Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 Szex és New York titok, amit biztosan nem tudtál!

10 Szex és New York titok, amit biztosan nem tudtál!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A négy barátnő szexis történeteit és az extravagáns szetteket képtelenség megunni, tudom, hogy sokan vagytok így vele. Nyugodtan valljátok be, hogy a TV-ben is nézitek az ismétlést! ;) És mivel múltkor a legkülönlegesebb ruhákat mutattam be nektek, amit nagyon imádtatok, most a forgatásról hoztam kulisszatitkokat!

1: A „kamu” koktélok

Carrie kedvenc koktélja a … - na, ki találja ki? Igeeen, a Cosmopolitan! Ez a kvízkérdés csak fél pontot ér, mert nagyon egyszerű volt. De sajnos, a valóság egy kicsit uncsibb, mint amilyennek a sorozat alapján tűnik, ugyanis nem minden kellékes készít be igazi alkoholt, mint a Dallas-ban… ;) Gondoljatok bele, Édeseim, micsoda mókás forgatás lett volna, ha egymás után isszák őket! Szóval igazából a csinos martinis pohárban áfonyalével, vagy rózsaszín ételfestékkel kevert víz volt! Ezek után meglepődtök, ha azt mondom, hogy a pezsgős és a vörösboros pohár tartalma is csak mutatóba volt? Az előbbit gyömbérrel, az utóbbit szőlőlével helyettesítették! Mon dieu!!

gif

2: Étkezések

Amikor azt látjátok egy jelenetben, hogy szereplőink ínycsiklandó ételek felett ülnek, esetenként bele-bele is esznek, akkor – na vajon mi történt akkor? Ez is mese volt csak? Hát nem, azokat a finomságokat tényleg megették. Legalábbis Carrie és Miranda biztosan! „Én és Cynthia Nixon mindig, mindent megettünk! Az sem számított, hogy már teljesen kihűlt az étel. Nem válogattunk, hiszen ez a munkánk része!” – mesélte a Carrie-t játszó Sarah Jessica Parker.

Kép

3: Happy end???

Most olyat mondok, amit nem fogtok elhinni! Képzeljétek, eredetileg Carrie és Big nem is jött volna újra össze a sorozat záró epizódjában! Darren Star a sorozat egyik kitalálója mostanában lebbentette fel a fátylat arról a titokról, hogy a Szex És New York indulásakor a koncepció az volt, hogy a 4 barátnő történetét nem a megszokott „férjhez megyek, gyereket szülök”, viszonylag klasszikus vonalon viszik előre, hanem egy olyan perspektívából építik fel a sztorit, ahol a nők nem a házasságtól várják a boldogságot. Nagyon előrelátóak voltak szerintem! Aztán persze a nézők igényei szép lassan átformálták az eredeti tervet, és végül így lett belőle egy sokkal romantikusabb sorozat. De ti így is szeretitek, igaz? ;)

gif

4: Sarah Jessica Parker sosem volt meztelen

Talán feltűnt nektek is Drágáim, hogy Samantha, Miranda és még Charlotte is többször látható fedetlen keblekkel a képernyőn. Carrie viszont sosem, ő mindig melltartót viselt! Nem véletlenül, hiszen a szerződésében volt egy olyan pont, miszerint nem vetkőzik. Erről azt nyilatkozta: „Egyszerűen nem éreztem jól magam a meztelen jelenetekben. Ugyanígy vagyok a vulgáris beszéddel is, ezért nem is vállalom!” Hát ugye kinek a pap, kinek a paplan, nem mindenki szeret meztelenkedni a vásznon!

Kép

5: Miranda hajszíne

A „dögös-vörös” ügyvédnő karakterét alakító Cynthia Nixon azért festette be a haját, mert Candace Bushnell – az eredeti Szex és New York könyv írója – ilyennek álmodta meg őt. Az eredeti hajszíne viszont szőke, amit nagyon szeret, ezért irtóra megkönnyebbült, mikor újra visszatérhetett hozzá. És ha azt hinnétek, ő az egyetlen, akinek változtatni kellett a frizkóján, hát nem: a forgatás kezdete előtti napon a producerek hirtelen meggondolták magukat, így lett az eredetileg barna hajú Carrie-ből szőke göndör csinibaba! ;)

Kép

6: Sarah Jessica Parker és a ruhák

Mikor leforgatták az utolsó részt, a színésznő elárulta, hogy a ruhák kb. 70%-át megtartotta! Tudom, Lányok, mindjárt elsírjátok magatokat… De képzeljétek el, mekkora gardróbot kellett építenie!

„Megtartottam mindent, ami nem közvetlenül tervezőtől jött, vagy nem béreltük! Igen, gyakorlatilag mindent elraktam!” – mesélte később. Gondolom, azt a pici csillogós Dolce&Gabbana bugyit is megtartotta, amiben olyan hatalmasat esett a kifutón. Na, az emlékezetes volt! De hála a színésznő profizmusának, igazából semmilyen baleset nem történt azon a forgatáson, igazi profi esés volt!

gif

7: Napi 18 óra magassarkúban…

Micsoda borzalmak! Igen, SJP tényleg ennyit hordta a forgatásokon azokat a csodás Manolo Blahnik cipellőket. Halkan jegyezném meg, hogy szerintem ez már a SZUPERHŐS kategória határát súrolja! A cipőimádó szőkeség az egyik részben elárulja, mennyi is az annyi: „40.000 dollárt költöttem cipőkre közben pedig nincs hol laknom? Vész esetén mondjuk lakhatok a cipős dobozaimban.”

Kép

8: Az inspiráció

Vajon honnan jött a Szex és New York ötlete? Elárulom, hogy eredetileg a The New York Observer egyik rovata volt, amelyet az írónő, Candace Bushnell rendezett később könyvbe, és ekkor született meg Carrie, Candace alteregoja. És igen, Mr. Big sem volt teljes kitaláció: őt Ron Galottiról, az exéről formálta Candace, aki korábban egy magazinnál volt vezető beosztásban.

gif

9: Pete, a kutya

Carrie második nagy szerelme Aidan volt. Rá biztosan emlékeztek, de vajon a kutyájára is? Talán emlékeztek, hogy Pete volt a neve és Carrie igazából nem szerette, de a szerelme miatt úgy tett, mintha nagyon is szívlelné az ebet. Szóval ez a kutya, Pete, igazából nem Carrie-től, hanem az Aidant alakító John Corbett-től rettegett. Nem is értem, hogy ez hogy fordulhatott elő, mindenesetre az lett a dolog vége, hogy szegény kutyát kirúgták és jött helyette egy másik, aki aztán tök jóban volt az egész stábbal.

Kép

10: Matthew McConaughey!!!

A „Menekülés New Yorkból” című részben, mikor Carrie meghívást kap Los Angelesbe, hogy tárgyaljanak a könyve megfilmesítéséről, feltűnik a színen egy producert alakító jóképű, izmos pasi. Hát ő volt Matthew McConaughey, ha esetleg elfelejtettétek volna, bár ezt kétlem. És most elárulom nektek, hogy igazából nem az övé lett volna a szerep - eredetileg Alec Baldwinnak szánták, de ő visszamondta. George Clooney sem vállalta, Warren Beatty szintén lemondott a felkérésről, így esett hát, hogy Mr. McConaughey lett a nyomulós filmes pasi.

Kép

Márk napi tipp: Édeseim, ha ezek után kedvet kaptatok, hogy nekiüljetek és újra megnézzétek a sorozatot, hát rajta! Most, hogy tudjátok ezeket a kis kulisszatitkokat, biztos még izgalmasabb lesz. És ígérem, amint megtudok újabb infókat a barátnők történetéről, azonnal megosztom veletek is! Addig is csóóóóók!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!