Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tolvai Reni először beszélt tabuk nélkül a szerelemi életéről és a szexről

Tolvai Reni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Facebook
Twitter
Pinterest
Tolvai Reni bizonyította be, hogy kitartó munkával felküzdheti magát valaki a csúcsig, most 32 évesen pedig ismét mérföldkőhöz érkezett az élete.

A csodás hangú énekesnő, Tolvai Reni 10 év után idén új albummal rukkol elő, amelynek apropóján egy különleges interjúban nyílt meg nekünk. Az elmúlt évek megpróbáltatásai, fájdalmai, örömei és új kihívásai sokat formáltak rajta és persze benne is. Ma már kiforrott nőként áll ki a színpadra, átalakulásához azonban hosszú tanulási folyamatot kellett megélnie. Ma már tudja, mi az, ami igazán számít az életében, mit vár magától és a zenéjétől is.

2024 sok szempontból más, mint az eddigi éveid, hiszen megszületett hosszú idő után egy magyar nyelvű lemezed, a ’TR’ Album.

Már tavaly elhatároztam, hogy megvalósítom azt az álmomat, hogy aktívan, dalszerzőként és szövegíróként magyar albumot készítsek, így félre is raktam minden mást, hogy kizárólag ennek a létrehozásán dolgozhassak. Szerettem volna egy sokkal bátrabb, konkrétabb, őszintébb anyagot csinálni. Ami által teljes valómban megismerhetnek az emberek.

Tehát mondhatjuk azt, hogy előre megfogalmaztad magadban azt, mit is szeretnél ezzel az albummal kiadni magadból/magadról?

Azért is adtam a TR nevet az albumnak, mert ez vagyok ÉN most. Teljesen magamat képviselem ezen a lemezen, és azt az utat, amit eddig megtettem azért, hogy végre a helyemen érezhessem magam.

15 éve, hogy az ország megismerte a neved, mára pedig önerőből, a tehetségeddel elérve vagy az egyik legnépszerűbb énekesnők egyike. De ez azért nem kevés élettapasztalatot igényelt. Most milyennek látod magad?

Céltudatosabbnak, komolyabbnak és sokkal elhivatottabbnak, mint a 20-as éveimben. Olyankor az ember figyelmét még a legkisebb érzelmi instabilitás is el tudja vonni. De ma már ezt nagyon nehéz elérni nálam. Ezer százalékosan összpontosítok a célomra és ezzel együtt magamra, ami nem azt jelenti, hogy önző lettem, hanem azt, hogy nem másoknak akarok már megfelelni.

Kép
forrás: Fp Abel

Hosszú idő után ez a 4. albumod. De miben más, mint az ezt megelőzőek?

Hihetetlen szókimondó és személyes. Olyan dolgokról énekelek, amelyeket sosem osztottam meg magamról. Sok minden volt rám hatással. Többek között a szakításom Andrással (Kállay-Saunders András - szerk.). A közös élmények, a rengeteg öröm, fájdalom, minden. Ezért is született vele egy közös szám az albumra, aminek az is óriási energiákat ad, hogy újra visszataláltunk egymáshoz. Ezt nem tettük közszemlére és nem is reklámozzuk, de magát a történetét szerettük volna dal formájába önteni. A másik fontos esemény, ami érződik az albumon pedig édesapám elvesztése.

Azt hiszem kevés olyan dolog van, ami egy apa elvesztésénél fájdalmasabb tud lenni…

Annyira váratlan és sokkoló volt. 24 óra alatt kellett felnőnöm, felnőtté válnom. Akkor 26 éves voltam, és azt sem tudtam, mit és hogyan kéne tennem. Olyan traumaként éltem meg az elvesztését, hogy se dalokat írni, se énekelni nem voltam képes. Csak sodródtam az élettel, és úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz. Nem voltam képes adni magamból semmit a közönségem számára. Azt hiszem ez az időszak tanította számomra a legtöbbet, ezért is lett az album fontos inspirációs pillére.

Szerelem, elengedés… de az albumnak egy harmadik fontos része is van, ami nem más, mint a…?!

A szexualitás, a nőiesség. Mert ez is a részem. Az átalakulásom egyik fontos fázisa volt, hogy ezekről is őszintén, kitárulkozva, tabuk nélkül merjek énekelni. Ehhez hozzátartozik az, amit a Dzsindzserrel közös „Reggelig”-ben vagy a „Popsimon a méz”-ben pedzegetek, hogy egy nő is élvezheti gátlástalanul a szexet, mert ez nekünk is ugyanolyan fontos, mint a fiúknak. Ezen kívül született egy szám az LMBTQ+ barátaimnak, amely a szabadságról szól, a felvállalásról és arról, hogy senki nem mondhatja meg neked, hogy ki legyél és kivel legyél és hát a „Cash out”-ban ott van minden dühöm, hiszen nem egyszer történt meg velem az, hogy tartoznak nekem pénzzel. Ott van még a fájdalmam a cyberbullying és a rosszakaróim miatt („Bántasz”, „Fékezz”) és a végtelen szeretetem és hálám a kiskutyám, LUXI iránt. Van egy másik szenvedélyem a zenélésen kívül erről szól a „TR Beauty”.

Az album március 8-án jelenik meg, mégpedig Nőnapon.

Ha két szóval kéne az albumot leírni, akkor az a NŐI ERŐ lenne. Rólam, a nőkről, a nőiességről szólnak a rajta szereplő számok, így nem is volt kérdés, hogy ezzel a különleges nappal, amikor minket, Nőket ünnepel a világ, teljesedjen be a projektem.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?