Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Van barátnője? Nem baj!

Van barátnője? Nem baj!
Olvasd el!

Arctisztítás természetes összetevőkkel? Igen, lehetséges!

Környezettudatos életmódot folytatsz? Szuper hírünk van! Az arctisztítási rutinod is lehet teljes mértékben természetes és fenntartható.

Olvasd el!

Ég az Amazonas-esőerdő: már az űrből is látszik a kár „Földünk tüdejében”, mégsem tesznek ellene - de Te tehetsz!

Zokog a szívünk a képek és hírek láttán! A brazil miniszterelnök reakciója nagy felháborodást keltett, csak úgy, mint a helyzetre való világszintű reakció... Ha te sem szeretnél tovább a tétlenek táborában állni, elmondjuk, hogyan segíthetsz Te is, hogy ne fajuljon tovább a helyzet.

A nap cikke

Odavoltál A lány a vonaton című filmért? 4 krimi/thriller, ami simán felveszi vele a kesztyűt

Izgalmas sztori, jó karakterek és váratlan csavarok – ezek egyértelműen lehetetlenné tesznek egy könyvet. Ha mindezt megfűszerezzük némi izgalommal is, akkor kész is az a fajta thriller, ami az utolsó betű elolvasása után sem hagy nyugodni…

augusztus 25

kos 03.21 - 04.19

Bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, de olyan lehetőséget kínál...

bika 04.20 - 05.20

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél,...

ikrek 05.21 - 06.21

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

rák 06.22 - 07.22

Hatalmas igyekezeted ellenére valami mégsem úgy sül el,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kicsit elveszettnek érzed magad, mert nem úgy alakul...

szűz 08.23 - 09.22

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, mert...

mérleg 09.23 - 10.22

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron...

skorpió 10.23 - 11.21

Heroikusan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak...

nyilas 11.22 - 12.21

A végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes...

bak 12.22 - 01.19

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle...

vízöntő 01.20 - 02.18

Mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy magad sem...

halak 02.19 - 03.20

Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes megnézni és áttekinteni...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Mikor láttad utoljára? Paul Walker lánya felnőtt, és gyönyörű modell lett belőle

Meadow Rain Walker csak 13 éves volt, mikor apja, a Halálos iramban filmek csillaga, Paul Walker meghalt egy autóbalesetben. Az ezt követő majdnem hét évben Meadow felnőtt, és alig ismeri rá.

Facebook
Twitter
Pinterest
Futottunk egy rövidke kutatást, több lányt kérdeztünk arról, hogy ad-e esélyt olyan pasinak, akinek van barátnője. Az eredmény meglepő, a nők zömét nem zavarja. Te hogy állsz ezzel?

Több lány mesélt nekünk arról, hogyan mászott bele valaki olyannak az életébe, akinek már volt barátnője, netán családja. A végeredmény viszont változó. Egyesek évekig megmaradnak másodiknak, mások az élre törnek és elcsábítják aktuális párjuktól kiszemeltjeiket, de olyanról is hallottunk, akik nyitott kapcsolatban próbálták meg, kisebb-nagyobb sikerekkel.


„Egy kapcsolathoz két ember kell” – kezdi Rita (22), aki két éve szeretőként él párja mellett. „Amikor megismertem, fogalmam sem volt, hogy más is van az életében. Tetszettünk egymásnak, szemezgettünk, flörtöltünk és végül elhívott vacsorázni. Én igent mondtam, mert piszkosul tetszett ez a srác. Az első vacsi után elmentünk sétálni, és akkor derült ki, hogy van valakije. De úgy állította be, hogy a kapcsolatuk már nagyon a végét járja, csak még bizonyos dolgok összekötik őket. Közös lakás, közös autó, meg ilyenek. Rákérdeztem, hogy mikor szándékozik befejezni vele. Azt mondta maximum egy hónap, de már nincs köztük semmilyen jellegű érintkezés, csak úgy vannak. Nem tudtam, hogy higgyek-e neki, de mivel nagyon tetszett, úgy voltam vele, hogy nem veszíthetek semmit. Amíg vártam, hogy leteljen az egy

25204.w.jpg
hónap, minden nap találkoztunk, s ez idő alatt teljesen belecsavarodtam. De egy hónap múlva még mindig vele volt. Azt mondta, elhúzódott a költözés, s már csak maximum két hét, és sosem látja többé. Így teltek a napok, a hetek, majd a hónapok, és lassan az első év is. De hiába akartam a sarkamra állni, hiszen annyira szerettem, hogy nem mertem kész tények elé állítani. Félretettem magamban azt az érzést, hogy én csak második vagyok, talán kicsit meg is szoktam, és azóta együtt vagyunk. Elfogadtam a helyzetet, beletörődtem. Nem tudom meddig tarthat ez így, mert utólag rájöttem, hogy testi érintkezés is van köztük, ráadásul a kapcsolatuk nem is a végét járja, nagyon is boldogok. Csak azt nem értem, akkor miért kellek én? A barátaimtól nagyon sok negatív kritikát kaptam emiatt. Nem értik, hogy vagyok képes egy másik nővel ezt tenni. Mindig azzal érvelnek, hogy fordított esetben nekem hogy esne. És tudom, hogy igazuk van, csak a szerelem annyira elvakít, hogy képtelen vagyok lépni. Ilyenkor mindig csak azt felelem: Mi a jobb, ha téged csalnak, vagy ha veled csalnak? Ők erre mindig kibuknak, hisz tudják, hogy én igazából nem ilyen vagyok. Remélem képes leszek egyszer túllépni ezen…”


„Meglátni és megszeretni” – meséli Evelin (20), aki egy kávézóban szeretett bele első látásra Zsoltiba. „Amikor megpillantottam, tudtam, hogy nekem ő a tökéletes férfi. Minden egyes centiméter a testén az én ideálom. Magas, barna, nagyon helyes, kissé baba arcú, de mégis férfias, izmos, és nagyon jól öltözik. Fehér ing, fekete bőrkabát, kreol bőr és rikító kék szemek. Végem volt! Akkor és ott elhatároztam, hogy megszerzem őt. Láttam, hogy a szeme sarkából már kiszúrt engem, de ahhoz túl jó pasinak tartja magát, hogy odamenjen valakihez. Én pedig túl jó csajnak magamat, hogy nő létemre kezdeményezzek. A taktikám a következő volt, mindig látóhatáron belül helyezkedtem, a női praktikákat bevetve. Vállvillantás, lágy csípőringatás, ártatlan arckifejezés, kedves mosoly, eljátszottam, hogy népszerű vagyok, s hogy állandóan csörög a telefonom, majd elindultam a mosdóba, és véletlenül az ő asztala mellett ejtettem el a szájfényemet, amit természetesen fel is vett nekem. Így telt az első alkalom.
Utánakérdeztem a pultos lánynál, és mondta, hogy gyakran megfordul errefelé. Így már tudtam, hogy nekem is ez lesz a kedvenc helyem. Legközelebb nagyon sokat készülődtem, felvettem a legszebb ruhám, és beültünk a barátnőimmel ugyan erre a helyre. Szerencsém volt, mert ő is pont itt volt ugyan azon a haverjaival, mint előzőleg. Észre is vettem, hogy mind megfordul utánam, és megjegyzik, hogy milyen csini vagyok. Ez Zsoltinak nagyon bejött, mert ő az a fajta fickó, aki szereti, ha a barátai is elismerik, hogy milyen dögös a barátnője. Csak akkor még nem tudta, hogy az leszek. Elkezdtünk szemezni, egymásra mosolyogni, és nagy nehezen elértem, hogy amikor indulni készültem, odajöjjön, és elkérje a számom.
Még aznap írt egy sms-t, ezzel a szöveggel: Tetszettél ma nagyon!
Másnap felhívott, elvitt vacsorázni. Két nap múlva újra találkoztunk, ám ekkor megcsörrent a telefonja, egy lány volt. Félresétált, hogy ne halljam mit beszél, és láttam, hogy vitatkozik a telefonba. Akkor már tudtam, hogy ez nem lesz olyan egyszerű menet, mint ahogyan gondoltam, ugyanis barátnője van. Az lenne a csoda, ha nem lenne, ilyen külsővel. Mikor visszajött, úgy csináltam, mint aki nem hallott semmit az egészből. Utána nyomoztam az egyik közösségi portálon, ahol hamar kiderítettem, hogy kilenc hónapja kapcsolatban van, ráadásul egy nagyon dögös lánnyal. De nem szóltam semmit. Tudtam, hogy az ilyen férfitípus nem szívesen viseli el a nyomozó, nyavalygó, féltékeny nőket. Elhatároztam, hogy felveszem a harcot, és elcsábítom ettől a lánytól Zsoltit úgy, hogy észre sem fogja venni, és kis idő múlva már egy percre sem fog eszébe jutni a volt barátnője. 5 hónapomba telt, nagyon kemény meló volt, néha már idegileg teljesen kiborultam, de Zsolti előtt mindig a magabiztos, mosolygós, kedves, bájos és szexi lányt mutattam meg magamból. Azóta boldogan élünk, és nagyon imádom! Csak féltem a nőktől, mert tényleg nagyon kapós férfi! Ő nem tudja, de én vigyázok rá.”

Niki sosem gondolta volna, hogy képes lesz eltűrni párjától, hogy megcsalja. Niki (23) és Gergő (30) majdnem négy éve vannak együtt. Az első két évben felhőtlen kapcsolatuk volt, utána jött az, amiről Niki még álmodni sem mert volna.
„Apró jelekből vettem észre, hogy van valakije. A telefonját mindig magánál tartotta, gyakrabban ment el, többször éreztem rajta női parfümillatot, szőke hajszálakat is találtam a ruháján, és ritkábban szeretkeztünk. Persze próbáltam magamnak bemagyarázni, hogy biztosan csak képzelődöm, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nő van a dologban.
Leültem vele beszélni, mondtam neki, hogy ne is próbálja tagadni, mert nyilvánvaló. Erre bevallotta, hogy megcsalt, de azt mondta, hogy csak egy futó kaland volt, és bocsássak meg neki. Egy hét mosolyszünet után szemet hunytam felette, és úgy tűnt minden rendben. Hogy miért? Mert nagyon szeretem Gergőt, és nem bírnám ki, hogy elszakadjak tőle. Kis idő múlva újra elkezdődtek a jelek, s újakat is felfedeztem. Azok a szőke hajszálak már nem Gergő ruháján, hanem a saját ágyunkban voltak. Nem mertem elhinni, hogy tényleg idehozta a szeretőjét. De így volt. Újra leültem vele beszélni, nagyon csúnyán összevesztünk. Próbálta tagadni, de esélye sem volt. Két hétig külön szobába aludtunk, nem szóltam hozzá. Ez után újra kibékültem vele.
Szerintem itt rontottam el, mert a büszkeségemet egy életre a porba tiportam, s innentől kezdve már tudta, hogy mindig szemet fogok hunyni efelett. Rövid idő elteltével ez a nő megkeresett az egyik közösségi portálon, és mondta, hogy még mindig együtt van Gergővel, és tudatni akarta velem, hogy Gergő minden elmondott neki a mi kapcsolatunkról. Tudja, hogy szexuálisan már nem vagyunk együtt, csak nagyon ritkán, és azt is tudja, hogy csak azért van velem, mert én eltartom őt. Totál kibuktam. Válaszomban megírtam, hogy Gergő csak hazudik neki, és szálljon le róla, mert nem lesz jó vége.

25203.w.jpg
Hazaérve nekimentem Gergőnek, hozzávágtam mindent, amit elértem és mondtam neki, hogy itt és most vége, nem bírom tovább. Úgy tűnt, hogy a határozott fellépésem elgondolkodtatta. Bocsánatot kért, és leültünk őszintén beszélgetni. Elmesélte, hogy azért csinálta az egészet, mert ezzel a lánnyal nagyon jó a szex, és mi már két éve együtt vagyunk, s kicsit rutinszerűvé vált köztünk a dolog. De csakis engem szeret, velem akarja leélni az életét. Egyszerűen szüksége volt egy kis újra, vad, szenvedélyes szexre. Erre köpni-nyelni nem tudtam, de rájöttem, hogy ebben Gergőnek van igaza, hogy kettőnk közt már nem olyan a szex, mint régen.
Megfogadtuk, hogy újra kezdjük, és nem hagyjuk, hogy ez még egyszer megtörténjen. Egy hónapig tartott a boldogság.
Ezután a saját lakásunkban találtam meg ennek a lánynak a cuccait, ráadásul észrevettem, hogy az én ruháimat vette fel, az én hajkefémmel fésülködött, és a törölközőmön szemfestéket és csillámport találtam.
Innentől kezdve reménytelennek tűnt a helyzet, Gergő is bevallotta, hogy nem bírt ellenállni a kísértésnek, és újra beengedte az ágyunkba. Rájöttem, hogy ez egy ördögi kör, és ha már egyszer megtette, máskor is meg fogja. Mivel én egész nap dolgozom, és este érek haza, így nem tudom őt ellenőrizni. És őszintén szólva nem is akarom.
Így telt el több, mint egy év, és nem voltam képes szakítani, nem tudtam a sarkamra állni, mert valamiért ennyire ragaszkodtam hozzá. Hiába léptem fel határozottan, kis idő múlva újra megcsalt. Most jutottam el arra szintre, hogy talán képes lennék szakítani. Kezdem azt érezni, hogy a szerelem már nem olyan lángoló Gergő iránt, mint volt. Szerintem az idő segített ebben. Most kell kilépnem ebből, különben itt maradok örökre. És érzem, sikerülni fog…"

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

augusztus 25

kos 03.21 - 04.19

Bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, de olyan lehetőséget kínál...

bika 04.20 - 05.20

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél,...

ikrek 05.21 - 06.21

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

rák 06.22 - 07.22

Hatalmas igyekezeted ellenére valami mégsem úgy sül el,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kicsit elveszettnek érzed magad, mert nem úgy alakul...

szűz 08.23 - 09.22

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, mert...

mérleg 09.23 - 10.22

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron...

skorpió 10.23 - 11.21

Heroikusan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak...

nyilas 11.22 - 12.21

A végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes...

bak 12.22 - 01.19

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle...

vízöntő 01.20 - 02.18

Mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy magad sem...

halak 02.19 - 03.20

Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes megnézni és áttekinteni...

Elolvasom végig Megnézem

Arctisztítás természetes összetevőkkel? Igen, lehetséges!

Környezettudatos életmódot folytatsz? Szuper hírünk van! Az arctisztítási rutinod is lehet teljes mértékben természetes és fenntartható.

Napi horoszkóp augusztus 25.: a Kosok bizonytalan helyzetükre találnak megoldást, a Halak komoly döntést mérlegelnek

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeznek!

Odavoltál A lány a vonaton című filmért? 4 krimi/thriller, ami simán felveszi vele a kesztyűt

Izgalmas sztori, jó karakterek és váratlan csavarok – ezek egyértelműen lehetetlenné tesznek egy könyvet. Ha mindezt megfűszerezzük némi izgalommal is, akkor kész is az a fajta thriller, ami az utolsó betű elolvasása után sem hagy nyugodni…

Hasizmozni edzés előtt vagy után hatékonyabb? A szakértők válasza

Fogadjunk, hogy a futás után te is gyakran végzel felüléseket vagy plankelsz, de tényleg az edzés utáni pár perc erre a legmegfelelőbb? Lássuk, mit javasolnak a szakértők!

Napi horoszkóp augusztus 24.: az Oroszlánoknak pihenésre van szükségük, a Skorpiók nehezebb feladatot igyekeznek megoldani

Hétvégén is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, hisz izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

15 ember, akit felkapott a világhír, mégis beültek az iskolapadba

Lassan kezdődik a tanév, ilyenkor érdemes végigvenni, hogy ki az, aki belepottyant a szupersztárságba és ki az, aki továbbtanult.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem