Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Így néz ki a tökéletes nő 2024-ben a mesterséges intelligencia szerint

Így néz ki a tökéletes nő 2024-ben a mesterséges intelligencia szerint
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Örökké lehetne vitázni arról, hogy hogyan is kéne kinéznie a tökéletes nőnek, hiszen erre nincs is jó válasz, a mesterséges intelligencia viszont hezitálás nélkül megmutatta nekünk a választ.

Azt persze már az elején fontos kihangsúlyozni, hogy szerintünk minden úgy tökéletes, ahogy van, hiszen a szépségideálok minden évben megváltoznak, és butaság csak egy bizonyos női kinézetet figyelembe venni, vagy éppen szem előtt tartani.

Persze ennek ellenére biztos, hogy mindenki fejében kialakult egy bizonyos kép arról, hogy milyen is a tökéletes nő, akit a legtöbb embernek gyönyörűnek tart. Ez persze azért visszás, mert sokszor pont a tökéletlenségek azok, amelyek széppé és csodálatossá tesznek egy nőt, mi viszont úgy döntöttünk, hogy megkérdezzük a mesterséges intelligenciát, hogy szerinte jelenleg, vagyis 2024-ben hogyan is néz ki a nagybetűs, tökéletes nő.

A mesterséges intelligencia manapság egyre nagyobb figyelmet kap, nem véletlenül! Még arra is képes, hogy képet generáljon arról, hogyan is néz ki 2024-ben a tökéletes nő!
forrás: ChatGPT-4
A mesterséges intelligencia manapság egyre nagyobb figyelmet kap, nem véletlenül! Még arra is képes, hogy képet generáljon arról, hogyan is néz ki 2024-ben a tökéletes nő!

A választ, hogy milyen szempontok alapján készítette el a képeket tökéletes nőről természetesen azonnal megkaptuk, ami a következő lett:

„Az első és legfontosabb befolyásoló tényező a természetesség és a valószerűség iránti növekvő vágy. A közösségi médiában egyre több a hang, amely az önszeretetet, testpozitivitást és az egyéni szépség elfogadását hirdeti. Ezért a képen a nő természetes megjelenésű, nem túlzottan retusált vagy változtatott, valódi vonásaival.

A divat és stílus szintén központi szerepet játszott a kép megalkotásában. A modern, letisztult vonalvezetésű ruházat, amely a nőn látható, a kortárs trendeket tükrözi, amelyek az egyszerűségre, kényelemre és a minimalizmusra helyezik a hangsúlyt. Ez az öltözködési stílus a funkcionalitást és az esztétikumot ötvözi, ami szintén megfelel a jelenlegi divatirányzatoknak.

A harmadik tényező a megjelenés által sugárzott önbizalom és méltóság. A nő tekintete és testtartása fontos kommunikációs eszközök, amelyek a belső erőt, magabiztosságot és az önelfogadás üzenetét közvetítik. Ez összhangban áll azzal a tendenciával, hogy az emberek egyre inkább a belső tulajdonságokat és az önazonosságot értékelik.

Végül, de nem utolsósorban, figyelembe vettem a kép általános esztétikai és művészeti aspektusait is. A kompozíció, színek és megvilágítás úgy lettek megválasztva, hogy egy kiegyensúlyozott és kellemes vizuális élményt nyújtsanak a szemlélőnek. A cél az volt, hogy a kép egyetemes szépségideált sugározzon, amely átlépi a kulturális és regionális határokat, és szélesebb közönséghez szóljon.”

De akkor jöjjön végre a lényeg! Ha kíváncsi vagy, hogy a mesterséges intelligencia szerint hogyan is néz ki 2024-ben a tökéletes nő, akkor azonnal katt a galériára!

Galéria / 3 kép

Így néz ki a tökéletes nő 2024-ben a mesterséges intelligencia szerint

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.