Ezek a fotók bizonyítják, hogy nem az számít, hány kilót mutat a mérleg

Instagram
Kerekes Vivien

Ennyit számít a valóság a mérleggel szemben!

Olvasd el ezt is!
Egy bennfentes vallomása: 5 hazugság, amivel a fitneszbloggerek ámítanak minket az Instagramon

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a külsőnket kizárólag az határozza meg, milyen számot mutat a mérleg. Hogy ha a súlyunk picit több, mint szeretnénk, már el is kezdünk rettegni az elhízástól és muszáj diétáznunk. Noha az étkezésre tényleg mindig érdemes figyelni, valójában az, hogy hány kiló vagyunk, közel sem olyan fontos a külsőnk szempontjából. És erre bizonyítékunk is van!

Amikor ugyanis elkezdesz rendszeresen edzeni, és figyelsz arra, hogy megfelelően étkezz, előbb-utóbb elkezd átalakulni a tested. És nem, ez nem kizárólag azt jelenti, hogy fogyni fogsz! Sokszor ugyanis a súlyzós edzés eredményeképp felkerül rád néhány kiló; ezek a lányok pedig bizonyítják fotóikkal, hogy hiába mutat többet a mérleg, mégis jobban néznek ki, mint 5-10 kilóval könnyebben.

Olvasd el ezt is!
Carrie Underwood extra lapos hasa láttán tuti, hogy már ma diétázni kezdesz!

1. Ez a lány például 68 kilósan kezdett bele a mozgásba, és most, 71 kilósan jobban néz ki, mint valaha!

2. Egy másik nő 4 év alatt 5 kilót szedett magára, mindezt persze izomból. Folyamatosan edzett, és figyelt az étkezésre is, aminek láthatóan meg is van az eredménye.

3. Lisa 53 kiló volt, amikor diétázott, kardiózott. Miután belevágott a súlyzós edzésbe és a kiegyensúlyozott étrendbe, 12 kilóval lett több, és boldogabb, mint valaha!

4. Láthatóan vékony lány volt, amikor belekezdett az edzésbe, ugyanis a mérleg mindössze 49-50 kilót mutatott. A lány pedig 12 héten át tartotta be az edzéstervet és az étrendet, amitől felszedett magára 6 kilót, de mindezt izomból.

Te is szeretnél belevágni az edzésbe? Akkor ne csak a mozdulatokra figyelj, hanem az étkezésre is. Ezeket például érdemes mozgás előtt fogyasztani!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Mikor és mit egyél edzés előtt?