Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hujber Feri személyes drámája!

FEM3
Hujber Feri személyes drámája!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész "one man showjában" az életének összes fontos momentumát feleleveníti, a gyerekkorától kezdve az első lerészegedésén és az első szerelmén át, napjainkig. Mindenről kendőzetlen őszinteséggel mesél és eddig sosem hallott titkokat tudhatunk meg Feri – néha botrányoktól sem mentes – életéről.

A színész sok hullámhegyet és hullámvölgyet megélt már, ezekről szeretne őszintén mesélni a róla szóló darabban, amelynek műfaját életkomédiaként határozta meg. Feri nem csak saját magát játssza, hanem azokat az embereket is, akik az életében megfordultak az évek során. A Valami Amerika sztárja így mesélt legújabb munkájáról a Mokkában:

Fontos, hogy ne hívjuk drámának ezt a darabot! Ha jól van csinálva, akkor ez egy hihetetlenül szórakoztató műfaj tud lenni! (…) Pillanatokon belül váltogatom a figurákat és nem csak magamat alakítom – ezért is az a címe az előadásnak, hogy Negyvenen vagyok.

Az előadás egyik legérdekesebb részlete, amikor Feri a londoni NOBU étteremben felszolgálóként eltöltött időszakot eleveníti fel: ide nyelvtudás nélkül, teljesen egyedül ment ki, így nagyon nehéz volt a beilleszkedés és a munka is a számára, de sokat tanult belőle. Van olyan része is a színdarabnak, amit a színész még soha sehol nem mondott el és saját bevallása szerint is keserű és nehéz volt ezeket újraélni a játék során. Feri szerint az egész terápiás hatással volt rá, gyógyította őt az a folyamat, amíg a darabot próbálta.


Megnéznéd a Hujber Feriről szóló egyszemélyes színdarabot?

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!