Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

12 kevésbé ismert titok, amit nem tudtál kedvenc karácsonyi filmjeidről

karácsonyi filmek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Lehet, hogy kívülről fújod az Igazából szerelem jelenteit, vagy ezer közül is felismered a kis Kevint, de az alábbi titkokat valószínűleg még így sem tudtad kedvenc karácsonyi filmjeidről.

Hiába láttad már ezerszer kedvenc karácsonyi filmjeidet, azért könnyen lehet, hogy bizonyos részleteket még így sem tudtál róluk. Tavaly például egy rajongó meglepő részletet vett észre a Reszkessetek betörők egyik jelenetében, ami az egész sztorira hatással lehetett volna, de Keira Knightley is csak most árult el egy titkot az Igazából szerelemmel kapcsolatban.

Idén mi is szerettük volna egy kicsit jobban megismerni karácsonyi filmjeink háttértörténetét, így utánanéztünk, melyek azok az infók, amiket csak kevesen tudnak például a Grincsről vagy a Holidayről. Végül 12 izgalmas titokra találtunk rá, ami után másként fogsz tekinteni ezekre a szuper ünnepi filmekre.

1. A Mi a manó? egyik jelenetében egy kisebb verekedést láthatunk, amely során egy üzlet gyönyörű karácsonyi dekorációját rombolják szét. A berendezést heteken keresztül építették és tervezték a díszletesek, és még egyszer ugyanilyenre nem is tudták volna megcsinálni, így a szereplőknek egyetlen lehetőségük volt felvenni a jelenetet. Muszáj volt, hogy minden tökéletesen alakuljon, különben kezdhették volna előröl az egészet. Szerencsére ügyesek voltak, és egyetlen felvétel elég volt!

gif

2. A filmben Will Ferrel, Jon Favreau és egy operatőr a forgatás utolsó napján végigsétáltak New York utcáin, és levideózták, ahogy Buddy random emberekkel próbál kapcsolatba lépni a városban, hogy aztán belevágják a filmbe, ahogy a karakter felfedezi New Yorkot. Az összes jelenet improvizálva van, és akik ebben a jelenetben szerepelnek, mind csak épp arra jártak aznap, és nem színészek vagy statiszták.

gif

3. A Grincs szereplőválogatásán eredetileg nem Jim Carreyt nézték ki a készítők: Eddie Murphy és Jack Nicholson egyaránt esélyesek voltak a karakterre.

gif

4. De azért Jim Carrey-nek nem kis feladat volt eljátszania a szerepet. A smink és a maszk elkészítése nyolc és fél órába telt(!), így a színésznek minden forgatási napja azzal kezdődött, hogy egy egész munkanapot feküdt egy helyben. Emiatt konkrétan a CIA-től egy kínzást elviselő tréninget kapott, hogy kibírja a megterhelést.

gif

5. A Karácsonyi lidércnyomás című animációs rajzfilmnél egyetlen percnyi felvétel egy heti forgatást igényelt, így a filmet három év alatt sikerült elkészíteniük!

gif

6. A Holiday című filmben Iris és Amanda egy otthoncserélős weboldalon ismerkednek meg egymással. Talán nem gondoltad volna eddig, de ez a weboldal, és a szolgáltatás egyaránt létezik!

gif

7. Jack Black erősen fontolgatta, hogy nem vállalja el a Holidayben Miles szerepét, mivel nem akart romantikus vígjátékban játszani. Amikor viszont meghallotta, hogy Kate Winslet is szerepel majd benne, azonnal igent mondott. Meg tudjuk érteni!

gif

8. Az Igazából szerelem jeleneteiben Emma Thompson ducijelmezt viselt.

gif

9. A Disney stúdiónak nagyon szigorú szabályzata volt azzal kapcsolatban, hogy csakis olyan színészeket vesznek fel, akiknek sosem gyűlt meg a bajuk a törvénnyel. A Télapu kedvéért viszont mégis kivételt tettek, ugyanis nagyon akarták Tim Allent a főszerepre. A színészt viszont 1978-ban (16 évvel a film forgatását megelőzően) letartoztatták kokain birtoklásért, így a szabályzat szerint nem vehették volna fel.

gif

10. Természetesen a Reszkessetek betörőkhöz fűződik a legtöbb izgalmas tény! Daniel Stern eredetileg úgy tudta, a tarantulás jelenetnél csak egy műpókot fognak használni, ám végül a rendező meggondolta magát, és egy igazit hozatott a forgatásra. Él a köztudatban egy tévhit, miszerint a színész nem sikított, amikor az állat az arcán volt, és mindent csak utána szerkesztettek rá, de valójában nem így volt. A tréner azt kérte tőle, hogy ne mozduljon meg hirtelen, de egyébként a kiabálás nem fogja felidegesíteni a pókot.

gif

11. Emlékszel arra a részre, amikor Kevin megnézi azt a fotót, ami a tesójának barátnőjéről készült? A rendező úgy vélte, nagyon sértő lenne, ha egy igazi kislány szerepelne a képen, ezért a saját fiát alakították át lánynak, hogy ne legyen bántó a jelenet.

gif

12. John Candy karaktere volt az, aki Kevin anyukáját hazavitte a Reszkessetek betörőkben, a színész pedig az összes jelenetét 23 óra alatt leforgatta.

gif

De jók is ezek a karácsonyi filmek, igaz? Neked melyik a kedvenced?

Galéria / 10 kép

Minden idők 10 legviccesebb karácsonyi filmje

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!