Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit üzennek a csillagok 2020-ra? Éves horoszkóp!

2020 éves horoszkóp
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok elárulják, hogy milyen izgalmakban, kalandokban lesz részed 2020-ban!

Kos (március 21. – április 20.)

Régi álmodat valósíthatod meg az idei évben, hosszú ideje spórolsz ugyanis egy olyan kalandra, amely a jövőben meghatározhatja az életed. A kérdés csupán annyi, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy nekiindulj a világnak azért, hogy elsősorban önmagadnak bizonyíthasd a rátermettségedet és azt, hogy egyedül is képes vagy arra, hogy megállj a lábadon. Ha eléggé el akarod érni, sikerülni fog, hiszen hosszú ideje készülsz rá. Ne engedd, hogy más eltántorítson, ha egyszer elhatároztad magad! Meglátod, mások majd tátott szájjal néznek utánad, hogy volt merszed lépni egy hatalmasat előre!

Bika (április 21. – május 20.)

Mivel nem vagy az a kalandvágyó típus, épp ezért nem is készülsz semmiféle világmegváltó kalandra, nem vágysz ugyanis arra, hogy a komfortzónádat elhagyva, egy szál túracipőben mászd meg a Mount Everestet. Ám a kikapcsolódás neked is jár, keményen, megállás nélkül dolgozol, te is megérdemled, hogy egyszer egy évben megengedhesd magadnak a pihenést és azt, hogy végre mások szolgáljanak ki téged. Ne rettenj vissza egy drágább utazástól sem, hisz ha anyagilag megteheted, akkor mi tartana vissza attól, hogy egyszer felhőtlenül mulass és kiereszd a fáradt gőzt?! Most már tudod, mire spórolj az új évben!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ha ügyesen mozgatod a bábuidat, a 2020-as évben lehetőséged nyílhat arra, hogy megvalósíthasd egy régóta dédelgetett álmodat. Ám ez csak abban az esetben lehetséges, ha fizikailag is teszel érte. Alapvetően fontosnak tartod, hogy úgy éld az életed, hogy pozitív impulzusok tápláljanak az utadon, épp ezért kellő kitartással elérheted azt, amiről hosszú ideje ábrándozol. Azt ugyan senki nem mondta, hogy könnyű lesz az út, ám téged a kihívások motiválnak. Szedd össze magad, húzd fel a cipőt és indulás! Meglátod, megéri a fáradtságot!

Rák (június 22. – július 22.)

Noha általánosságban nem vagy az a kalandvágyó típus, mégis olyasfajta lehetőséget hozhat az élet, amely alapjaiban változtathatja meg a gondolkodásmódod bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Elsőre ugyan ijesztőnek tűnhet számodra az a tudat, hogy el kell hagynod a komfortzónád, mégis tőled szokatlan módon beleborzongsz a gondolatába is, hogy vár rád valami új, valami izgalmas, valami élményekkel teli kaland. Ne hezitálj sokat, ha utadba kerül, hiszen nem tudhatod, lesz-e még valaha lehetőséged arra, hogy ilyesfajta tapasztalattal gazdagodj, hosszú időre meghatározva a további életed!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Örök álmodozó vagy, imádsz a gondolatokkal játszani, milyen lenne nagyobb házban élni, milyen lenne világot látni és külföldön szerencsét próbálni, milyen lenne borozgatni az Eiffel-torony lábánál, New Yorkban shoppingolni, esetleg valahol az óceán partján heverészni, vagy egyszerűen kilépni a komfortzónádból és szokatlan kalandokba keveredni. Nincs azzal gond, ha álmodozol, időnként szüksége is van az embernek arra, hogy az álmai adjanak lendületet az úton, ám azon is érdemes elgondolkodnod, vajon milyen érzés lenne annyi bátorsággal rendelkezni, hogy fizikailag tegyél valamit az álmok eléréséért, hogy előrelépj az életben, hogy azon dolgozz, hogy meg is valósítsd őket, pont azért, hogy aztán legyen mivel megtöltened életed emlékkönyvét. Vajon van hozzá bátorságod? Csak rajtad múlik!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A barátaiddal összefogva olyan utazásban lehet részed a nyár folyamán, amely biztosan sok-sok maradandó élményt tartogat majd számodra. Épp ezért kissé meghúzva a nadrágszíjat, az év első felében érdemes meggondolnod, hogy mire adod ki a pénzt, emellett pedig koncentrálj arra, hogy testileg és lelkileg is edzésben legyél, mire el kell húznod a bőröndöd. Eddz, mozogj, amikor csak lehet, hisz ez most nem a tipikus tengerparton henyélős nyaralásnak ígérkezik, sokkal inkább a fizikai erőnlétedre lesz majd szükséged. Amennyiben azonban elmész, garantáltad nagy kalandban lehet részed! Hajrá!

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Eddigi életed során mindig az álmok világában éltél, folyamatosan az volt számodra a fontos, hogy álmodozhass anélkül, hogy annak bármi kockázata lett volna, mostanra pedig úgy tűnik, hogy jól is érzed magad a saját kis világodban. Ezen a ponton azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy meddig lehet álmokból légvárat építeni, hogy mennyire lenne fájdalmas, ha kinyitnád a szemed és mernél tenni az álmaidért, ha annyi bátorsággal rendelkeznél, amennyi az álmaid eléréséhez szükséges. Most vagy fiatal, most tudsz fizikailag is tenni azért, hogy idősebb korodban büszkén mesélhesd az unokáidnak, mi mindent tettél meg azért, hogy legyenek olyan emlékeid, amelyekre méltán lehetsz büszke. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig vársz azzal, hogy az álmaid egy részét elkezdd megvalósítani, hisz otthon, a négy fal között életedben nem lesz lehetőséged maradandót alkotni, legalábbis igen csekély az esélye.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Szeretnél olyasfajta maradandó kalandban részt venni, amelyről régóta álmodozol, eddig azonban nem volt merszed megtenni. Mivel nagyon zsúfolt és eseménydús évnek nézel elébe, nem érdemes úgy nagyobb volumenű dologba kezdened, ha nem tudsz 100%-ban részt venni benne. Ezúttal azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek prioritást élveznek, a kalandok pedig várhatnak, hisz beláthatod, hogy ennyi vasat nem lehet egyszerre a tűzben tartani anélkül, hogy meg ne égesd magad. Ha minden szálat elvarrtál, ha mindenkivel rendeztél minden nézeteltérést, nyugodtan belevághatsz egy új kalandba, de addig semmiképp nem tanácsos, amíg más, fontosabb dolgok előtérben vannak. Hidd el, semmi olyasmiről nem csúszol le, ami fontosabb lett volna azoknál a dolgoknál, amelyeket elsősorban rendezned kell!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Óriási kalandor hírében állsz, a környezetedben a csodájára járnak annak, hogy mi minden extremitásban vettél már részt, sokszor olyasféle kockázatokba belemászva, amelybe mások a lábujjukat sem mernék beletenni. Mivel azonban gondolnod kell az egészségedre, a hosszabb távú jövődre, így itt az ideje behúzni egy kicsit a féket és nyugodtabb, kevésbé veszélyesnek mondható dolgokkal foglalkozni. Persze éles váltás lenne mostantól a karosszékben sálat kötögetni – valld be, elég távol is áll tőled a dolog –, de érdemes egy ideig olyasféle hobbit találnod magadnak, amely abszolút nem súrolja az extrém kategóriát. Biztosan vannak dolgok, amik érdekelnek, érdemes előhúzni őket is cilinderből. Meglátod, azok is tudnak legalább olyan érdekesek lenni, mint extrém társaik!

Bak (december 22. – január 20.)

Ha előrelátóan gondolkodsz, esélyt kaphatsz arra, hogy teljesíthess valamit, amire régóta vágysz. Ehhez azonban csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő időben legyél a megfelelő helyen, és hogy ne vesd el annak a gondolatát sem, hogy csapatban egyszerűbb dolgod lehet. Vedd sorra, kik azok az emberek, akiket érdemesnek tartasz egy nagyobb volumenű kalandra, akik segítségedre lehetnek abban, hogy megvalósítsd a terved. Ne siettess semmit, hisz ha elhamarkodottan döntesz bizonyos fázisokban, nem lesz ugyanaz az eredmény sem. Győződj meg róla, hogy mindent aprólékosan kiszámítottál, mielőtt belevágsz életed kalandjába, meglátod, maradandó élményben lesz részed!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Az elmúlt évben számos olyan kalandban lehetett részed, melyek egyenként is életre szólóak, együtt pedig kuriózumnak számítanak. Épp ezért a rád köszöntő új évben próbálj kicsit nyugodtabb dolgokkal foglalkozni, a belső hangokra figyelni és magaddal foglalkozni. Nem kell mindig ezer fokon égned, nem kell mindig két végéről égetned a gyertyát, hisz abban előbb-utóbb te is el fogsz fogyni. Igyekezz inkább a környezeted segítségére lenni, fejleszd magad, tanulj, tapasztalj, gyűjts energiát, merülj el a spiritualitásban. Hidd el, ha nem csak azzal vagy elfoglalva, hogy mindenhol ott legyél és megmássz minden magasságot, sokkal nagyobb lehetőséged lesz egyszer olyasféle maradandót alkotni, amely aztán tényleg a világ teteje lesz, csak adj időt magadnak!

Halak (február 20. – március 20.)

Nem vagy az a típusú ember, aki kifejezetten keresi a kalandokat, az év közepén mégis olyan lehetőséget kapsz, amelyről első pillanatban tudod, vétek lenne visszautasítanod. Minden olyan dolgot intézz el, amely nem várhat, varrj el minden szálat, és vágj bele életed nagy kihívásába! Az, hogy mit kockáztatsz, nem is olyan fontos, hisz ha mindig mindennek mögé nézel és hosszasan vizsgálgatsz, lemaradsz minden lehetőségről, mert elfelejtesz élni. Épp ezért ne agyalj túl sokat, nem kell mind a tíz körmödet lerágnod, inkább pakolj és indulj! Meglátod, felejthetetlen kalandban lesz részed! Ne aggódj, minden megvár, azokkal pedig amit hátrahagysz, majd ráérsz utána foglalkozni!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi vár rád 2020-ban karrier, illetve szerelem fronton, akkor szerezd be a JOY magazin január-februári lapszámát, ahol 12 oldalnyi extra előrejelzés vár rád!

Kép
forrás: JOY magazin

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!