Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A karma törvénye: mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz

A karma törvénye: mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A karma törvénye egyszerű: Minden energia, beleértve a gondolatainkat és az érzelmeinket is, megfelelő energiát hoz létre, ami valamilyen formában visszatér hozzád!

Szanszkritul a karma szó cselekvést jelent. A szakértők szerint gyakran vannak tévhitek azzal kapcsolatban, hogy mi is valójában a karma, és hogyan vonatkozik az életünkre, épp ezért úgy döntöttünk, hogy a mélyére ásunk a témának, és összeszedünk mindent, ami fontos lehet azért, hogy megértsük a karmát.

Mi is pontosan a karma?

A karma valódi definíciója attól függően változhat, hogy kit kérdezel. Vannak, akik a keleti vallásokban megalapozott hagyományos jelentéshez ragaszkodnak, míg mások inkább a jó és a rossz nyugati szemszögből értelmezik. Ennek eredményeképpen eltérő nézetek alakulhatnak ki arról, hogy a karma hogyan érvényesül az életben.

A Georgetown Egyetem Berkley Center for Religion, Peace, and World Affairs szerint például a karma az ok-okozati összefüggések hindu szemlélete, amelyben a jó gondolatok, tettek és szavak jótékony, míg a rossz gondolatok, tettek és szavak káros hatásokhoz vezethetnek.

Sok szakértő azonban a karmára nem csak úgy tekint, mint jóra vagy rosszra.

Dr. Jennifer Rhodes pszichológus szerint a karma azok a helyzeteket vagy interakciókat jelenti, amelyek segítenek eligazodni a magasabb célunk felé vezető úton.

„Gyakran könnyen elterelődik a figyelmünk, és nem veszünk észre olyan üzeneteket, amelyek miatt azt hisszük, hogy rossz karmánk van. Pedig ezek a helyzetek egyszerűen csak jelek számunkra, hogy korrigáljuk az irányt, és haladjunk tovább a magasabb célunk felé" - magyarázta Rhodes, majd így folytatta:

„Az utazás nem arról szól, hogy tökéletesek legyünk, hanem arról, hogy visszacsináljuk azt, ami nem mi vagyunk, és azzá váljunk, akik valójában vagyunk" - tette hozzá.

Tejal Patel, meditációs és mindfulness-szakértő a karmára úgy tekint, mint az ok és okozat körforgására, amely a cselekvésről szól, nem pedig az eredményről.

„A karma egy filozófia arról, hogyan éljük az életünket, hogy valóban önmagunk legjobb változatává váljunk, és a lehető legteljesebb életet éljük, amire vágyunk" - mondja.

És mivel a jövő nincs kőbe vésve, Patel szerint a mostani döntéseinkkel, gondolatainkkal és tetteinkkel megváltoztathatjuk életünk útját.

A karma törvénye szerint mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz, de a dolog egyáltalán nem ennyire egyszerű, ráadásul nem csupán egy, hanem 12 törvényről van szó!
forrás: Getty Images
A karma törvénye szerint mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz, de a dolog egyáltalán nem ennyire egyszerű, ráadásul nem csupán egy, hanem 12 törvényről van szó!

Mi a karma 12 törvénye?

„Minden energia, beleértve a gondolatainkat és az érzelmeinket is, tehát lényegében minden, amit teszel, megfelelő energiát hoz létre, ami valamilyen formában visszatér hozzád” - magyarázza Patel.

„Egyszerűen minden, amit teszel, vagy pozitív, vagy negatív következményt hoz létre" - teszi hozzá.

A karma erőteljes iránymutatásként való használata az életedben arra ösztönözhet, hogy jobban odafigyelj a gondolataidra, tetteidre és cselekedeteidre, mielőtt döntéseket hozol.

A karma 12 törvénye segíthet megérteni, hogyan működik valójában a karma, és hogyan teremthetsz jó karmát az életedben.

Most pedig jöjjön a lényeg! Ha kíváncsi vagy a karma 12 törvényére, akkor katt a galériára!

Galéria / 12 kép

A karma 12 törvénye

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

7 étel, amitől gyorsabban fog nőni a hajad, és sokkal sűrűbb is lesz!

Ha valóban gyönyörű hajat szeretnél, ami nem csak dús, de egészséges is, akkor az étrendedre is érdemes odafigyelned!

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.