Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sztárcsemeték a divatszakmában

Sztárcsemeték a divatszakmában
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A divatszakmába bekerülni nem könnyű, sem itthon, sem külföldön, úgyhogy biztos jó, ha az ember kap egy kis hátszelet. A mostani cikkembe bekerültek olyan celebsarjak, akik maguk választották a szerepüket a divatéletben, és olyanok is, akiket csak elragadott az örvény. Nézzük is, ki került fel a listára! ;)

GYÖRGY HERCEG

Vitathatatlanul az egyik leghíresebb csemete a világon – és igen, ő egy olyan szereplő, aki egyelőre tudta nélkül alakítja divatmárkák sorsát úgynevezett influencerként, ahogy mondjuk Kylie Jenner, csak utóbbi ugye pénzért teszi ezt. Ahogy az édesanyját, úgy őt is valami megmagyarázhatatlan mánia veszi körül, ami persze a gardróbját is érinti. Annyira, hogy egymaga fellendítette a luxus gyermekruha bizniszt Angliában! Azoknak a márkáknak, amik annyira mázlisak, hogy a kishercegre adnak tőlük valamit, szinte azonnal az egekbe szöknek az eladásai. És hogy milyen stílust képvisel a mini herceg? Egyértelműen visszahozta a divatba a klasszikus eleganciát és színeket – a Pán Péter galléros ingeket és pántos kiscipőket csinos shortokkal és kardigánokkal párosítva. Nem véletlen, hogy az őrületet megfékezendő, Katalin gyakran öltözteti ugyanabba a ruhába a gyerekeket - hiszen most már egy kis hercegnő is segíti a brit divatipart. ;)

Kép

MAX & EMME

Jennifer Lopez ikrei 2,5 évesen merészkedtek először a divatszakma közelébe, bár nem tudom, ők mennyit érzékeltek abból, hogy megcsapta őket a hírnév szele. Annyi biztos, hogy nagyon cuki szereplői lettek a Gucci 2011-es gyermekkollekcióját népszerűsítő kampánynak. Ennek részeként egyébként a Gucci 1 millió dollárt adományozott az UNICEF „Schools for Africa” kezdeményezésének és 50.000 dollárt JLo saját Maribel Initiative projektjének. A két gyerkőc közül, akik azóta sokat nőttek, Emme az aktívabb divat terén, aki szívesen jár bemutatókra is az anyukájával és imád öltözködni is. Nézzétek, milyen helyesek voltak! ;)

Kép

A BECKHAM SRÁCOK

David és Victoria családjának népszerűsége szinte a királyi családéval vetekszik Angliában. Szeretik őket és a stílusukat, de a gyerekeket is – a három kissrácot elnézve az apjuk kicsinyített másai! ;) Sportosak, lazák, és mindig van a szettjeiekben egy kis hanyag elegancia. Nem is csoda, hogy a Burberry leszerződtette Cruzt és Romeot két éve a karácsonyi kampányára:

Kép

És míg öccsei egyelőre csak modellként tevékenykednek, Brooklyn, a báty már a kamera másik oldalát is kipróbálta, és talán jobban is szereti. És ahogy az öccsei, úgy az akkor 17 éves Brooklyn is a Burberry-nek köszönhette élete első nagy fotós munkáját. Ő a Burberry Brit 3 illatpárjához készített képeket - és meg is osztotta vele a divatvilágot rendesen! Mert vajon milyen szakmai alapja van egy tinédzser fiúnak, hogy elhappoljon ilyen fontos munkát évtizedek óta dolgozó fotósok elől? A celebség érték? Manapság biztos! Főleg, ha egy márka épp szeretné újra trendivé és fiatalossá tenni magát. Annyi szent, hogy a Burberry imádta a képeket és a fiú hozzáállását a munka során. Reméljük, sikerül megkapaszkodnia a szakmában! ;)

Kép

KAIA ÉS PRESLEY GERBER

Rande Gerber és Cindy Crawford modellek csemetéi mindketten aktívan tevékenykednek, és szintén modellként – Kaia 10 éves kora óta (a Young Versace kampányához fotózta Mert&Marcus, az ismert divatfotós páros), Presley viszont csak alig egy éve, és nehéz is volt hozzászoknia először. Aztán ugye jöttek a New York-i és milánói divathetek, amit már nagyon élvezett, főleg a rengeteg utazgatást. Nemrég azt mesélte, hogy a legőrültebb szett, amiben fotózták, egy szőrmebunda volt nadrág nélkül, méghozzá egy fánkbolt előtt. Kaia sokkal tudatosabban éli meg a modellséget, eltervezi, mit szeretne csinálni, és azt is tudta, hogy 16 éves kora előtt nem akar kifutóra lépni, hogy ne égjen ki idő előtt. És hogy mi a leghasznosabb tanács, amit Cindy-től kaptak? Hogy ha fotózzák őket, mindig gondoljanak valamire, ami illik az adott szituációhoz, legyen az épp vidám vagy szomorú. És igen, ez mindenképp jobb, mint üres tekintettel nézni magunk elé, tapasztalatból mondom! ;)

Kép

RAFFERTY LAW

Ezt a fiút talán még kevésbé ismeritek, mint az előző gyerekeket, a nevéből viszont talán kitaláljátok, kihez is köthető. Igen, a megfejtés Jude Law! ;) A most 20 éves fiú első igazi megmérettetése a 2014-es londoni divathéten volt, amikor a DKNY kifutóján vonult. Azóta viszont már sok-sok kampány és magazinfotózás van a háta mögött. Egyébként nem mondanám rá, hogy az apja kiköpött mása, de ezen a 2015-ös Teen Vogue fotózáson egész szembeötlő a hasonlóság, igaz?

Kép

Tavaly például ő nyitotta a Dolce & Gabbana 2017 tavasz-nyári kollekciójának bemutatóját Milánóban, ahol egyébként együtt vonult az előbb említett Presley Gerberrel. Nézzétek, milyen csinosak voltak! ;)

Kép

LOURDES LEON

Madonna 19 éves lánya, akit sokan csak Lolának szólítanak, szintén kacsingat a modellkedés felé. Az egyetemista-modell-designer nemrég több fiatal influencer hölggyel karöltve bukkant fel Stella McCartney új parfümjének kampányában. A tervezőnő egyébként el volt bűvölve a fiatal hölgy természetességétől és a mozgásától a kamera előtt, és hát szó se róla, Lola tényleg nagyon fotogén!

Kép

A POP plakátjain a legfrissebb trendeknek megfelelően au naturel, vagyis makeup nélkül (legalábbis nem láthatóan sminkelve) szerepelnek a lányok. Lourdes “Lola” Leon mellett az indie énekesnő Grimes, az emberi jogi aktivista és Az éhezők viadala c. film egyik szereplője Amandla Stenberg, és egy állatvédő modell, Kenya Kinski-Jones szerepel még, aki mellesleg Quincy Jones zenész lánya:

Kép

GIGI HADID

Gigi egy korábbi modell és amerikai valóság show szereplő hölgy lánya (a hölgynek egyébként elég lehengerlő gardróbja van, meg is mutattam korábban ;). A testvérei, Bella és Anwar is aktívan tevékenykednek modellként, de Gigi az IT GIRL igazán, aki mindenhol és mindenben szerepel. Itt láthatjátok a szintén gyönyörű, barna hajú Bellával a 2015-ös Balmain kampányban:

Kép

Már felbukkanásakor imádta Carine Roitfeld, a francia Vogue korábbi főszerkesztője és Anna Wintour is, aki a mindenható az amerikai Vogue-nál. 2016-ban a Brit Divattanács őt jutalmazta a megtisztelő International Model of the Year címmel. Nagyjából minden ismert divatház kifutóján vonult már, szerepelt klipekben és ha valaki nem tudná, részben ő rendezte a DNCE Cake by the ocean című klipjét is. Brava! ;)

Kép

GEORGIA MAY JAGGER

A 25 éves hölgy Jerry Hall és Mick Jagger lánya, aki szintén nagyon élvezi a modellkedést. Dolgozott már a Chanel, a Miu Miu és a Versace divatházzal, Vivienne Westwooddal, de hirdette a Rimmel kozmetikumait és a Thierry Mugler parfümjeit is. Itt éppen édesanyjával pózolt 2011-ben az H&M egyik kampányában:

Kép

Georgia egyébként azon kevés modellek egyike, akik hosszú éveken keresztül képesek megtartani egy márkát – van, akivel már 8 éve szerződésben áll. A hölgy egyébként tiszavirág életűnek tartja az Instagram sikerét és az ezen keresztül előretörő modelleket, akiknek szerinte nincs sok ideje a szakmában. Kíváncsi vagyok, vajon igaza lesz-e Georgia-nak! ;)

Kép

LOTTIE MOSS

És akkor jöjjön egy kakukktojás a végére! Lottie (eredeti nevén Charlotte) Moss ugyan nem Kate Moss lánya, hanem csak a féltestvére, de a jelentős korkülönbség miatt épp egy generációnyi idő van köztük, és így szuperül segíthet neki a nővére eligazodni a divatszakmában.

Kép

Lottie még csak 19 éves, és nagyjából 5 éve fedezték fel a nővérke ügynökének segítségével, bár az aktív modellkedést csak 2 éve kezdte el. Az első fotói a Teen Vogue-ban jelentek meg, majd jött egy Dazed & Confused editorial anyag és nemsokára megérkezett az első kampány is, méghozzá a Calvin Kleinnak! Ezt egy évvel később követte az első bemutatója a 2015-ös párizsi divathéten, a Sonia Rykiel kifutóján. Részéről egyébként az anyagi motiváció is fontos – szülei egy kis boltot üzemeltetnek, ő pedig egyetemista, amit a modellkedésből szeretne finanszírozni. Egyszer azt nyilatkozta az életéről: „Az egyik pillanatban Dior ruhában vonulok Cannes-ban, a következőben egy sussex-i osztályteremben ülök. Úgy érzem magam, mint Hannah Montana.” Ti kipróbálnátok ezt az életet? ;)

Kép

Remélem élveztétek ezt a kis kirándulást a sztárpalánták világába, Drágáim! Ki volt a kedvencetek a fiatalok közül? ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.