hanem a Falat vagy Királyvárt megformáló pazar helyszínek is emlékezetes alakítást nyújtanak!

Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Egy új generációs naked shoes, ami könnyen lehet, hogy letaszítja a trónról Kanye West (most még) népszerű kreálmányait...

A kereséshez kezdj el gépelni!