Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 dolog, amire soha többet ne adj ki pénzt

Europress
6 dolog, amire soha többet ne adj ki pénzt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hónap végén sosem érted, mire ment el megint a teljes fizetésed? Valószínűleg te is (ahogy sokan mások) rengeteget költesz olyan dolgokra, amikre egyáltalán nincs szükséges. Most azt áruljuk el, hogy mire felesleges pénzt kidobnod...

Szállítási költség:
Nézz körül, mert rengeteg online shop kínál ingyenes házhoz szállítási lehetőséget, a többieknél pedig mindig van olyan akció, amikor egyes napokon nem kell érte fizetni. Ha egy kis időt szánsz arra, hogy ezt feltérképezd sok pluszköltségtől kíméled meg magad.Víz:
Ha szeretnél spórolni, cseréld le a palackos vizet sima csapvízre. Ha viszont nem szereted az ízét, ruházz be egy vízszűrőre, ezzel hosszútávon rengeteg pénzt takarítasz meg.

Olvasd el ezt is!


Bőröndfeladás:
Próbálj meg praktikusabban pakolni (egy kis fekete ruhából például rengeteg szettet összerakhatsz), és kevesebb ruhával is simán el tudsz majd utazni, ez pedig jelentős megtakarítást jelent éves szinten.


SMS:
Valószínűleg már neked is okostelefonod van, ezért lehetőséged van különböző ingyenes üzenetküldő rendszerek letöltésére: ott a WhatsApp vagy a Viber, iPhone-sok között pedig az iMessage is szuper!


Edzés:
Rengeteg fitnesz applikáció, netes edzés vagy DVD közül válogathatsz, így már az otthonodban, teljesen ingyen is úgy érezheted magad, mintha személyi edzővel tornáznál.


Nemzetközi hívások:
Horror összeg, és simán elintézheted ingyen is Skype segítségével. A gépeden és a telefonodon is használhatod, iszonyú praktikus.


Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!