Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Segíts otthont találni a legrégebbi gazdikeresőknek!

Segíts otthont találni a legrégebbi gazdikeresőknek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A távolság, az autómentesség sem kifogás: moost vasárnap, november 8-án minden kutyát hazavisznek az Illatos útról, már ha van hova...

Az örökbefogadó napon a Vigyél Haza Alapítvány önkéntes „fuvarosai” Budapest belterületén belül, kívánságra ingyenesen HÁZHOZ VISZIK az örökbe fogadott kutyákat, új gazdáikkal. Az akció megkönnyíti az új gazdik első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani.

Ha megajándékozod az egyik négylábút egy otthonnal és életre szóló gondoskodással, még ajándékot is kapsz új kedvenceddel:

* az alapítvány önkéntes kutyakozmetikusai valamennyi, erre rászoruló kutyát megszépítenek: ápolják, nyírják, fésülik őket.

* valamennyi, gazdára váró kutyáról az alapítvány munkatársai igényes fotókat készítenek, melyeket Facebook oldalukon lehet megtekinteni, és életre szóló társat választani közülük.

*A kutyusokhoz az alapítvány – támogatója jóvoltából - névre szóló bilétát, minőségi nyakörvet és pórázt is ad ajándékba.

A Vigyél Haza alapítvány erre a napra kiterjeszti egyedülálló, Születésszabályozási Programját, melynek keretében átvállalja az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott kutya után.

Az új gazdik, a kutyusokat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 5000Ft térítési díj ellenében.

Nézd meg a legrégebben az Illatos úton lévő kutyákat… kicsit másként. Kihozták a kennelekből ezeket a kutyákat, hogy rács nélkül készülhessenek szép képek róluk.
Az volt a cél, hogy ne csak sajnálják, de szeressék is ezeket az árva, de még bizakodó állatokat, és segítsenek Őket mielőbb örökbe adni, november 8.-án, az Örökbefogadó Napon!

További információk a Vigyél Haza Alapítvány Facebook eventjénél!

Nézz bele ezekbe a vágyakozó szempárokba, és te is el fogsz olvadni! Ha tudod, hogy egy ismerősöd rég vágyik már egy négylábú társra, oszd meg vele ezt a cikket, hátha megleli az igazit!

Nézd meg a galériánkat>30 kép
Segíts otthont találni a legrégebbi gazdikeresőknek!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!