Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az 55 éves színész bevallotta, hogy gyerekkorában megerőszakolta a nagyapja

Europress
Az 55 éves színész bevallotta, hogy gyerekkorában megerőszakolta a nagyapja
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szívszorító vallomást tett a híres színész: őt és az édesapját is szexuálisan zaklatta gyerekként a nagyapja, mégsem haragszik rá.

Tim Roth egy interjúban vallotta be, mit kellett átélnie gyerekként:

Kép

„Egy összetiport lélek volt, de szerettem. Ő volt a legviccesebb ember a világon. Viszont egy bántalmazott ember. Én is egy bántalmazott ember vagyok. De engem valójában nem ő erőszakolt meg, hanem az, aki korábban őt.”

- Tom Roth

Tim nem hibáztatja a nagyapját, mert szerinte csak azokat a sérelmeit vezette le rajta, amelyeket korábban ő kapott egy erőszakos férfitől. Nem csak őt, de az apját is többször megerőszakolta a nagypapa, aki ezt mai napig nem tudta feldolgozni. Őszintén sajnáljuk, hogy ilyen szenvedést kellett átélniük kisfiú korukban!

Olvasd el ezt is!

Az utóbbi időben egyre több sztár mer felszólalni azzal kapcsolatban, hogy korábban vagy valamelyik családtagja, vagy a menedzsere, esetleg bárki más által szexuális zaklatást kellett átélnie gyerekkorában. Szeretnék elérni, hogy ma ez ne fordulhasson elő más gyerekekkel, mert egy egész életre megbélyegzi őket, és tönkreteszi a lelküket!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!