Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

6 dolog, amit teljesen megváltoztattak A Bridgerton család 2. évadában a könyvhöz képest

6 dolog, amit teljesen megváltoztattak A Bridgerton család 2. évadában a könyvhöz képest

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Te inkább a sorozatért vagy a könyvekért rajongsz?

A Bridgerton család második évada még csak nemrég startolt el, de kijelenthetjük, hogy szó szerint az egész világ erről beszél, és nagyon nehezen találunk olyan embert, aki ne látott volt az új részekből legalább egyet... Persze a hardcore rajongók már tuti, hogy lepörgették az egész évadot, ha pedig te is közéjük tartozol, akkor nem fogod bánni, hogy a továbbiakban sok-sok SPOILER lesz, igaz?

Ráadásul arra gondoltunk, hogy izgalmas lenne összevetni, pontosan mi lett megváltoztatva a sorozatban az eredeti könyvhöz képest, és rá kellett jönnünk, hogy jó sok minden... És hogy mik ezek pontosan? Kezdjünk is neki!

1. Kate és Anthony találkozása

Kate és Anthony találkozása mondhatni teljesen máshogy nézett ki a könyvben, mint a sorozatban, el is mondjuk, hogy pontosan miért. Azt tudjuk, hogy a sorozatban extra cukira sikerült az első találka, akárcsak egy igazi romantikus vígjátékban, hiszen miután Anthony épp hazaér egy nőtől, Kate gyakorlatilag elgázolja. Közben viccelődnek és cukin évődnek egymással, amiből azonnal tudtuk, hogy a kapcsolatuk később ki fog virágozni. Ezzel szemben a könyvben Kate és Anthony csak a Hartside bálon találkoznak, Kate pedig nagyon jól tudja, hogy ki az az Anthony, legalább tisztában van vele, hogy a férfi múltja (és jelene) nem éppen makulátlan. A könyves verzióban ráadásul Colin Bridgerton mutatja be őket egymásnak. Neked melyik verzió tetszik jobban? Az biztos, hogy a lovas dolog sokkal drámaibb és látványosabb!

2. Eloise debütálása

Eloise karaktere egyértelműen nagyon fontos és nagy szerepet kap az idei évadban, aminek az egyik legfontosabb momentuma egyértelműen az, hogy végre ő is debütál a társaságban, vagyis ez az első hivatalos évada. A könyvből viszont egyértelműen kiderül, hogy nem ez Eloise debütálásának éve, ugyanis amikor Violet Bridgerton bemutatja Eloise-t Sheffieldéknek, Kate megkérdezi a lányt, hogy ez lesz-e az első évada, mire Eloise így válaszol:

„Hivatalosan csak jövőre debütálok, de édesanyám megengedte, hogy részt vegyek az eseményeken." Eloise tehát még nem debütált a könyvekben, csak testvérei és édesanyja kíséretében van jelen.

3. Anthony és a Bridgerton átok

A könyvben egy dolog van, ami Anthony életét uralja a családi kötelességein kívül, ami egyértelműen az átok. Miután édesapja tragikus módon meghalt 38 évesen, Anthony biztos benne, hogy ő sem fog tovább élni. Ez a fő oka annak, hogy Anthony nem akar rátalálni az igaz szerelemre, nem szeretné ugyanis, hogy jövendőbeli felesége és gyermekei szenvedjenek.

A sorozatban bár Anthony ugyanis nem akar szerelemből házasodni, az okai mégis teljesen mások, mint a könyvben, egy szóval sem tesz említést arról, hogy ennek bármi köze lenne apja halálához.

4. Féltékenység?

A könyvben Anthony soha nem féltékeny, ami persze annak is köszönhető, hogy nincs is rá oka, hogy féltékeny legyen. Kate ugyanis senki másra nem fókuszál, míg Anthony Edwinának udvarol. A show-ban viszont Kate-nek elkezd udvarolni Mr. Thomas Dorset, amit Anthony egyszerűen nem bír elviselni. Valljuk be, egy kis féltékenységi szál mindig izgi, nem?

5. Kate és Edwina kapcsolata

A könyvben, amikor Anthony és Kate lebuknak, miközben a pasi ajkai a nő mellein vannak (nyugi, csak egy méhcsípés miatt), ennek következtében pedig gyorsan eljegyzik egymást, Edwina egyáltalán nem haragszik nővérére, sőt, még egy ilyen mondat is elhangzik tőle utána: „Nyilvánvaló volt számomra, hogy Anthony el van tőled ragadtatva! Nem tudom, miért nem látta ezt senki más.”

Ezzel szemben a sorozatban Edwina egyáltalán nem reagál ilyen pozitívan Anthony és Kate szerelmére, így hihetetlenül felháborodik és igencsak megromlik a kapcsolata nővérével...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 13 kép

Rejtett utalások A Bridgerton család 2. évadában

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.