A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

4 dolog, amire utólag jöttem rá az esküvőszervezéssel kapcsolatban

4 dolog, amire utólag jöttem rá az esküvőszervezéssel kapcsolatban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már több,mint egy év telt el az én Nagy Napom óta, ezért úgy gondoltam, épp itt az ideje összegezni az esküvőszervezéssel kapcsolatos tapasztalataimat!

Elsősorban mindezt azért teszem, hogy segítsek azoknak akik most vágnak bele a tervezgetésbe, szervezésbe. Nagyon jól emlékszem, hogy akkor nekem is jól jött minden tanács! Persze, ha nektek is van már tapasztalatotok a témában és kiegészítenétek még a listát, akkor mindenképp írjátok meg nekünk!

1. Első a helyszínválasztás!

Nagyon fontos, hogy ezzel minden menyasszony és vőlegény tisztában legyen! A legjobb esküvői helyszíneket általában már több, mint egy évre előre lefoglalják! Ezért, ha az esemény többi részletével még bőven ráértek foglalkozni, a helyszínek lecsekkolását már most kezdjétek el! Arról nem is beszélve, hogy így óriási "early bird" kedvezményekhez is juthattok és az egyik legdrágább tételt olcsóbban megúszhatjátok!

Kép
forrás: Pinterest

2. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak!

Ez talán a legnehezebb feladat! Ez a te napod/ti napotok, ezért ne hagyd, hogy mások elképzelései, elvárásai alapján valósuljon meg! Az életben (jó esetben) csak egyszer adatik meg, hogy igazi királylány legyél, ezért mindenképp ragaszkodj az elképzeléseidhez. (Persze fontos az is, hogy a leendő férjeddel is meglegyen az egyetértés.) Ez azért iszonyúan nehéz, mert mindig lesz egy családtag vagy rokon, aki a saját hagyományait szeretné ráderőszakolni (igen, ezt csúnya így kimondani, de ez az igazság!) Álljon itt két saját esküvői sztori ezzel kapcsolatban. Az első: nekem nem volt fátylam. Sokan beszóltak, kérdezgették, hogy miért, ez hogy lehet?! Elhoztam a szalonból a fátylat - hiszen a ruhához járt - de végül nem vettem fel. Nincs különösebb oka, egyszerűen nem éreztem úgy, hogy kell. Szóval a lényeg: érzed jól magad a ruhában, a sminkben, legyen minden a te választásod, a szabad akaratodból meghozott döntés! Még ha az egy ilyen apróság is. A másik ilyen konfliktus ennél azért komolyabb volt: mi a polgári szertartást júniusban, mindössze 2 tanú jelenlétében ejtettük meg, míg a templomi esküvőnk augusztusban, 100 fő részvételével zajlott. Persze ezen is megbotránkoztak a család konzervatívabb tagjai, de mi szerettük volna a férjemmel, hogy a nagy, bulis esküvő és a kicsi, szűkkörű, szerény szertartás is megvalósuljon. Ide is, oda is húzott a szívünk. Nem tudtunk dönteni, ezért végül nem is kellett: megoldottuk így. Szóval tulajdonképpen mi azóta két házassági évfordulót is ünneplünk! :) Összegezve tehát: ha van olyan családi hagyomány, amit követni szeretnél, kövesd! Ha szeretnéd megteremteni a sajátjaidat, akkor tedd! Ez mind csak rajtad áll!

Kép

3. Élvezd!

Hát igen, ahogy a Punnany Massif is megmondta! :) Ha te magad szervezed az esküvőd, akkor ez is egy nagyon fontos szempont! Ne görcsölj rá, inkább élvezd ki a tervezgetés minden pillanatát! A legjobb, ha a leendő férjed, a családod és a barátaid is kiveszik a részüket a szervezésből, így még nagyobb élmény lesz! Próbálj minden kis "akadályhoz" pozitívan hozzáállni, hiszen minden problémára van megoldás! Mondok egy példát: a mi esküvőnk előtt pár nappal derült ki, hogy a neves, megbízható és nem mellesleg nagyon jófej DJ is épp a saját esküvőjét szervezi, ezért a csapatából egy másik zenészt küldött a mi Nagy Napunkra maga helyett. Ez egy héttel az egész esemény előtt vált biztossá, mégsem fogtuk fel problémaként: bíztunk benne, hogy jól alakul, jó lesz a másik DJ is. És óriási bulit csinált! A barátaink azóta is mondogatják, hogy rég táncoltak annyit, mint akkor!

4. És a legfontosabb: tök felesleges izgulni!

És ez tényleg mindenre igaz, ami az esküvővel kapcsolatos! Odaér-e a helyszínre épségben a torta? Ki fogja összerakni és ízlésesen tálalni a gyümölcskosarat? Mi van, ha mégsem tetszik a dekoráció? Ha te mindent megtettél annak érdekében, hogy ezek megvalósuljanak, akkor a többi már nem rajtad múlik. És hidd el: ezt a napot nem tudja elrontani egy 10 percet késő DJ vagy egy-két rosszul felaggatott virágfüzér....

Kép
forrás: Pinterest

Te mivel egészítenéd ki a listát?

Olvasd el ezt is!
Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

A kereséshez kezdj el gépelni!