Ha már bűnözni akarsz, ezt a szénhidrátot válaszd!

Europress
Birta Brigi

És, most nem azt javasoljuk, hogy quionoát vagy barna rizst tolj, hanem egy igazán bűnös kaját ajánlunk!

Olvasd el ezt is!
5 ok, amiért a krumpli szuperkaja és rendszeresen kellene fogyasztanod!

Amikor már azt érzed, hogy a szervezetednek tényleg, őszintén szüksége van valamilyen bűnös, finomított esetleg zsírban sült szénhidrátra, vajon melyik a legjobb megoldás?

Olvasd el ezt is!
Ez történik a testeddel, ha nem eszel edzés után!

Amikor már azt érzed, hogy a szervezetednek tényleg, őszintén szüksége van valamilyen bűnös, finomított esetleg zsírban sült szénhidrátra, vajon melyik a legjobb megoldás? Táplálkozás szakértők végeztek egy vizsgálatot, és 5 napon keresztül ugyanazzal a reggelivel, különböző szénhidrát alapú ebéddel, és ugyanazzal a vacsorával etették az alanyokat.

Olvasd el ezt is!
7 jel, hogy túl kevés szénhidrátot fogyasztasz

Ebédre mindenki mást kapott a paradicsomos húsgolyó és saláta kombó mellé: volt aki sült krumplit, mások krumplipürét, tésztát vagy főtt krumplit. Minden ebéd ugyanannyi kalóriát tartalmazott. Aztán arról faggatták őket, hogy mennyire voltak éhesek vacsoráig, és mennyire kívántak bűnös étkeket este. Minő meglepetés, hogy a legelégedettebbek és jóllakottabbak a sült krumplisok voltak, és utána ők voltak legkevésbé kiéhezve. Általánosságban elmondható, hogy a krumplik jobban szerepelt, mint a tészták. Szóval, ha néha-néha bűnözni támad kedved, válaszd a burgonyát!