Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kate Middleton haja a sztárfodrász szerint katasztrófa

Europress
Kate Middleton haja a sztárfodrász szerint katasztrófa
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gyönyörű gesztenyebarna tincsekbe nem soha szabadna ősz szálaknak vegyülni – mondja a szakember.

Kate Middleton ragyogó fürtjeiért az egész világ odavan. Nicky Clarke, a hírességek egyik legismertebb hajszobrásza most így nyilatkozott:

„Meg kell szabadulnia az ősz szálaktól. Ez nem egy előnyös külső” – mondta el szalonjában a Daily Mail újságírójának, Sebastian Shakespeare-nek.

„Tényleg lenyűgöző dolgokat művel a hajával, és fantasztikus, ahogy kinéz, de sajnos minden nőre vonatkozik a szabály, hogy egyetlen ősz szálat sem szabad villantani, csakis nagyon idős korban” – tette hozzá Clarke.

Vilmos herceg 33 esztendős feleségét februárban, hathónapos terhesen kapták lencsevégre jól látható lenövéssel. Széles körben elterjedt, hogy a kismamáknak nem szabad hajat festetniük a procedúra közben felszívódó vegyi anyagok miatt – ezt az orvosok egy része megerősíti, mások pedig cáfolják.

Olvasd el ezt is!

Maga a kritikus sztárfodrász egyébként 57 évesen is dús, szőke sörényt hord, és szerinte náluk, férfiaknál ez máshogy működik:

„Még vonzó is lehet, a nőknél viszont nem. Kate olyan stílusikon, akinél már néhány ősz szál is katasztrófa, ezért melegen ajánlom neki, hogy festesse be. Utálom az ősz hajat!” – összegezte a véleményét Clarke.

Te hogyan állsz az ősz szálakhoz?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!