Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 fiatal nő őszinte vallomása: elárulták, hogyan segített nekik a manifesztáció a párkeresésben

3 fiatal nő őszinte vallomása: elárulták, hogyan segített nekik a manifesztáció a párkeresésben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Bizony, a manifesztálás nagyon úgy tűnik, hogy tényleg segít a párkeresésben!

Ha valaha is használtad már a manifesztációt, akkor megnyugtatunk, mert egyáltalán nem vagy egyedül. Valószínűleg hiszel a vonzás törvényében, és használtad már arra, hogy megszerezd álmaid állását, vagy akár új barátokat szerezz, így most már csak mondhatni a tökéletes szerelem hiányzik. De lehetséges, hogy megtaláljuk életünk párját a manifesztáció segítségével? Egyesek számára a válasz egyértelműen igen.

Ha pedig nem hiszed, akkor készülj, mert a következőkben három Z-generációs nő árulja el, hogyan vonzotta be a szerelmet és a romantikus kapcsolatot, kezdve attól, hogy mit írt a manifesztációs naplójába, és mennyi időbe telt, mire megtalálta azt a különleges valakit.

Kép
forrás: Getty Images

4 évig írtam a naplómba arról, hogy szeretném, ha beszélgetne velem

„Körülbelül 12 éves lehettem, amikor belezúgtam a jelenlegi barátomba. Ő volt az első igazi szerelmem, és már a kezdetektől fogva úgy éreztem, hogy az élete részének kell lennem, és persze fordítva. Tudom, hogy furcsán hangzik, de volt ez a zsigeri érzésem, hogy valamikor ebben az életben nekünk dolgunk van egymással. Minden egyes nap írtam a naplómba, és manifesztáltam ezt a lehetséges kapcsolatot. Általában a napom összefoglalójának végére ezt írtam: „Remélem, holnap beszél velem. Kívánjatok szerencsét!" Legtöbbször egyáltalán így történt... Harmadéves korunkban aztán végre egy osztályba kerültünk. Még mindig nagyon kedveltem őt, de túlságosan ideges voltam ahhoz, hogy beszéljek vele. Végül néhányszor beszélgettünk, de csak azért, mert egy osztályba jártunk. Aztán néhány héttel később megkérdezte az egyik barátomat, hogy szingli vagyok-e, és megkaphatná-e a számomat. Amikor a barátom elmondta nekem, gyakorlatilag sikítva rohangáltam a lakásomban. Aztán írt nekem egy sms-t, és elhívott randira, én pedig leöbbentem. Minden olyan furcsa, mégis gyönyörű módon alakult. Az első randi óta nagyon jól kijövünk egymással, és hihetetlenül boldog vagyok.” Kitti, 22

10 évesen részletes listát készítettem arról, hogy mit keresek egy pasiban

„Három éve vagyok kapcsolatban a jelenlegi barátommal, és biztosan tudom, hogy én manifesztáltam őt. Emlékszem, amikor kislány voltam – kb. 10 éves -, leírtam, hogyan képzelem el a tökéletes férfit. Olyan apró dolgokat képzeltem el vele kapcsolatban, mint a kék szemek, a szőke haj és a napbarnított bőr. Akkor persze még nem tudtam, hogy ez manifesztáció, azt hittem, hogy csak egy furcsa listát készítek. 2017-ben, miután négy kapcsolaton mentem keresztül, találkoztam egy sráccal egy bárban. Nem is kerestem senkit, de egy barátommal voltam, aki szerint aranyos volt, így bátorítottam, hogy beszéljen vele. Legnagyobb meglepetésemre azonban végül engem választott, ugyanis egész este beszélgettünk, csókolóztunk és számot is cseréltünk. Utólag visszagondolva, ő az a férfi, akit leírtam arra a papírra, az este után viszont elvesztettük a kapcsolatot, egyikünk sem kereste a másikat. Két évvel később Instagramon keresztül keresett meg, aztán elvitt egy randira, és ekkor minden összeállt. Annyira nyitott volt, minden érzésemet viszonozta, és úgy éreztem, hogy ennek így kellett lennie - olyan kozmikus értelemben -, és minket egymásnak teremtettek. Azóta többször mondták nekem asztrológusok, hogy az én őseim és az ő ősei között lélekszerződés van, és hogy egymásért kerültünk a földre, ráadásul arra vagyunk hivatottak, hogy megtanítsuk a másiknak azt, amit nem értünk az ellenkező nemről.” Bia, 23

Naplót írtam, és két héttel később találkoztam a társammal

„A középiskola óta nem volt komoly kapcsolatom, akkor ért véget ugyanis egy hat hónapos se veled, se nélküled viszonyom, amitől totálisan elegem volt. Valami állandó és következetes dologra vágytam, és tudtam, hogy készen állok rá. Ezért elkezdtem naplót vezetni, és leírtam, milyen tulajdonságokat és jellemzőket szeretnék egy partnerben: „Valaki, aki értékeli az időmet, aki meg tud nevettetni, és aki nem kérdőjelezi meg minden tettemet.” Két héttel később elmentem egy Tinder randira egy sráccal, aki végül a barátom lett. Kezdettől fogva minden megvolt benne, amit kerestem, három hónappal később pedig már hivatalosan is jártunk... Azt hiszem, hogy ekkor döbbentem rá, hogy ezt a kapcsolatot magamnak manifesztáltam. Körülbelül három évig jártunk, és bár végül eltávolodtunk egymástól és szakítottunk, de akkoriban pontosan ő volt az, akire szükségem volt.” Lujza, 25

Ha pedig még jobban elmerülnél a manifesztációban, akkor ezt is érdemes elolvasnod:

Galéria / 4 kép

4 trükk a pénzmanifesztáláshoz

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!