Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A hónap modellje: Plantak Tina

A hónap modellje: Plantak Tina
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Tina a loveFMD címlapján! Kukkants bele egy igazi modell világba Tina történetén keresztül!

Tinát a Topshop kedvenceként ismerhetted meg a blogon, azóta természetesen több kampány és divatanyag fotózása is lezajlott. Az egyik kiemelkedő kedvencünk lesz a mai bejegyzés fő témája, egészen pontosan a Fashion Model Directory, melynek munkásságát Gréta beauty fotósozozata kapcsán már bemutattuk.

Nem elég, hogy két modellünk szerepel a loveFMD tavaszi magazinjában, óriási büszkeség számunkra, hogy Tina képét választották a címlapra, amihez egy megtisztelő titulus is társult. Ő lett ugyanis a weboldalon a hónap modellje, amihez egy saját adatlap is dukált a folyamatosan bővülő munkáival. Ha ez nem lenne elég, egy interjút is készített miss márciussal a magazin főszerkesztője és egyben a fotózás sylistja.

Kép

Tina: New York után Magyarország volt az úti cél, egy kis pihenés, család, barátok és persze az ünnepek. A 2017-es évet újult erővel, félévi vizsgákkal és tanulással kezdtem, január végén pedig Bécs volt az úti cél. A loveFMD magazinnak fotóztuk a márciusi divatanyagát. Vonattal utaztam fel Bécsbe kora reggel, amikor megérkeztem viszonylag szép száraz, napos idő volt. Ezt azért emelem ki, mert a stáb két tagja egy kicsi kocsival jött ki értem, amin 4 centis hó állt. Kicsit megijedtem, hogy majd felvisznek a hegyekbe fotózni és hosszú, hideg napunk lesz. Azonnal meg is kérdeztem tőlük, hogy hol fogunk fotózni. Hatalmas kő esett le a szívemről mikor közölték velem, hogy a Kempinski hotelbe megyünk és csak azért ilyen az autó, mert Bécs másik felében szakad a hó."

Kép
Kép
Kép

"Két szobát vett ki a szerkesztő, ahol tudtunk sminkelni és öltözni. A legtöbb képet a szobákban csináltuk. Gyönyörűen be voltak rendezve, néhol kicsit eltúlozva, de ettől függetlenül én imádtam. Ahhoz képest, hogy először azt hittem, megyünk hegyetmászni, nem bántam, hogy egy luxus hotel foteljében fetrenghetek. A többi képet a szálloda éttermében csináltuk. Az ott étkező emberek kicsit meglepődtek, mikor egy fekete Elie Saab ruhában, 13 centis magassarkúban és korom fekete sminkben sétáltam le feléjük a márványlépcsőn. A stáb csak nevetett és persze direkt hátul maradtak, hogy senkinek ne essen le miért nézek ki úgy ahogy."

Kép

"Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy nem értettem semmit a beszélgetésből, ami köztük zajlott. A német tudásom sajnos nem a legtökéletesebb. Hozzám mindenki angolul beszélt vagy próbált beszélni. Nagyon kedvesek voltak, a munkájukat illetően pedig profik. Jól esett mikor megdicsérték a munkám és a türelmem. Meg is lett az eredménye, felkerültem a weboldalukra és megválasztottak a hónap modelljének, ami mellett egy webes felületen megjelenő interjú is készült, melyet a linkre kattintve tudsz végigolvasni."

Kép

A részletes interjúból mindent megtuthatsz Tináról, a szépségápolási rutinjaitól kezdve a modellkedés által szerzett tapasztalatain át egészen a legszemélyesebb történetekig.
Öt kedvenc kérdésünket és válaszunkat mi is elhoztuk neked magyarul:

Mindig modell szerettél volna lenni, vagy felfedeztek téged? Ki vagy mi inspirált arra, hogy modell legyél?
Ez egy vicces történet. Egyszer apa odajött hozzám és megkérdezte, hogy nem akarok-e modellkedni. Addig a percig sosem gondoltam arra, hogy én lehetek a lány a magazinokban és a TV reklámokban. Akkor éppen a konyhában ültem, valami nagyon egészségtelent ettem és csak nevettem rajta, azt hittem csak viccel. Egy hónappal később az Attractive Models egyik scoutere rámírt Facebookon. Elhívtak az irodájukba, úgyhogy a szüleimmel Budapestre utaztam, hogy találkozzak az ügynökséggel. Akkor voltam 15 éves. Egy hosszú beszélgetést követően apa büszkén rám nézett és csak annyit mondott: Én megmondtam!

Milyen tippekkel és tanácsokkal látnád el a kezdő modelleket?
Senki sem tökéletes. Senkinek sem szabadna kínoznia magát aztért, hogy a legjobb legyen! Csak légy önmagad, legyél kedves, szorgalmas és az emberek imádni fognak!

Hogyan kellene kinéznie egy modell és modellügynök közti kapcsolatnak?
Ha az én és a modellügynökeim közti kapcsolatot veszem alapul, olyannak kell lennie mintha két barátról lenne szó, akik mindenben számíthatnak egymásra.

Hogy érzed, mi az, amiben megerősített a modellkedés?
Segített, hogy elfogadjam magam és hogy magabiztossá váljak idegen emberek előtt.

Kép

Mi volt eddig a legfurcsább pillanat a modellkarriered során?
A legfurcsább dolog életemben akkor történt, amikor Arkansasba utaztam egy egy hetes munka miatt és a repülőtársaság elvesztette a bőröndömet. Modellként nagyon sok mindenre szükségem lett volna az első napon (testszínű fehérnemű, sampon, testápoló, kozmetikumok, váltóruhák, stb.). Bementem az első üzletbe, amit láttam, ami a Victoria’s Secret volt, és elköltöttem a pénzem felét. Szerencsére végül kiderült, hogy ez volt a legjobb, ami történhetett velem, mert megtalálták a bőröndömet és kártérítést is kaptam, így tulajdonképpen ingyen vásároltam.

Mit jelent pontosan, amikor a modellek azt mondják, hogy egészégesen táplálkoznak?
Azt jelenti, hogy nem eszünk gyorséttermi kaját és cukrozott süteményeket minden nap, ahogyan bárki más, aki egészségesen táplálkozik. Gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák és jó zsírsavak, de szerintem minden modell megérdemli a csalós napjait.

Kép

“Később az is kiderült, hogy én kerültem a címlapra. Mit sem sejtve vártam, hogy kijöjjön a magazin és meglegyenek a képek. Egy kávézóban ültem a barátaimmal, majd egyszer csak anyukám, aki mindig mindent megtalál rólam, (néha olyan képeket is, amikről nem is tudom, hogy léteznek) küldött egy képet a címlapról. Nagyon meglepődtem, annál jobban örültem. Felemelő érzés és nagy megtiszteltetés, hogy magammal nézhetek farksaszemet a loveFMD címlapján.”

Kép

Még több modellszakmával kapcsolatos eseményért kövess minket Instagramon is: @tinaplantak
@attractivemodels

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.