Ez az előtte-utána fotó bizonyítja, hogy nem az számít, hány kiló vagy!

Birta Brigi

Mutathat a mérleg tizenvalahány kilóval is többet, ha úgy nézel ki jobban.

Emily Skye ausztrál fitneszsztár nemrég megosztott magáról egy előtte utána-fotót, amelyhez odaírta azt is, hogy az első képen, ami 2008-ban készült 47kg-ot nyomott, míg a másikon, ami idén, 60-at. Ez azért elég nagy különbségnek tűnik, mégis szemmel látható, mennyivel jobban néz ki a másodikon. Sokkal erősebb és feszesebb, bár az elsőn is nagyon csini volt.

Nézd meg ezt is!
Selena Gomez egész testes edzésével te is bombaformába kerülsz!

Emily ennek kapcsán leírta, hogy amikor a 2008-as kép készült, nagyon keveset evett, folyton a kalóriákat számolta, sokat éheztette magát, és szinte csak hosszú kardióedzéseket végzett. Nem volt igazán boldog, mindig csak vékony szeretett volna maradni. Most viszont 13 kg-mal nehezebb, jól érzi magát a bőrében, és kirobbanó formában van. Többet eszik, csak arra figyel oda, hogy mit, ráadásul nem végez olyan sok kardióedzést sem. Helyette erősít, vagy intervall tréningeket csinál.

Olvasd el ezt is!
Bocs, de a negatív kalória egy nagy átverés!

Elmondta, hogy bár neki az volt a célja, hogy izmosabb legyen, megérti azokat a nőket is, akik nem erre vágynak, a lényeg, hogy ne sanyargassuk magunkat olyan dolgokkal, amik nem tesznek boldoggá!