A nap cikke

Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája - Szerinted is az?

Ettől hangos most az egész internet!

Még több olvasnivaló

Ki lehet A.D.? Íme minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódból, egyenesen az írónőtől

Nem csak a fenekedet teszed tönkre, ha túl sokat ülsz rajta: az alvópopsi-szindróma hatása rémesebb, mint gondolnád!

Vegyél egy mély levegőt: 14 szelfi, amelynek láttán tuti, hogy alaposan átgondolod az életedet!

Egy kezdő anyuka küzdelmei 12 szókimondó képregényben

Majdnem 16 év kellett, hogy feltűnjön: ez a világhírű színésznő is szerepelt a Harry Potterben 11 éves korában!

Csak 30 perc! 3 street food-kaja, amit szinte hétről hétre elkészítek otthon, mert képtelen vagyok megunni

Ide is eljutottunk: Íme a ruha, ami kalapokból készült!

A 3 leggyakoribb panasz, amit a párterapeuták férfiaktól hallanak

Rácz Gergő: "Idén napokig ünnepeltem a születésnapom!"

Facebook/Rácz Gergő
Rácz Gergő: "Idén napokig ünnepeltem a születésnapom!"
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az énekes - ki hinné - 40 éves lett idén és immár 25 éve van a zenei pályán. Ennek kapcsán beszélgettünk vele.

Gyerekkorod óta tudtad, hogy zenész szeretnél lenni? Hogyan indultál el ezen az úton?

Igen, már 10 éves koromban kitaláltam, hogy zenész leszek. Nagyon vágytam rá, hogy elkezdhessek gitározni. Ráadásul egész hosszan kellett várnom rá, mert a családom féltett ettől a szakmától, és nehezen tudtam rávenni őket, hogy belekezdhessek. De én nem adtam fel, és rendszeresen, csaknem egy éven keresztül folyamatosan a gitározásról és egy saját gitárról beszéltem. Amikor látták, hogy ennyire kitartó vagyok, végül megkaptam az első hangszeremet, és beírattak a helyi zeneiskolába gitárt tanulni. Innentől kezdve nekem soha nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni, mert egyértelműen tudtam, hogy ez az én utam. Szerencsés vagyok, mert rengeteg olyan élményem volt, ami tovább motivált, és megerősített abban, hogy jó irányba tartok.

25 éve vagy a pályán, a közönség a V.I.P. tagjaként ismert meg. Mi az, amit annak a formációnak köszönhetsz, hogy gondolsz vissza arra az időszakra? Tartod a fiúkkal a kapcsolatot?

A V.I.P.-ben nem csak énekes, hanem zeneszerző is voltam. Rakonczai Viktorral ekkor írtuk meg az első rádiós dalainkat, akivel azóta is sok slágert írtunk közösen. Bár fiatalok voltunk, mégis egy nagyon jól működő produkciót építettünk fel. Ez egy nagyon szép időszak volt, aminek azt hiszem minden pillanatát meg is éltük. Azóta is jóban vagyok mindenkivel a csapatból. Legtöbbet Viktorral találkozom, de Imivel és Alexszal is jó a kapcsolatunk.

A pályád során mire voltál eddig a legbüszkébb (koncert, műsorban való szereplés, formáció, vagy ami csak eszedbe jut)?

15 éves voltam, amikor első helyezést értem el az országos gitárversenyen. Ez volt az első olyan nagyobb eredmény, amire büszke vagyok. Egy másik sikerélmény, hogy zeneszerzőként (Wolf Kati: Szerelem, miért múlsz?) és énekesként (V.I.P.: Miért kell, hogy elmenj?) is sikerült kijutnom az Eurovíziós Dalfesztiválra.

40 éves lettél nemrég, amin mi nagyon meglepődtünk, mivel akár egy évtizedet is letagadhatnál a korodból. Mit sportolsz és hogyan tartod formában magad?

Hát először is köszönöm szépen! Sokan tényleg meglepődnek a koromon, és ez nyilván jó érzés, örülök neki. Őszintén szólva tetszik ez a 40-es szám, és hát el kellett érni ezt a kort ahhoz, hogy elmondhassam, hogy 25 éve vagyok a szakmában. Rendszeresen járok edzőterembe, és a táplálkozásomra is odafigyelek, de azt gondolom, hogy a folyamatos pörgés és motiváltság is lehet az oka annak, hogy fiatalabbnak néznek a koromnál.

Hogyan ünnepelted ezt a kerek szülinapot?

A születésnapomat idén napokig ünnepeltem. Nagyon sok minden történt, kezdve onnan, hogy reggel egy TV műsorban az egyik gyerekkori kedvencem, Szikora Róbert úgy köszöntött fel, hogy énekelt és gitározott nekem. Geszti Péter új lemezén 3 dalban is társszerző vagyok, így én is felléptem a koncertjén, az utána következő after partyn pedig Péter, a többi fellépő, a zenészek és az egész stáb rappelt és énekelt nekem, és életem legnagyobb tortáját kaptam meg. Nagyon jó érzés, hogy a családom, a közeli szeretteim és kollégáim is rendkívül lelkesen, baráti szeretettel köszöntöttek fel.

Kép

Ha nem a zenei pályán indultál volna el, akkor mivel foglalkoznál ma?

Valószínűleg grafikus lennék. Mielőtt zenélni kezdtem, a grafika érdekelt a legjobban, ezen belül a rajzolás és a rajzfilmkészítés. Sokan mondták, hogy van tehetségem hozzá, de nagyobb szerelem lett a zene. Egy-egy borítótervet, plakáttervet vagy más vizuális elképzelést azért mindig hozzáteszek a produkcióimhoz.

Mik a terveid a közeljövőre nézve a karrieredben? Hol láthat legközelebb a közönség?

Március 14-én az Orfeumban is meg fogom ünnepelni a születésnapomat, ahova mindenkit szeretettel várok, akik eddig nem tudtak velem ünnepelni…vagy aki szeretne még egyet koccintani. Óriási buli lesz! A koncert után Suri Imi gondoskodik a partyról, úgyhogy nagy táncolás és iszogatás lesz hajnalig. Egyébként épp most készült el a legújabb klipem, a “Rajzolj meg!” című dalomhoz, aminek csütörtökön (03.10. Music Channel 18:00, Youtube 20:00) lesz a premiere. De már dolgozunk egy újabb videón, amit nagyon várok, hogy elkészüljön. Sok új dalötletem van, amiket szeretnék minél hamarabb megmutatni az embereknek. Év végére pedig egy nagyobb volumenű koncert show-t tervezek.

Te is szereted Gergő dalait?

Olvasd el ezt is!
Kitiltották az állatidomár-számokat a romániai cirkuszokból

Néhány kivételtől eltekintve nem szerepeltethetnek ezentúl állatokat előadásaikban a romániai cirkuszok és vándortársulatok: az erről szóló törvényt pár napja fogadta el a román képviselőház.

Ki lehet A.D.? Íme minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódból, egyenesen az írónőtől

Eljött a nap, mikor leadják a Pretty Little Liars UTOLSÓ epizódját, aminek egy 2 órás résszel adjáj meg a módját. Amerikában már ma este megtudják, ki is A.D. valójában, nekünk még szerdáig várnunk kell, hogy elérhető legyen valahol, de addig is van időnk kicsit agyalni még, kik jöhetnek számításban ebben a már-már követhetetlenül szövevényes sms-zaklatási tortúrában!

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!