Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Stohl András megsérült verekedés közben

Stohl András megsérült verekedés közben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Fejét érte egy nagy ütés.

A Válótársak című sorozat csütörtöki részében lesz látható, hogy Stohl AndrásStohl AndrásSzínész, Szinkronszínész, Műsorvezető11cikk0galéria0videóMég több róla, aki Sáfár Bálint szerepét játssza, csúnyán megsérül egy verekedésben. A Péter nevű testvérét alakító Nagy Ervinnel vesznek össze annyira, hogy verekedéssé fajul a szóváltás. A kiváltó ok természetesen egy nő, azaz Zsófi, akit Gubás Gabi játszik.

A két színész valóban egymásnak feszült, hogy a jelenet élethű legyen. Kaptak ugyan szivacsot maguk alá, de nem annyit, hogy egyáltalán ne fájjon nekik a jelenet leforgatása, hiszen így tudták igazán jól eljátszani a verekedést. A sorozat szerint Stohl kap egy nagyobb ütést a fejére, a való életben azonban nem ott sérült meg, és nem is annyira.

Sajnos, annak ellenére, hogy Nagy Ervin csak egy kicsit lökött Stohl AndrásStohl AndrásSzínész, Szinkronszínész, Műsorvezető11cikk0galéria0videóMég több rólaon, egy kavics rossz helyen találta el véletlenül Stohlt, aki megijedt, hogy gerincét érte a sérülés. Szerencsére nem lett nagy baj, és a jelenetet is tökéletesen le tudták forgatni.

A kis baleset ellenére mindkét színész nagyon élvezte a patakmederben való bunyózást.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!