Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Keresed a tökéletes sportcipőt nyárra? Válaszd az ismert nők kedvenc sneakerét

Keresed a tökéletes sportcipőt nyárra? Válaszd az ismert nők kedvenc sneakerét
Facebook
Twitter
Pinterest
Ha rohangálós cipőt keresel a következő szezonra, mutatjuk, mire érdemes lecsapnod.
A cikk támogatója ShoppieGo

A sneaker mondhatni alapdarabbá vált, ami mindenki cipősszekrényében ott lapul. Idén sem megy ki a divatból, sőt az elmúlt időszakban még inkább erőre kapott, hiszen a koronavírus kezdete óta a kényelmes ruhák és cipők aranykorát éljük. Ezzel teljes mértékben egyetértenek a sztárok is, akik bár Instán legtöbbször magassarkúban feszítenek, az utcára ők is kényelmes lábbeliben lépnek ki.

A sneaker azért is tökéletes választás nyárra, mert amellett, hogy könnyű és komfortos, szinte minden szettel jól mutat. Legyen szó sétálásról, bevásárlásról vagy épp egy romantikus vacsoráról a pasiddal, ezzel a surranóval tuti nem billensz ki az egyensúlyból és egész nap bírod majd a strapát.

A Kardashian-Jenner lányok legnagyobb kedvence most az Adidas Falcon, amiért Hailey Bieber és Dua Lipa is odavan. Nem csoda, hiszen kiváló minőségű, pehelykönnyű és igazi királynő a sneakerek között.

Lesd el, hogyan viselik a sztárok a nyár egyik kedvenc cipőjét!

Kendall Jenner

A modell sportos szettje tökéletes harmóniában van, a cipőjén található apró pink csík csak a hátizsákja színében elevenedik meg. Látszik, hogy minden apró részletre odafigyelt, pedig csak egy gyors ebédre, nem pedig a kifutóra készült.

Kylie Jenner

Az egyszerű fekete szett az, amihez bármilyen cipőt felvehetsz, minden jól fog vele mutatni. Ezzel Kylie Jenner is tisztában van, aki szuperül párosította az outfithez a kedvenc Falcon cipőjét. A benne található rózsaszín és fehér igazán feldobta az összhatást.

Hailey Bieber

Justin Bieber felesége mindig pontosan képben van a divattal, így tudja, hogy idén is extramenőnek számítanak a sneakerek. A fehér cipővel pedig nem lőhet mellé, bármilyen színes is legyen a szettje.

Kourtney Kardashian

A sztáranya imád sportos összeállításban utcára lépni, és csak nagyon ritkán erőlteti a magassarkút. A fekete-fehér szettjéhez tökéletes választás a család kedvenc cipője, az Adidas Falcon.

És a legjobb, hogy most te is beszerezhetsz egy ultracsinos Adidas Falcon cipőt, amit a nyári szettjeidhez (és egyébként majd az őszihez is) szuperül párosíthatsz. Mindezt pedig kedvezményes áron teheted meg:

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

Ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

Menő sportcipős szettek a tavaszra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!