A nap cikke

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb szépségszabálya, amit sosem szeg meg

Hercegnői szépségtitkok következnek!

Még több olvasnivaló

Bebizonyítjuk, hogy a műszőrme elengedhetetlen a téli gardróbodból!

Egy vadiúj Jóbarátok-filmelőzetes kering a neten, és ettől te is libabőrös leszel!

Teszteltük a tavasz legnagyobb trendjeit: ezek a különlegességek hódítanak majd ebben az évszakban

6 étel, amit TILOS a fagyasztóba tenni – és 6, amiről nem tudtad, hogy lehet

Nem kérdés, hogy ezekért is imádjuk: 5 szituáció, amikor Jennifer Lawrence épp úgy reagált, mint egy földi halandó

Se diéta, se edzőterem: így fogyott le 4 ruhaméretet egy év alatt a fiatal lány

Álom: Van egy sziget, ahova csak nők tehetik be a lábukat, hogy wellnessezzenek egy jót!

Emberek, akiknek tutira sokkal, de sokkal rosszabb napjuk van, mint neked

2013-as Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp

2013-as Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp
Nincs kép JOY Magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Túléltük a kritikus 2012-es évet, az apokalipszis elmaradt, viszont lelked kiegyensúlyozottabbá vált, gondolataid érezhetően letisztultak, új utakat kerestél, de a legjelentősebb céljaidat 2013-ban, a Hold évében fogod elérni.

Végre lesz merszed felvenni a harcot legnagyobb ellenségeiddel: a félelem és a sikertelenség lufijaival, melyeket csak ki kell pukkantanod, és soha többé nem vehetik el a kedved semmitől. Az év uralkodója a Hold lesz, mely sosem hagy cserben, s bármilyen megpróbáltatás elé állítson is az élet, legyűröd majd az akadályokat. Ebben sokat segít neked a JOY asztrológusa is, aki most részleteket árul el 2013-ról!

47580.w.jpg

Kos (03. 21.–04. 19.)
Mások álmodoznak, én megvalósítok!

ELKÉPESZTŐ MOZGALMASSÁG JELLEMZI MINDENNAPJAIDAT, AZ URÁNUSZ ÉS A JUPITER MAGASBA EMELI ÉLETPÁLYÁDAT, HASZNOSABBNAK FOGOD MAGAD ÉREZNI, UNATKOZNI PEDIG MÁSOK FOGNAK, NEM TE!

KOZMIKUS HELYZET Jupiter kitárja előtted a szerencse útja felé mutató kaput, így különösebb erőfeszítés nélkül kell átlépned a küszöböt, körbenézned, s ennek megfelelően új terveket kieszelned. Megtalálod az összhangot az emberekkel, feltalálod magad a lehetetlennek tűnő helyzetekben is.
SZERELEM A szerelem izgalmas hálójába sikerül belegabalyodnod már az év elején, kedveseddel muszáj lesz a teljes esztendőt előre megtervezni, különben örökké azon fogtok hajba kapni, hogy hová menjetek, mit csináljatok. Kössetek kompromisszumokat, amibe belefér a szex hetente legalább hétszer, az elmélyült összebújós esték, és a hulló csillagok megfigyelése is. Szingliként is profitálsz, végre megunod a csajokkal való együtt lógást, és keresel magadnak egy igazi, belevaló, mindenre nyitott férfit, aki őszinte, a tenyerén hordoz, és kielégíti legvadabb vágyaidat is. Ne csodálkozz, ha örökké veled akar lenni, a legszuperebb Kossal!
MUNKA Az egyetlen gondot 2013-ban az jelentheti, hogy túl sok ajánlatot kapsz, és bár szeretnéd magad a legkülönfélébb helyzetekben kipróbálni, mégsem vagy perpetuum mobile, és klónozni sem lehet még téged. Légy okos, és állítsd magad mellé a kollégákat vagy az üzletfeleket, győzd meg őket arról, hogy érdemes téged támogatniuk. Nem lesz ez számodra nehéz feladat, mert ők is látják, hogy szétfeszít az energia, ötleteid pedig már-már futurisztikusak, ám annál inkább megvalósíthatóak. Fizetésemelés vagy egy kényelmesebb szék felkínálása is aktuális lesz őszig.
SZERENCSE 2013-ban a sors kegyes lesz hozzád, a folyamatos változások építik jellemedet, tágítják látókörödet, és sokkal jobban fogod tudni felügyelni dolgaidat, irányítani az életedet. Egy véletlensorozat megnyit előtted egy tanulási lehetőséget, amivel nagyon is élned kellene, mert nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is gyorsan megtérülnek majd idő- és energiabefektetéseid.
TE ÉS Ő Egy másik KOS azonnal beléd habarodik, és a BIKA is élete párjának tart majd. Az IKREK nem veszi jó néven szakmai célú törekvéseidet, a RÁK szeretne visszafogni, hogy csak az övé légy. Az OROSZLÁN kicsit sokat jártatja a száját, de tutira a legérzékibb szeretőd lehet, egy SZŰZ pedig úgy viselkedik, mint egy elvetemült kutatóorvos: mindent fel akar fedezni rajtad egy nagyító segítségével. A MÉRLEG nem akarja elkötelezni még magát, de azért rendszeresen visszatér. A SKORPIÓK szerelmesek lesznek beléd, a NYILAS azonban annyira különbözik tőled, hogy emiatt fogsz rajongani érte. A BAKokat az idén hanyagolhatod, a VÍZÖNTŐk jók lesznek barátnak, a HALAKat azonban kapd el, mert izgalmas helyekre csábíthat.

IDEI MOTTÓD „Amiben tudok, részt veszek!”
ERŐSSÉGEID A meglepetés erejét rendszeresen be fogod vetni.
GYENGESÉGEID Nem akarsz majd ellenállni a túlzott csábításoknak, főleg, ha egy sármos pasitól érkeznek ezek…
TEDD Kicsit ezt, kicsit azt, épp, ami jólesik!
NE TEDD Ne hánytorgasd fel a múltat, inkább kutasd a jövőt.
SZEX Most már aztán tényleg el kell lesned pár új technikát. Csiszolgasd, tökéletesítsd a régi ismereteket, de talán benevezhetnél egy szextanfolyamra is, ami sok élvezetet ígér!
IDEÁLIS PARTNEREID KOS, BIKA, SKORPIÓ, OROSZLÁN
SZERENCSESZÁMAID: 4, 17, 20, 32
JOY-TIPP Ne várj a holnapra, ha valamihez már tegnap kedved volt!

Bika (04. 20.–05. 20.)
Hiszek magamban, ugye te is bennem?

SOKAK SZÁMÁRA LESZ IRIGYLÉSRE MÉLTÓ, HOGY MINDENT KARBANTARTASZ, SEMMILYEN BONYODALOM NEM AKKORA, HOGY NE TUDD A SZÁLAKAT KIBOGOZNI, ÉS MÉG A KITŰZÖTT CÉLOKAT IS ELÉRED KÖZBEN. HOGY CSINÁLOD?

KOZMIKUS HELYZET Minden a te oldaladra áll 2013-ban ahhoz, hogy a világot kiforgasd a négy sarkából. Tavasszal ugyan lesz néhány kemény harcod, de ezek a megpróbáltatások nem letaglóznak, hanem megerősítenek abban, hogy jó úton jársz, és bátran beleugorhatsz a legsötétebb lyukakba is, mert ezeknek az alján úgyis a paradicsom vár! Ne vacillálj, cselekedj!
SZERELEM Elkötelezett Bikaként ki akarsz tartani amellett, aki sokat tett érted 2012-ben. Szép, nyugalmas időszak vár rátok, amikor semmit nem kell megtervezni, görcsösen akarni, mert a dolgok ezek nélkül is kiválóan alakulnak. Pontosan érezni fogod, hogy amellett a személy mellett vagy, akihez tartozol. A szinglik tavaszig sok kalandot vállalnak, élvezni is fogod ennek minden pozitív részletét, főleg azt, hogy kötelezettség nélkül bújhatsz ágyba jóképű pasikkal. Ám vigyázz! Mert a te szíved sincs kőből, s meg fog érkezni az a szerelem, akihez azonnal a boldogság, elkötelezettség és monogámia szavakat fogod csatolni.
MUNKA 2012-ben vétettél pár apró hibát, de ezeket most azonnal felejtsd el. Csak 2013-as terveid lebegjenek a szemed előtt, és kerüld el a konfrontációkat, melyeket az Oroszlánok és a Skorpiók akarnak majd szítani körülötted. Ötleteiddel lemosod végre magadról az „egyhangú” jelzőt, és azok, akik eddig inkább legyintettek egyet veled kapcsolatban, most kiskutya módjára fognak figyelni rád, s isszák majd a szavaidat. Jupiter segít a legjobb képességeidet előtérbe helyezni, a nyár végén pedig akár külföld felé is elkezdhetsz kacsintgatni.
SZERENCSE Olyan küzdő szellem vagy, akihez egyébként is be szokott kopogtatni a szerencse, de most egyenesen vonzod a mázlista helyzeteket, a könnyed megoldásokat, új barátokat, mindezt úgy, hogy az erőlködés legkisebb jelét sem lehet rajtad felfedezni. Ha az ötöst nem is nyered meg a lottón, azért nevezz be pár játékra, mert egy utazás vagy egy kisebb összeg ütheti a markodat.
TE ÉS Ő A KOS állandóan felkavarja lelki nyugalmad, egyet előre, kettőt hátra! Egy másik BIKA egyfolytában ágyba akar csábítani, az IKREK viszont hűséges párodul szegődhet! A RÁK megteremti számodra azt a közeget, amit otthonnak és békének neveznek. Az OROSZLÁNOK őrült szerelme elvakíthat, a SZÜZek meg unalmasak lesznek, és egy MÉRLEG sem fogja megdobogtatni 2013-ban a szíved. A SKORPIÓt el akarod utasítani, de életed legnagyobb hibáját követnéd el, a NYILASsal viszont se vele, se nélküle kapcsolatot folytattok, és egy BAK is csak akkor izgat, ha éjszaka meztelenül fürdőztök a Balatonban. A VÍZÖNTŐvel szexi kalandod lehet, és a HALAK is elcsavarhatja a fejed.

IDEI MOTTÓD „Jár nekem a siker!”
ERŐSSÉGEID Uralkodónak érzed magad, hát viselkedj is úgy.
GYENGESÉGEID Nehezen bírod, ha valaki nemet mond neked, pedig olyat is kell néha, hidd el…
TEDD Carpe Diem – csak ma, a holnap ráér holnap.
NE TEDD Felejtsd el azokat, akik csak hitegetnek, de soha semmit nem tettek még érted!
SZEX Az első estén soha! A másodikon kéresd magad, a harmadikon a tiéd lehet!
IDEÁLIS PARTNEREID: IKREK, RÁK, SKORPIÓ
SZERENCSESZÁMAID: 6, 11, 15, 20
JOY-TIPP Habzsold az életet, mert csak egy van belőle!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)
A sorsomról végre magam döntök!

LEVETED RABIGÁDAT, S MEGFOGADOD, SOHA TÖBBÉ NEM ALKALMAZKODSZ MÁSOKHOZ. IGAZAD VAN, ÖNÁLLÓ ÉS FÜGGETLEN LÉNY VAGY, EHHEZ PEDIG AZ URÁNUSZTÓL IS ERŐS TÁMOGATÁST KAPSZ.

KOZMIKUS HELYZET Jupiter segítségével megvalósítod több régi álmodat, s ha ez önmagában nem lenne elég, akkor magad mellé állítasz olyanokat, akik erkölcsileg, anyagilag és morálisan is támogatni tudnak 2013-ban. Varázserőd kreativitásodban rejlik, elemeid lemeríthetetlenek, és segítő jobbot nyújtasz, ha valakinek szüksége lenne arra.
SZERELEM Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Az év első harmadában folyamatosan ilyen s ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent, s beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól ismert partner mellett, aki egyébként a tenyerén hordoz, de ez mintha már nem lenne elég neked. A Nagy Ő-re vadászva belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias fickókba, de a nagy áttörés nyáron jön, amikor minden eddigi elképzelésedet hátrahagyva egy olyan férfinak nyitod ki a szíved, aki nem a sármjáról, kedvességéről vagy udvariasságáról lesz híres. Mást tud, igaz, azt jobban bárkinél…
MUNKA Ki vagy Te, és mit akarsz csinálni 2013-ban? Ez a kérdés már tavaly is többször felmerült benned, de mindig elcsitítottad változtatni akaró énedet, mert a biztosra utaztál. Ám az új esztendő kegyetlen választás elé állít, fel kell ismerned, hogy sokkal többre vagy képes, és a benned rejlő tartalékokat felszínre kell engedned. Jön egy érdekes feladat, ami szinte a szerelemhez hasonló érzéseket kelt majd benned, felpörgeti agysejtjeidet, és eljuttat célodhoz. SZERENCSE A szerencséd kovácsa te magad vagy! – ugye ismerős ez az unalomig emlegetett mottó? Egy üzleti lehetőség tárul eléd, ami arra sarkall, hogy túlórákat vállalj, vagy áldozz be néhány hétvégét. Megéri kevés befektetéssel megalapoznod a jövődet, figyelj a baráti megkeresésekre, ők hordozzák a tuti titkot!
TE ÉS Ő A KOS tudja, mivel vegyen le a lábadról, a BIKA pedig azt, hogyan kell mediterrán stílusban vacsorát felszolgálni. Egy másik IKREK jobban és mélyebben elmerülne benned, a RÁK vére viszont most nem pezsdül fel. Vigyázz, mert az OROSZLÁN bekebelez becsvágyával, és le is nyel, aztán nem szabadulsz! A SZÜZek eleinte hidegen hagynak, de a MÉRLEGekkel sziporkáztok minden téren. A SKORPIÓk kemény diók, és nem most akarod betörni őket, a NYILASok pedig nem merik lekötni magukat melletted. A BAK vonzónak talál, de leginkább csak egy éjszakára, viszont barátnak jó lesz! A VÍZÖNTŐ csak beszél összevissza, a HALAK nagyon rosszul viseli, ha nélkülöznie kell téged.

IDEI MOTTÓD „Csiszolatlan gyémánt vagyok!”
ERŐSSÉGEID Semmit nem adsz fel az első akadály láttán!
GYENGESÉGEID Túlzottan maximalista vagy, ez pedig időt rabolhat el fontosabb dolgoktól. TEDD Légy szemtelenül szexi és mértéktelenül rámenős!
NE TEDD Ne mások életet old meg, hanem a sajátodat!
SZEX A tantraszex az egyetlen, ami eddig kimaradt a hálószobádból!
IDEÁLIS PARTNEREID VÍZÖNTŐ, OROSZLÁN, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 1, 5, 8, 12
JOY-TIPP Mindig legyen nálad a szerencseköved, leginkább egy hegyikristály vagy jáspis!

Rák (06. 22.–07. 22.)
Segítek neked is, ha rád mosolygok?

47594.w.jpg

ELŐRENÉZZ, NE A MÚLTON RÁGÓDJ! VISSZACSINÁLNI SEMMIT NEM TUDSZ, DE A PILLANATOT MINDIG SZEBBÉ TEHETED TOTÁLIS JELENLÉTEDDEL. ÚGY LESZEL NYERŐ, HA ALKALMAZKODSZ A KÖRÜLMÉNYEKHEZ, DE MEGFŰSZEREZED A VÉGÉN SAJÁT SZÁJÍZED SZERINT.

KOZMIKUS HELYZET Az égiek szinte egész évben összedolgoznak azért, hogy neked különlegesen simává tegyék az utat. A mellékvágányokat sikerül elkerülnöd, csak annyi a dolgod, hogy kitárd a két karod, s elfogadd, amit kapsz a sorstól. Tedd le a voksod mindig egyértelműen, a véleményeden pedig senki kedvéért ne változtatgass.
SZERELEM Egy hullámhosszon vagytok a Nagy Ő-vel? Ez nem csoda, hisz Vénusz pozitív erőkkel áld meg, az esetleges ellentéteket is csendben rendezitek, már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon lesz merszed bevállalni, hogy végleg elkötelezd magad? A magányos Rákocskák áprilisig szinte élvezik, hogy a munkába és a tanulásba temetkezhetnek, ám a meleg idő minden fagyos szívet felolvaszt, elkerülhetetlenné téve azt, hogy szerelembe ess. Az igazi álompasi kopogtat majd az ajtón, s ha kinézel a kémlelőnyíláson, tudni fogod, megérkezett. Tökéletes, egész, mosolygós és téged akar. Woow! MUNKA Szaturnusz alaposan felkavarja a port körülötted, egyfolytában lesz mit csinálnod, valami mindig történik, de azért fogod most jól bírni a strapát, mert új feladatok várnak rád, s akár másokkal karöltve is érdemes dolgozni. 2013-ban imádni fogod a rizikót, néha már túlzottan is vonz az ismeretlen, ám az egekig emelő dicséretekért cserébe ne adj fel mindent. A méltóságodat kérlek, tartsd meg!
SZERENCSE Új barátok hada vesz majd körül, eleinte szinte zavar ez a túlzott érdeklődés, ám hamar észreveszed, hogy tuti információkat kapsz tőlük, olyan helyekre jutsz el általuk, ami teljesen ismeretlen volt eddig, és semmit nem akarnak elvenni tőled, kizárólag adnak. Ez az érzés rég elkerült téged, úgyhogy nyisd ki a szíved előttük, mert épp téged hiányoltak eddig a társaságukból.
TE ÉS Ő A KOSsal jobb, ha messzire kerülitek egymást, a BIKÁhoz viszont bújj minél közelebb, megéri. Az IKREK őrjítő az ágyban, egy másik RÁK azonban nem tüzel fel, viszont barátnak ő lesz a főnyeremény. Az OROSZLÁN tiltakozik minden szexi trükköd ellen, a SZŰZ pedig ledermed, ha elutasítod. A MÉRLEG igazat mond abban, hogy szeretne melletted hajókázni egy életen át. Egy SKORPIÓnak sose mondd, hogy soha, a NYILASsal pedig csak akkor kezdj, ha készen állsz egy komoly, tartós kapcsolatra! A BAK szereti, ha Ő van a fókuszban, a VÍZÖNTŐ viszont téged fog elhalmozni apróságokkal. Egy HALAK akár a Nagy Ő is lehet.

IDEI MOTTÓD „Várom az újdonság varázsát!”
ERŐSSÉGEID Végtelen elkötelezettséged mindenkit lenyűgöz.
GYENGESÉGEID Nehezen változtatsz a megszokott dolgokon, most viszont megérint a változás szele.
TEDD Légy határozott, ha véghez akarod vinni a célodat!
NE TEDD Soha ne alázkodj meg senki kedvéért!
SZEX Reggel, délben, este – teljesen meg leszel őrülve egy kis hancúrért.
IDEÁLIS PARTNEREID BIKA, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 9, 13, 21, 34
JOY-TIPP Legalább egy őrültséget vállalj be 2013-ban, amiről mindenki csak lebeszélne, de te tudod, hogy ezzel lesz teljes az életed!

--pagebreak--

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)
Pesszimizmus?Az meg mi?

ÁLLANDÓAN FEL AKARSZ ROBBANNI, HOZZÁD HIÁBA VONULNÁNAK KI A TŰZSZERÉSZEK, GYÚJTÓSZERKEZETEDET NEM LEHET HATÁSTALANÍTANI. MÉG SZERENCSE, HOGY EZT A FELFOKOZOTT ÁLLAPOTOT A MAGAD JAVÁRA TUDOD FORDÍTANI.

47582.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Te leszel a kezdeményező, az ötletgazda, a turbóember, s ha már mindenki kidől mellőled, akkor egymagad fogod véghezvinni az eltervezett dolgokat. Nem hagyod magadat félretolni vagy bármiről lebeszélni. A motivációd egyértelmű. Törtetni, előrébb jutni, bizonyítani, megmutatni, hogy legalább annyira jó vagy, mint mások, ha nem jobb!
SZERELEM Az év eleje hozhat némi bánatot és önfeláldozást, de ami késik, nem múlik. Áprilisban egy nap felébredsz, s tudod, meg kell változtatnod mindent ahhoz, hogy megtaláld azt a valakit, akivel leélnéd az életedet. A belső és külső átalakulások egy olyan új Oroszlánnal szolgálnak majd, akinek nem fog tudni semmilyen társkereső, magányos férfi nemet mondani. Szinte zavaró lesz az a túlzott figyelem, amit kivívsz magadnak. De hát nem ezt akartad?
MUNKA A csapatmunkától irtózol? Pedig épp ez az, ami most jelentősen előrébb vihet, és pozitív képet adhat rólad. Próbálj erőt venni magadon, és taszíts azon a szekéren egy nagyot, annak tudatában, hogy neked ez semmilyen extra erőbe nem kerül. Dolgozz össze másokkal, mert sok újdonságot magadba szívhatsz. Emellett átgondolhatnád, mit lehetne tanulni, amivel támogatnád a saját előmeneteledet. Az év második felében állandóan mehetnéked lesz, így nem csoda, ha Merkúr segítségével külföld felé fogsz kacsintgatni. Vajon bevállalod? SZERENCSE A legnagyobb mázlid az, hogy sokan szeretnek mint embert, kollégát, barátot, és ki is tartanak melletted jóban-rosszban. Ugyanakkor te magad szereted a függetlenségedet fitogtatni, ami komoly erény, de nem biztos, hogy tényleg mindig célravezető. Érdemes társulásba kezdened, legyen szó bármilyen üzleti vagy magánéletbeli kérdésről, mert a közös sikerek jóval édesebbek!
TE ÉS Ő A KOS elveszi az eszed, a BIKA csak nyugalmat ad, az IKREK pedig még a gondolataidat is kitalálja. A RÁK túl fontoskodó és idegesítő, egy másik OROSZLÁNnal viszont imádsz vitatkozni, majd kibékülni. A SZŰZ újra és újra elbájol, a MÉRLEG azonban idegesít a precízkedésével. A SKORPIÓval szemben sosem lehet igazad, a szexben sem ájulsz el tőle, de a NYILAS dögös szeretőd, aztán tartós társad lesz. A BAK akkor érzi jól magát, ha ő diktálja a tempót. A VÍZÖNTŐ temperamentumával mindig húz előre, a HALAK esetében viszont fogalmad se lesz, mit akar, csak azt, hogy téged nem.

IDEI MOTTÓD „Nem heverek parlagon!”
ERŐSSÉGEID Zavaró, hogy mindig igazad lesz.
GYENGESÉGEID Ösztönösen rátapintasz a lényegre, addig nem adod fel, amíg be nem bizonyítod az igazad. Ez gyakran nagyon lelombozó lehet másoknak!
TEDD Újítsd fel az otthonod és persze magadat is!
NE TEDD Ne skatulyázz be másokat egyetlen információ által!
SZEX Gátlástalan akarsz lenni, és mindent kipróbálni? Így nehéz lesz a zsenge szüzet játszanod, de van, akinek épp ez jön majd be!
IDEÁLIS PARTNEREID KOS, IKREK, NYILAS
SZERENCSSZÁMAID 2, 11, 20, 34
JOY-TIPP Légy mindennap egy kicsit más! Elegáns, aztán sportos, csábító, majd szende szűz! Ez ellenállhatatlanná fog tenni.

Szűz (08. 23.–09. 22.)
Ajándék minden nap!

EMBERI KAPCSOLATAID HATÁROZZÁK MEG A 2013-AS ÉVET. MEG KELL LAZÍTANOD NÉHÁNY RÉGI KÖTELÉKET, DE KAPSZ CSERÉBE ÚJAKAT, PEZSDÍTŐKET, ÜZLETET FELLENDÍTŐKET, ELMÉLYÜLTEKET…

KOZMIKUS HELYZET Az egyhangúsággal szemben az izgalom és a változás oldalán teszed le a voksodat, elég volt a nyugalomból, a szürkeségből, több kell a vadságból és a hévből. Mindegy, miről legyen szó, 2013-ban nem éred be a középszerűvel.
SZERELEM Nagyon úgy tűnik, hogy Vénusz nem fog békén hagyni, és addig korbácsolja a szenvedélyt, amíg a kapcsolatod az eddiginél sokkal jobbá és elkötelezettebbé nem válik. 2013 elrepül gyorsan, az egekig emelkedő hangulat viszont a végtelenségig kitart. Lesz pár szappanoperába illő vita köztetek, de hát tudod… a kibékülés mindig édes. Szingliként persze megint inkább a munkád felé fordulnál, ám lesz, aki ezt nem fogja hagyni. Eleinte el akarod zavarni, aki felforgató hadműveletet folytat békés magányoddal szemben, de aztán csak beadod a derekad, mert annyira édesen tud mosolyogni rád, hogy úgysem bírsz ellenállni neki.
MUNKA A stabilitás csak az első negyedévedet jellemzi, tavasszal folyamatosan falakba ütközöl, de ez nem véletlen! A sors azért gurít az utadba nehéz köveket, hogy végre észrevedd, akadnak más járható ösvények, csak ki kellene azokat taposnod, így új tapasztalatokat gyűjtve tudnál megszerezni egy magasabb pozíciót, elindítani a saját vállalkozást, vagy csak egyszerűen állást változtatni.
SZERENCSE Te vagy Fortuna asszony kegyeltje 2013-ban. Ha kinyitsz egy ajtót, biztos fény lesz mögötte. Ha új barátok tűnnek fel a színen, gyorsan elmélyült kötelék lesz belőlük. A stílusod pozitív irányba javul, s régi ellenlábasaidat is magad mellé állítod.
TE ÉS Ő A KOSsal jól kijöttök, csak a láng nem lobban fel. A BIKA addig gondolkodik kettőtök jövőjéről, míg elunod a várakozást. Az IKREKkel kellemes napok elé nézel, de inkább üzleti téren. A RÁK az örök szerelem érzésével áraszt el, az OROSZLÁNnal haverkodtok, de heves szerelem aligha lesz belőle. Egy másik SZŰZ folyamatosan csak utánad kajtat, a MÉRLEGekkel csakis jó vásárt csinálhatsz. A SKORPIÓ bármikor képes megnyugtatni, a NYILAS pedig új ötletekkel szolgál. A BAKok szenvedélyesen feltüzelnek, a VÍZÖNTŐknek sem tudsz ellenállni. A HALAK egy csókra vár, hogy a békából végre királyfi lehessen melletted.

IDEI MOTTÓD „Biztonságra törekszem!”
ERŐSSÉGEID Megőrzöd a hidegvéred, lecsillapítod a háborgó kedélyeket, igazi kis békebíró válik belőled.
GYENGESÉGEID Nem tudsz cipzárt rakni a szádra, s néha olyasmit is elmondasz, amit nem kellene.
TEDD Nyisd ki a szívedet olyanok előtt, akiket eddig nem kedveltél. Ki tudja…
NE TEDD Ne várakoztass másokat! Ha kérdeznek, légy spontán, nem kell mindenre aludni egyet!
SZEX A kevesebb néha több? A szomszédnál lehet, de nálad kizárt! Légy aktív, lepedőgyűrő partnered ezt nem fogja bánni!
IDEÁLIS PARTNEREID RÁK, BAK, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 5, 13, 19, 23
JOY-TIPP Az életed alakulása a te kezedben van, s mivel 2013-ban minden lehetőséged adva van a sikerre, hát tegyél is ezért!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)
Minden rózsa nekem illatozik!

ANNYI IZGALOMBAN LESZ RÉSZED 2013-BAN, HOGY SOKSZOR MÁR KÉTELYEID TÁMADNAK A VELED TÖRTÉNŐ POZITÍV VÁLTOZÁSOK VALÓSÁGÁVAL KAPCSOLATBAN. NE TARTS ATTÓL, HOGY NEM VELED VAGY NEM ÉRTED TÖRTÉNNEK A JÓ DOLGOK.

47583.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Ebben az évben csupán egyre nem lesz lehetőséged: nyugodt semmittevésre. Túl ígéretes ahhoz 2013, hogy ne használd ki az égi konstellációk rád vetett jótékony sugarait. Szinte semmi nem marad majd úgy, ahogy 2012-ben megformáltad magadnak, ugyanakkor ösztönösen érezni fogod, mi a jó neked, hogyan kell együttműködnöd a csillagokkal.
SZERELEM A tél, aztán a tavasz kezdete kissé lagymatag lesz, de ez ne adjon semmilyen aggodalomra okot, elég, ha májustól fordítod ki a világot a négy sarkából. Pároddal az intenzív beszélgetések mellett néha próbáljátok ki a hitvesi ágy kényelmét is, s ha már megérett a cserére… akkor ki vele, és szerezzetek be egy vízágyat. A párjukra még vadászó Mérlegecskék tartsák szem előtt, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, úgyhogy az összes pasival ne kezdj ki, elég csak minden másodikat a hálódba csalogatnod. Aztán persze jön majd a meglepetés nyáron, amikor a horogra akadt személy nem áll tovább. Jajj neked!
MUNKA Olyan leszel, mint egy igazi, belevaló szivacs, aki új tudásra nyitott, és mindent magába is szipkáz teljes erővel. Különösen a márciustól júliusig terjedő időszak lesz szellemileg felemelő számodra, de ha ez nem lenne elég, akkor bizony jó tudnod, hogy anyagilag is gyarapodsz, és persze a ranglétrán is van módod kapaszkodni a kiszemelt pozíció felé. Jupiter hátszelet biztosít!
SZERENCSE Anyagi téren üti markodat valamilyen extra bevétel, amit mindenképpen munka vagy egy régóta tervezett és most elindított vállalkozás által tudsz beinvitálni a bukszádba. Ha viszont máshol keresnéd a pénz forrását, most kipróbálhatod a rulettasztalt is.
TE ÉS Ő A KOSsal sehogy sem jutsz dűlőre, a BIKA túl unalmas lesz számodra. Az IKREK láttán beindul a fantáziád, a RÁK messze nem izgat annyira, mint egy kacér OROSZLÁN. A SZŰZ túl mimóza és nem kokettál veled úgy, mint a saját jegyed, a MÉRLEG, aki aztán tudja, mitől döglik a légy – ahogy te is! A SKORPIÓ arcpirítóan szenvedélyes, de bárhol… bármikor… a NYILAS nem érti, hogy miért nem tud levenni a lábadról. A BAK csak-csak illik hozzád, de barátnak jobban beválik, a VÍZÖNTŐ azért passzol a vágyaidhoz, mert egyfolytában ki lesz éhezve rád. A HALAK egy érintésétől is lezsibbad a lábad.

IDEI MOTTÓD „Megforgatom a szerencsekereket!”
ERŐSSÉGEID 2013-ban gyorsan döntesz mindenben, így leelőzöl másokat.
GYENGESÉGEID Nehezen viseled, ha elégedetlenek veled.
TEDD Legyen rövidebb a szoknyád és mélyebb a dekoltázsod.
NE TEDD A tornacipőt és a kopott farmert végleg felejtsd el.
SZEX Az afrodiziákumok sosem mennek ki a divatból. A sáfrány, a vanília vagy a kurkuma bármikor konyhai segítőd lehet. Használd őket a vacsora kellékeként, ha úgy véled, elkelne némi trükk…
IDEÁLIS PARTNEREID HALAK, IKREK, MÉRLEG, SKORPIÓ
SZERENCSESZÁMAID 6, 11, 16, 24
JOY-TIPP Bárhogy is alakuljon szerelmi életed, nyáron tölts egy hetet teljesen egyedül egy eddig felfedezetlen nyaralóhelyen. Flörtölj, add át magad a szenvedélynek, úgysem derül ki, mi történt ott…

Skorpió (09. 23.–11. 21.)
Ha adok szeretetet, adsz te is cserébe?

LEGBELÜL ÉRZED, HOGY ÉLETED SZÁMOS PONTJÁN VÁLTOZTATNOD KELL. A LEGKRITIKUSABB PONT AZ EMBERI KAPCSOLATOK TERÜLETE. MUSZÁJ LESZ NÉHÁNY RÉGI KÖTELÉKET ELVÁGNOD ÉS ÚJAKAT KIALAKÍTANOD. MEGÉRI A KOCKÁZATOT!

KOZMIKUS HELYZET Jupiter és Vénusz örökké piszkálni fognak, nem hagyják, hogy a mosoly lehervadjon az arcodról. Ha te magad nem keresed a lehetőséget, akkor az fog megtalálni téged. Amit elkezdesz, azt fejezd is be, a nagy profit lehetősége lóg a levegőben. Nincs mitől tartanod, egészséged, szerelmi életed, munkád fellendülőben van.
SZERELEM Ha már az elkötelezettek útján koptatod az aszfaltot, érdemes lenne a szex részét kissé megújítani a kapcsolatnak, nagyon rátok férne a változatosság. Minél több időt töltötök egymás társaságában, annál inkább felpezsdül újra a szenvedély, így nem lesz márciustól ok arra, hogy a romantikát hiányold a mindennapokból. Szingliként valaki többször is meg fog környékezni, eleinte viszont nem robban fel a petárdád… Másokkal is flörtölsz, s a tavasz végén csak visszakanyarodsz az eredeti kiindulási ponthoz, mert rá fogsz döbbenni, hogy jóval többet érzel iránta, mint addig sejtetted. Októberben minden Skorpió boldogan bámulja majd a hulló csillagokat.
MUNKA Szakmai kérdésekben túl jól teljesítesz, így nem csoda, ha sokan sárgulnak majd az irigységtől sikereid láttán és hallatán. Na persze nem kell azon aggódnod, hogy lecsökkenne a tennivalók mennyisége, áh, dehogy! Nő az folyamatosan, viszont egészen elképesztő intenzitással és örömmel látsz neki minden nyakadba aggatott feladatnak. Fáradtság? Számodra ismeretlen lesz!
SZERENCSE A legkisebb tartalékodat is bátran áldozd be, legyen szó tőzsdéről, új vállalkozásról, vagy megbízható közös befektetésről. Bátorságod 2013-ban busásan meg fog térülni, a pénztárcád látványosan vastagodik majd. Ez pedig új kapukat nyit meg előtted, újabb lehetőségekkel és egy távol-keleti utazással.
TE ÉS Ő A KOSsal mélyül a barátságotok, de a szerelem szikrája nem pattan ki. A BIKA többször is felizgat, de ez az csak ideig-óráig tart. Az IKREK látványosan magához láncol, de nem bánod, míg a RÁKkal átélheted a szex extrém gyönyöreit. Egy huncut OROSZLÁN láttán néha sikítanál a vágytól, s bizony a SZŰZ is felkorbácsolja benned a vágyat. MÉRLEGgel most inkább ne kezdj, mert nem megbízható, ám egy másik SKORPIÓ méltó partnered lehet. Érzed majd, hogy a NYILAS az, aki megdobogtatja igazán a szíved. A BAK vonz, de parlagon hagy, a VÍZÖNTŐ él az alkalommal, és lecsap rád. A HALAKkal vigyázz: 2013-ban nagyot csalódhatsz, ha barátságnál többre vágysz!

IDEI MOTTÓD „Kirobbanó formában vagyok, látod?”
ERŐSSÉGEID Bárhol, bárkit, bármiről meggyőzöl. Vigyázz, ez komoly!
GYENGESÉGEID Ha megrögzötten ragaszkodsz régi elképzelésedhez, túl sebezhetővé teszed magad.
TEDD Mondj nemet, ha szükségét érzed!
NE TEDD Ne szólj szám, nem fáj fejem!
SZEX Ágy? Felejtsd el! Autó, konyhapult, kanapé és egyéb extrém helyek. A hol a lényeg!
IDEÁLIS PARTNEREID IKREK, OROSZLÁN, SKORPIÓ, NYILAS
SZERENCSESZÁMAID 8, 14, 17, 30
JOY-TIPP Ahhoz, hogy munkahelyi és szerelmi sikereidet a legjobban éld meg, tested is kívánja a törődést. Heti háromszori edzés, de rendszeresen változtass a tréningen.

--pagebreak--

Nyilas (11. 22.–12. 21.)
Megérdemlem a sikert!

AZ ELMÚLT ÉVEKBEN HOSSZÚRA NYÚLT A KÍVÁNSÁGLISTÁD? NEM BAJ, CSAK TÚL SOK MINDENT NEM VAGY CSAK RÉSZBEN VALÓSÍTOTTÁL MEG. IDEJE EZEN VÁLTOZTATNI, FUSS ÁT A RÉGI TERVEKEN, VESD EL AZ ELAVULTAKAT, AMI VISZONT MARAD, AZT MOST AZONNAL CSINÁLD!

47584.w.jpg

KOZMIKUS HELYZET Új lendületet kapsz az égiektől, ami képessé tesz arra, hogy a legdurvábbnak tűnő akadályokat is könnyedén átrepüld. Plútó optimistává, Jupiter kitartóvá tesz, így a régi kényszerhelyzetektől végleg meg tudsz szabadulni. Júniustól érdemes lesz kicsit lassítani, és ritmust váltani.
SZERELEM Egész évben kiemelten fontos lesz a kommunikáció és a mosoly. Ha ezt a kettőt jól harmonizálod, akkor elkötelezettként még hibátlanabbá tudod tenni érzelmi életedet, és párod is hálás lesz azért, hogy nem egy házisárkánnyal kell együtt élnie, hanem veled, a tökéletessel! Szingliként a leendő partner irigylésre méltóan jóképű, szenvedélyes és sármos lesz. S ha ez nem lenne elég, nem akarja majd, hogy nálad és nála is legyen mindenkinek egy-egy fiókja. Nem fiókokat akar, hanem együttélést, szenvedélyes éjszakákkal.
MUNKA Próbálod elkerülni, de attól még utol fog érni a változás szele, s ha nem fogadod el, akkor hurrikánként csap majd le, hogy végre észrevedd, módosítanod kell jelenlegi helyzeteden, nem betonozhatod magad be egy „átlagos” közegbe. Neked más való, s ha már úgyis annyi energiát és időt fektetsz a munkádba, akkor azt tedd hasznosan egy új helyen, vagy a saját vállalkozásodban.
SZERENCSE Tudod, mit? Babrálj ki másokkal úgy, hogy egész évben adod a lazát, aki semmiért nem aggódik, mert a sors úgyis mindig és mindent időben megold. Ha megsértenek, ereszd el a füled mellett, ha kötözködnek, csak mosolyogj. Ez egy olyan aduász lesz 2013-ban a kezedben, ami a többi jegynek nem adatik meg.
TE ÉS Ő A KOS lehet a nagy Ő, a tuti nyerő, hacsak a BIKA erre nem mond valami sokkal jobbat! Az IKREK gyakran megbánthat, a RÁK pedig nem is akar veled semmit igazán. Az OROSZLÁN csak kergetőzne veled az ágyig, aztán szalad tovább, a SZŰZ túl sokat kajtat utánad, és már zavarni fog! A MÉRLEG? Ő állandóan vacillál, te meg nem vársz. A SKORPIÓ nem iparkodik annyira, mint megérdemelnéd, egy másik NYILAS nem akarja feladni miattad a szabadságát. A BAKról kiderülhet, hogy 2013-ban befutó lehet. A VÍZÖNTŐ nagy szíve csak érted dobog, de egy HALAKkal se kerüld a szerelmi kalandot!

IDEI MOTTÓD „Ami jár, az jár!”
ERŐSSÉGEID Pont akkor tudsz hallgatni, amikor kell. Ez aranyat ér!
GYENGESÉGEID Nehezen ragadsz le egy dolognál, pedig illene befejezni, amit elkezdtél.
TEDD Légy nyitott a legvadabb elképzelésekre is, valamelyik sikert és pénzt rejt!
NE TEDD Ne füllents! Akkor sem, ha ez kézenfekvő megoldás lenne!
SZEX Ideje, hogy felfedező útra indulj… a legközelebbi játékboltba. Ja, igen... szexjátékra gondoltunk. Vegyél pár apróságot, nem fogjátok megbánni.
IDEÁLIS PARTNEREID KOS, BAK, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 7, 15, 23, 27
JOY-TIPP Ne ragaszkodj görcsösen függetlenségedhez. Ha megkérik a kezed, mondj igent. Ha vonzó egy befektetési ajánlat, nyugodtan közösködj, megéri a kockázatot!

Bak (12. 22.–01. 19.)
Kezet nyújtok barátnak és ellenségnek!

HATÁRTALAN JÓKEDV, VIDÁMSÁG, RENGETEG ÚJ ÖTLET, ELVETEMÜLT GONDOLAT. A SIKERLEHETŐSÉGEK FOLYAMATOSAN KOPOGTATNAK AZ AJTÓDON, CSAK ENGEDD MÁR BE AZOKAT!

KOZMIKUS HELYZET Nem kell sokat várnod sem a szerencsére, sem a pozitív változásokra. Az égiek egész évben figyelemmel kísérik a sorsod, s folyamatosan a legjobb fényszögekkel segítik az utad. Melyik a két legfontosabb vágyad, ami még nem teljesült? Határozd meg pontosan, s az egyiket májusban, a másikat pedig szeptemberben valósítsd is meg!
SZERELEM Pásztorórák itt-ott, érzelemdús összebújások, elsöprő szenvedély tarkítják mindennapjaidat. Szingliként sok flörtben, számos kalandban lesz részed, ám egy reggel arra fogsz ébredni, hogy megérkeztél. Még szerencse, hogy az egyéjszakás kalandban részt vevő másik fél sem akar többé elengedni. Ha viszont már rég nem keresed, mert ott van veled, akkor a hidegebb időkben biztos nem fogtok fázni, hisz az együttlétetek örökké kánikulát teremt, nyáron pedig egy fontos lépést tesztek a közös jövő megalapozásáért. Rajtatok múlik, mi lesz ez.
MUNKA Az álmod 2013-ban meg fog valósulni. Karriered felfelé ível, ehhez viszont önmagaddal is kell néhány kompromisszumot kötnöd. Több energiabefektetésre lesz szükség a részedről, ugyanakkor a feladatokat így fogod maximálisan teljesíteni. Lesznek pillanatok, amikor egyenesen táncra perdülsz, ugyanis olyan dicséreteket tudsz bezsebelni, amelyek ritka kincsnek számítanak. Egekig szárnyaló munkasikereidet sokan fogják irigyelni, úgyhogy nézd meg, kivel barátkozol!
SZERENCSE Fortuna nem fukarkodik a jóval, ha rólad lesz szó. Semmiben nem fogsz hiányt szenvedni, és a sok munka ellenére sem zökkensz ki a kiegyensúlyozottság nagyszerű állapotából. Néha elkap a hév, és drasztikusan átalakítanál magad körül mindent, ám szerencsére az égiek épp a legjobbkor és a legmegfelelőbb módon küldenek jelet arra vonatkozóan, mikor igen vagy mikor nem érdemes cselekedned.
TE ÉS Ő A KOS szeretné veled, te azonban nem adod be a derekad, a BIKA egyet ide, egyet oda stílusa könnyen kihoz a sodrodból. Az IKREK levesz a lábadról, ám vigyázz, mert hamar tovább is áll! A RÁKot az ujjaid köré csavarhatod, de végül az OROSZLÁNnak hagyod, hogy átöleljen. A SZŰZ tudja, mivel hozzon extázisba, a MÉRLEGgel mindig jól mulatsz. A SKORPIÓ jó társad lehet, de csak akkor, ha minden úgy van, ahogy ő diktálja. A NYILAS bármit megadna azért, hogy a tenyerén hordozhasson. A BAK? Hát ő ugyanolyan, mint te! A VÍZÖNTŐ az év érzelmi bombáját tartogatja számodra, míg a HALAK csak egy kaland, aztán megy is tovább.

IDEI MOTTÓD „A sors kegyeltje vagyok!”
ERŐSSÉGEID Tudod, miben vagy hiperjó, és végre élsz is ezzel!
GYENGESÉGEID Ott is szabályokat akarsz felállítani, ahol nem kell. Ne légy ennyire merev! TEDD Ragadd magadhoz az irányítást. Addig jó, amíg a gyeplő a te kezedben van.
NE TEDD Ne viselj álarcokat. Ne akarj más lenni, mint aki valójában vagy.
SZEX Kísérletezés itt, ott, amott... változtatgassátok a helyszíneket, és néha a szerepjáték is izgalmas fénypont lehet.
IDEÁLIS PARTNEREID RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 9, 16, 20, 25
JOY-TIPP Éld az életedet úgy, mint ahogy az óceán teszi. Legyen benne ritmikusság, apály, dagály, áramlás – azaz örök mozgalmasság.

Vízöntő (01. 20.–02. 18.)
A hibáim tesznek tökéletessé!

SZERELMI ÉLETED EGYENESEN VIRÁGOZNI FOG, KARRIERED MEGÁLLÍTHATATLANUL EMELKEDIK A MAGASBA, ÚJ BARÁTOK KÖRNYÉKEZNEK MEG, DE MINDEZEK ALAPJA, HOGY LÉGY HŰ ÖNMAGADHOZ!

KOZMIKUS HELYZET Szaturnusz sokszor elgondolkodtat 2013-ban, és arra fog ösztönözni, hogy vedd át életed felett a teljes irányítást, ne hagyd, hogy bárki beleszólhasson a dolgaidba, vagy megpróbáljon rád telepedni. Ha valamit megígérsz, azt tartsd is be!
SZERELEM Január hűvös, február zord, március lanyha lesz érzelmek terén. Ám ahogy április végleg legyűri a tél maradékát, a te szíved is felenged, s megnyílik egy új szerelem előtt. Egyik pillanatról a másikra fogod azt érezni, hogy bármit megtennél azért, hogy soha többé ne légy egyedül, s ebben megkapod a vénuszi segítséget. Ha már kapcsolatban élsz, akkor heves sziporkázásban lesz részed, te magad is vágysz a romantikus pillanatokra, és a párod is ki fogja nyilvánítani azon igényét, hogy elég volt az egyhangúságból, kellene már valami izgalom. Augusztusban összevitázhattok valamin alaposan… de persze úgysem bírjátok túl sokáig egymás nélkül.
MUNKA Az égi erők már az év elején fel fogják nyitni a szemed, s jelzik, hogy változtatásra lesz szükség a fejlődéshez. Eleinte nemet mondasz, mert a biztosra utazol bármilyen bizonytalanság helyett, ám végül a sors dönt, és rákényszerít, hogy maximálisan kiaknázd képességeidet. Meg kell villantanod a combod helyett az eszedet, és berobbantani a köztudatba valamely kreatív ötletedet. Persze légy okos, kerüld az erőszakot! Mindenképp te vagy nyerő pozícióban, csak nem mindegy, mekkora a jutalom, igaz?
SZERENCSE Hogy milyen szerencse ér 2013-ban? A szerelem és a tuti munka nem elég? Naná, hogy nem, főleg, hogy olyan pozitív gondolkodású és eszes csajszinak tűnsz mások szemében, amit érdemes a magad javára fordítani. Remek adottságaidat bevetve nemcsak munkát, pénzt keresel, hanem valakit magad mellé állítasz, aki a következő három évben folyamatosan fogja támogatni előmeneteledet.
TE ÉS Ő A KOS erőltetni fogja, hogy sok időt tölts vele. A BIKA az érzelmeidet akarja illuzionálni, de nem sikerül a terve, átlátsz a szitán. Az IKREK igazi macsó és nagyon sármos szerelmes, élvezd, amíg neked jó. A RÁK csillagjegye alatt született hím túl puhánynak tűnik. Az OROSZLÁN sem nagy ász, ha egyedül hagyod, nyávog utánad, mint egy cica. A SZŰZ zavarba ejtően precíz, a MÉRLEG pedig annyira döntésképtelen, hogy a végen lelépsz. A SKORPIÓ bármikor melletted áll, míg a NYILAS többet nézi magát a tükörben, mint téged. A BAK folyamatosan kibújik a felelősség alól, a VÍZÖNTŐ azonban tudja, mi kell neked az ágyban. A HALAK hadd ússzon az árral tovább, mert ő túl lassú neked.

IDEI MOTTÓD „Tudom, tehát megcsinálom!”
ERŐSSÉGEID Egyszerűségben a nagyság! Semmit nem viszel túlzásba, pont ott fűszerezel, ahol kell!
GYENGESÉGEID Utálsz veszíteni, s ennek sajnos hangot is adsz.
TEDD Egyenes beszéd, őszinte vélemény – minden rizsa nélkül.
NE TEDD Ne a múlt hibáin búslakodj, hanem a jövőt építsd már ma!
SZEX Őrült vagy, s ezt végre hajlandó vagy a szexben is megmutatni. Beszerzed a Káma-szútrát és mindennap elolvasol belőle egy fejezetet. Persze alkalmazd is!
IDEÁLIS PARTNEREID IKREK, SKORPIÓ, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 2, 4, 9, 16
JOY-TIPP Állíts fel 12 pontos kívánságlistát. Minden hónapban egy vágy könnyen megvalósítható, ha céltudatosan tervezel!

Halak (02. 19.–03. 20.)
A kocka el van vetve!

MAGAD SEM AKAROD ELHINNI, DE SZÁRNYALÓAN KÖNNYŰ ÉV ÁLL ELŐTTED, SZEMÉLYISÉGED, SZELLEMED ERŐTELJESEN FEJLŐDIK, S VÉGRE MEGISMERED AZON KÉPESSÉGEIDET, MELYEK EDDIG MÉG ELŐTTED IS REJTVE VOLTAK.

KOZMIKUS HELYZET A bolygók kivétel nélkül azért drukkolnak 2013-ban, hogy minden terved összejöjjön. Az égi események nagyon kedvedre valók lesznek, szeretteid mellett a csillagok is a tribünre ülnek, éljeneznek a célba érésért és tapsolnak a sikeredért. Minden rekordot megdöntesz idén, mire vágyhatnál még? Ne légy telhetetlen!
SZERELEM Már januárban eldördül a startpisztoly, Ámor kegyetlenül megkerget, főleg ha szingliként indult az új éved. Látványos flörtök, izgató kalandok tarkítják a rövidtávfutásodat, mert már tavaszra bekopogtat a szerelem az életedbe, s meglehetősen gyorsan raksz közös fészket a csábítóval. Vénusz nem fukarkodik az elkötelezett Halacskákkal sem, romantikus tavaszt ígér, harmonikus nyári estékkel, fülledt éjszakákkal, az ősz pedig jelentős lépés meghozatalára késztet mindenkit!
MUNKA Az érzelgősség mellett törekedj a karrier terén való helytállásra is, ha még nem történt meg, akkor májusig biztosan megtalálod azt a kihívást, amit akár a következő nyolcéves időintervallumban végtelen elhivatottsággal fogsz végezni. Ami késik, nem múlik, minden elismerés megérkezik, amikor annak rendelt ideje van.
SZERENCSE Ne hátra nézegess, hanem előre! Csak a saját dolgoddal foglalkozz, a legnagyobb szerencse akkor érhet, ha végre elfogadod azt a tényt, hogy nem segíthetsz mindig mindenkin, és nem állhatsz helyt mások helyett, ha ők hibáztak. Belső lényed, gondolkodásod fog megváltozni 2013-ban, ne félj attól, hogy módosíts eddigi felfogásodon.
TE ÉS Ő A KOSban az a legjobb, hogy egyáltalán nem hasonlít hozzád, míg a BIKÁban a hasonló szellemiség fog vonzani. Az IKREK nagyon hiányozna, ha elmenne, a RÁK azonban nem, de csak azért, mert egy centit sem mozdul mellőled. Az OROSZLÁN valamit titkol előled, a SZŰZ túl sokat időzik a bizonytalan jövőtökön. A MÉRLEG megőrjít azzal, hogy másokkal kacérkodik, a SKORPIÓkat tartsd magadtól távol, ha nem akarsz csalódni. A NYILASsal csak akkor kezdj, ha vad szexre vágysz! A BAK lehengerel, a VÍZÖNTŐ épp azért vonzz, mert kéreti magát. A HALAKkal szép kapcsolat elé nézel.

IDEI MOTTÓD „Kétlépésenként haladok előre!”
ERŐSSÉGEID Kitartásod, elhivatottságod, akaraterőd bárkinél nagyobb lesz!
GYENGESÉGEID Ha valami harmadjára sem sikerül, ne makacskodj! A túlzásba vitt akarat csak az idődet rabolja. Keress másik célt!
TEDD Mosoly, kacsintás, elégedett arckifejezés – és engedd szabadjára a fantáziád.
NE TEDD Ne állj be a sorba! Nem kell kötelezően alkalmazkodnod!
SZEX Próbáljátok ki néha ruhában, strandon, az ablakban. A lényeg, hogy formabontó legyen a szex!
IDEÁLIS PARTNEREID IKREK, RÁK, BAK, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 6, 11, 17, 28
JOY-TIPP Keress fel egy stylistot, és kérj tőle tanácsot. Legyen más a frizurád, viselj más ruhákat, bolondos kiegészítőket, a lényeg, hogy rendszeres megújulásoddal ne lehessen rád ismerni.

Fotók:Profimédia - Red Dot, Europress, Europress/Thinkstock

Bebizonyítjuk, hogy a műszőrme elengedhetetlen a téli gardróbodból!

Január havát taposva még bőven aktuális lehet a műszőrme téma!

Egy vadiúj Jóbarátok-filmelőzetes kering a neten, és ettől te is libabőrös leszel!

Mindenki kíváncsi volt arra, mi történt a karakterekkel 14 évvel az utolsó rész után.

Brooklyn Beckham barátnője egy az egyben utánozta Victoria stílusát

Lehet, hogy hamarosan ő is stílusikonná növi ki magát?

Most valóban betekinthetsz a mentőkutyák életébe

Tavaly sikerült találkoznom a világ 5 legjobb mentőkutyája közül az egyikkel. Symba és gazdája akkor éppen a világbajnokságra készültek és már akkor lenyűgözött az az elhivatottság és kitartás, amivel mindezt tették.

Hivatalos: válik a feleségétől az Agymenők színésze

Már jó ideje nem működött a házasságuk, és most már biztos, hogy nincs visszaút.

6 étel, amit TILOS a fagyasztóba tenni – és 6, amiről nem tudtad, hogy lehet

Vajon a sajt melyik kategóriába tartozik? És az avokádó? Most megtudod!

Lili és Zsófi közös címlapsztorija

Újonc modelljeink dupla sikere Liziczai Réka fotóival.

Nem kérdés, hogy ezekért is imádjuk: 5 szituáció, amikor Jennifer Lawrence épp úgy reagált, mint egy földi halandó

Allűrök, mániák, fura kívánságok és pókerarc: a legtöbb színésznő ezekkel biztosan megtanult már élni. De Jennifer Lawrence más tészta: rajta azt érezzük, hogy a legtöbb helyzetben még mindig éppen olyan, mint egy hétköznapi csajszi. Most itt van pár újabb bizonyíték arra, hogy ő az egyik legjobb fej színésznő Hollywoodban!

Se diéta, se edzőterem: így fogyott le 4 ruhaméretet egy év alatt a fiatal lány

Elárulta, mit tett azért, hogy megtörténjen ez a látványos átalakulás.

A csillagjegyed szerint ezzé fogsz reinkarnálódni a következő életedben

Szoktál azon gondolkodni, vajon mi leszel következő életedben?

Miért készíts saját általános tisztítószert?

Rövid a válasz: szó szerint 30 másodpercet vesz igénybe, pénzt takarítasz meg – és jobban működik!

Vége! Szakított Cserpes Laura és Gyurta Dani

Amikor összejöttek, úgy tűnt, nem egy röpke kapcsolat lesz, hanem valami sokkal több...

21 kreatív dolog, ha instant feltöltődésre van szükséged

Töltődj fel bármikor egy ilyen kreatív elfoglaltsággal!

Kettő az egyben trendben -Most három hónapon keresztül minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba. Most három hónapon keresztűl minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba.

Csak 1485 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!