Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 8.: a Kosok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Bikák megtalálják a számukra testhezálló kalandot

Napi horoszkóp március 8.: a Kosok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Bikák megtalálják a számukra testhezálló kalandot
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nőnapon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok különleges üzeneteket küldtek mára is!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Valaki segítséget kér tőled, Te pedig szívesen állsz rendelkezésre. Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, Te pedig rájössz, hogy nem is olyan közömbös számodra. A kémia, úgy tűnik, működőképes, mert az illető is veszi a jeleket. Ne késlekedjetek átadni magatokat az érzéseknek, de mielőtt felülsz a rózsaszín felhőre, győződj meg róla, hogy nem egy néhány hétre szóló boldogságról van szó, hanem komolyak és kölcsönösek a szándékok!

BIKA (április 21-május 21)

Megtalálod azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelent számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kell frusztrálnod magad miatta, hisz meg van benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Indulás, kalandra fel, meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

IKREK (május 22-június 21)

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amelyet még senki nem tud, Te viszont úgy döntesz, Ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja,Te pedig nem is gondolnád, hogy mennyien örülnének egy ilyen megbízható személynek!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan elindultál az ösvényen, rá kell jönnöd, nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj és le ne térj tóla. Emiatt megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányba haladsz-e. Senki nem mondta azonban, hogy kizárólag a mások által korábban megjelölt úton kell menned. Sőt! Ez esetben talán jobb is, ha a saját utad járod egyedül, így nem lesz senki, aki megmondja, mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy el ne tévedj rajta. Menj és bizonyítsd be magadnak és másoknak is, hogy nem vagy egy elveszett ember!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas szikla gördül majd le rólad. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek bebizonyítsd, miféle tehetséggel áldott meg a Sors, most megmutathatod, a kreativitást, ami benned van és azt, hogy pontosan tudod, miként kell sikerre vinni bizonyos dolgokat. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire is vagy képes. Most, hogy mindenkinek bizonyítottál, joggal sepred be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, de holnap térj vissza a Föld nevű bolygóra, hisz újabb kihívásoknak kell eleget tenned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan egy kis részeredmény is, mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, hisz az most nem csak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, de azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár, Te pedig nem szeretnél hasra esni. Ha az eddigi taktikát alkalmazod, nem okozhat gondot a győzelem megszerzése sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, ami jelen helyzetben kis túlzással az életedet mentheti meg. Kicsit sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igen csak megnehezíti a megoldást, nem igazán tudod az első pillanatban, hogyan is kellene egyedül megbirkóznod a helyzettel. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, Te is jössz neki eggyel!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

BAK (december 22-január 20)

Az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi sussz sem benned. Emiatt ingerlékeny vagy, előbb és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Fáradtságodból adódó vehemenciád a környezetedben is észreveszik, nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért eljött a pillanat, amikor le kell húznod a redőnyt és ki kell kapcsolódnod, ellenkező esetben előfordulhat, hogy később majd magyarázkodnod kell, miért és hogyan reagáltál úgy, ahogy. Sporóld ezt meg magadnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra,ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!

HALAK (február 20-március 20)

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem lejjebb adni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, hisz vannak emberek, akiket zavar az, ha Te mindent javítasz és megpróbálsz az élére állítani. Neked is be kell látnod, hogy időnként ezen szituációk és a csapatszellem érdekében érdemes lejjebb adnod ebből és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!