Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szerelmi horoszkóp február: a Bikák életébe új szerelem toppan, a Szüzek vágynak a kényeztetésre

Szerelmi horoszkóp február: a Bikák életébe új szerelem toppan, a Szüzek vágynak a kényeztetésre
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Facebook
Twitter
Pinterest
Februárban is izgalmas részleteket tudhatsz meg a szerelmi életeddel kapcsolatban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

SZERELMI HOROSZKÓP FEBRUÁR

KOS (március 21-április 20)

Általában véve rendkívül könnyen ismerkedsz, abszolút nem okoz gondot az, hogy bárkivel szóba elegyedj, esetleg flörtölj, lételemed az, hogy szórakoztass. Ennek okán roppant népszerű vagy szélesebb körben is, se szeri, se száma a potenciális jelölteknek, akik boldogan léteznének párkapcsolatban veled. Neked ez egyfajta adrenalint jelent, egyfolytában pezsegsz, zsizsegsz, két kanállal falod az életet. Mivel azonban hosszútávon ez így elég fárasztó, épp ezért érdemes tudatosan visszábbvenned a folyamatos pörgésből és egy kis önkontrollt gyakorolva lehiggadni. Futó kalandok helyett olyan kapcsolatot keress, amely hosszútávon jelent boldogságot, nem csupán átmeneti időre. Hidd el, sokkal nyugodtabbak lesznek a hétköznapok, ha tudatosan irányítod önmagad!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút pozitívan és reményekkel telve indulhatsz neki a februárnak, hiszen minden okod megvan a pozitív gondolkodásra: nem régiben ugyanis betoppant az életedbe valaki, aki nemhogy nem közömbös számodra, de egyenesen felvillanyoz a jelenléte. Hosszú ideje nem éreztél már ilyesmit senkivel kapcsolatban, most azonban ott vannak azok a bizonyos pillanagók a gyomrodban, akárhányszor egy társaságban fordultok meg. Érzed, hogy működik közöttetek a kémia, jól érzitek magatokat egymás társaságában, minden szempontból vonzódik egyikőtök a másikához, épp ezért nincs is mire várnotok. Fűzzétek szorosabbra a szálakat, ne foglalkozzatok a körülményekkel, mások véleményével, csakis arra összpontosítsatok, hogy nektek jó legyen. Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszabb ideje élsz egyfajta csiki-csuki kapcsolatban valakivel, együtt is vagytok, meg nem is, amennyiben azonban valaki arról érdeklődik, hogy párkapcsolatban élsz-e, akkor a válaszod egyértelmű igen. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy ragaszkodsz az illetőhöz, szereted annyira, hogy ne engedd el, ezzel egyidőben viszont rengeteg fronton igyekszel helyt állni, ami a párkacsolatod rovására is mehet. Mielőtt ez bekövetkezne, előtte igyekezz meghúzni egy vastag vonalat, felállítani a prioritási sorrendet, hátrébb sorolni a sorban azt, aki nélküled is képes megállni a helyét, egyszóval lejjebb adni a másoknak történő megfelelési kényszerből. Hidd el, attól nem leszel népszerűbb, ha egyfajta idomított lóként ugrálsz át a tüzes karikán csak azért, hogy a közönséget szórakoztasd. Koncentrálj arra, aki szeret, aki ragaszkodik hozzád, építsd vele a jövődet és engedd el azt, aki menni akar!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben teret nyerni látszik a párkapcsolatodban a féltékenység, a szerelmed ugyanis mindenkire szúrós szemmel néz, aki rád mosolyog vagy egy kicsit kedvesebb veled, amit nem is igazán tudsz mire vélni, hiszen soha sem adtál okot arra, hogy bármiféle gyanú ébredjen benne. Mielőtt elharapózna közöttetek egyfajta adok-kapok, előtte érdemes mindenképp tisztáznod vele, hogy mit érez, mi az ami folyamatosan ébren tartja a gyanakvását, hiszen te semmivel nem szolgáltál rá arra, hogy így viselkedjen veled. Határozottan értesd meg vele, hogy egy párkapcsolat a kölcsönös bizalmon alapszik, nem pedig a folyamatos kételkedésen. Amennyiben ennyire ingatag lábakon áll a kapcsolatotok, abban az esetben mindenképp próbáljatoj azon dolgozni, hogy erősebb alapra építkezzetek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben sokszor jár a fejedben, hogy milyen jó lenne megállapodni, hosszú távra elköteleződni, házasságban, gyerekzsivajban élni. Amikor azonban ezt az előtted álló hónapban felvázolod a párodnak, ő kissé heves reakciókkal jelzi, hogy veled ellentétben bizony nem annyira áll készen arra, hogy komolyabbra fűzzétek a szálakat. Érdemes tehát a hosszútávú békesség érdekében kicsit lassítanod és bármennyire is esik nehezedre, mégis jegelned a terveidet, legalábbis a párod előtt. Hidd el, előbb-utóbb ő is megérik mindenre, attól azonban, mert a fejére zúdítod az elkövetkező húsz éves tervet, nemhogy közelebb nem leszel a célodhoz, de egyre távolabb kerülsz tőle!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan vágysz a párod közelségére, a testi kontaktusra, arra, hogy még a mosdóba menet is fogjátok egymás kezét, hogy el ne mozdulj mellőle, ő azonban roppant fojtogatónak érzi ezt a fajta nyomulást, melyet sokszor talán túl arrogánsan is hoz a tudtodra, s ez az, ami konfliktushelyzetet teremt. Te megbántva érzed magad, ő nem érti, hogy mi bánt, ennek köszönhetően mélyül a szakadék kettőtök között. Mielőtt tehát szakításhoz vezetne ez a fajta macska-egér játék, előtte érdemes visszalépned az origóra és belegondolni, hogy másnak talán nem a folyamatos fizikai érintkezés a szeretetnyelve. Érdemes nagyobb szabadságot adnod a szerelmednek, ne akarj folyamatosan a nyakán lógni, hidd el, nagyobb lesz a békesség is hosszútávon közöttetek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki számára elengedhetetlen az, hogy egy kapcsolatban tiszta érzelmekkel szeressen és szeretve legyen, hogy legyen kihez hozzábújnia egy olyan napon, amikor nem megy minden zökkenőmentesen, egyszerűen szeretnéd biztonságban érezni magad valaki mellett, akire minden szempontól fel tudsz nézni. Úgy érzed, van valaki az életedben, aki egyszemélyben tudja megtestesíteni a fent leírt tulajdonságokat, egyelőre azonban te vagy az, aki heroikusan küzd azért, hogy olajozottan menjen minden, mely sok esetben roppant fárasztó, mégis ragaszkodsz hozzá. Februárban elérkezik tehát a pillanat, amikor feltehetsz mindent egy lapra és elmagyarázhatod neki, hogy érzésed szerint te vagy az, aki az evezőt markolássza a nyílt tengeren, miközben ő a kilátásban gyönyörködik. Ha kellőképpen fontos vagy számára, akkor megérti a mondanivalódat, ha pedig továbbra is a sötétben tapogatózol vele, akkor nem érdemes tovább vesztegetned az idődet, hisz neked is csak egy életed van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Frissen megtapasztalt csalódás után nem igazán érzed magad nyitottnak a világra sem, nemhogy egy új párkapcsolatra, gyakorlatilag egy falat húztál magad köré, amelyen nem enegdsz keresztül senkit. Így azonban hosszú ideig magányos leszel, hisz ha senkit nem engedsz a falon túl, akkor bizony előbb-utóbb senki nem akar majd a közeledbe férkőzni. Érthető az óvatosság részedről, azt azonban érdemes mégis szem előtt tartanod, hogy attól, mert valakiben csalódtál, még korántsem biztos, hogy az egész Világ romlott el. Hidd el, a falon túl téged is vár valaki, aki mindent megtenne azért, hogy boldoggá tegyen!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy meglepetést hoz a szerelmesek hónapja számodra, hiszen hosszú ideje várod azt, hogy valakivel kölcsönös legyen a szimpátia, működjön a kémia és azonos jövőképetek legyen, az előtted álló hónapban pedig úgy tűnik, derült égből meg is érkezik életed párja, melyet az első pillanatban el sem mersz hinni. Gyakorlatilag azonnal megtervezed az esküvői meghívót, az oltárhoz vezető zenét, a lakodalmi menüt, a vendégsereget, a közös gyermeketek nevét, egyszóval legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mielőtt azonban eljeszted szíved választottját, előtte érdemes leszállnod a Barbie-buszról és egy kicsit két lábbal a földön állni, hagyni, hogy szépen kiforrja magát kettőtök kapcsolata. Korántsem biztos ugyanis, hogy hosszútávra szól, hisz lakva ismeri meg egymást két ember. Türelem, majd jön minden magától, anélkül, hogy sürgetnéd!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben valahogy nem igazán vagytok összhangban a pároddal, minden apró dolgon képesek vagytok összevitatkozni, úgy érzed, ahogy egy fedél alatt vagytok, azonnal forr közöttetek a negatív energia. Mivel ez így semmi jóra nem vezet, épp ezért igyekezz egy romantikus vacsorával kedveskedni a szerelmednek és egy alkalmas pillanatban felhozni a témát. Ne feledd: a békére kell törekedned neked is, helyenként kompromisszumokat kötni és belátóbbnak lenni. A hosszútávú boldogságotok érdekében igyekezzeteket megtalálni az arany középutat, máskülönben tiszavirág életű lehet a közös jövőtök!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, minden fronton kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok, a munkádban túl nagy a megfelelési kényszer benned, ami a párkapcsolatodra is jelentős hatással van. Borzasztó nagy türelmet igényel ennek okán az, hogy a párod elviselje a számára indokolatlannak tűnő kirohanásokat, melyek mostanra egyre gyakoribbá váltak. Érdemes azonban a helyébe képzelned magad, neked vajon mennyi türelmed lenne ahhoz, hogy toleráld azt, hogy a másik feled akaratlanul is feszíti a húrt. Próbálj rendet tenni magad körül, légy tekintettel másokra, ne ők igyák meg a levét annak, hogy háború dúl a lelkedben!

HALAK (február 20-március 20)

Folyamatosan körbe vagy véve emberekkel, megállás nélkül keresed azt a társaságot, amelyik befogad, gyakorlatilag folyamatosan menekülsz az elől, hogy szembenézz önmagaddal, a gyengeségeiddel, azzal, hogy bizonyos dolgokban változtatnod kellene ahhoz, hogy meg tudj állapodni. A szerelmesek hónapja azonban kiválóan alkalmasnak ígérkezik arra, hogy végiggondold, miben érdemes változtatnod, illetve alakítanod a hozzáállásodon ahhoz, hogy rád találjon a szerelem és hosszútávon boldog lehess végre. Vonulj vissza, meditálj, gondolkodj, vond le a következtetést és állapodj meg!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Kép

Kiderült: Angelina Jolie ezzel a trükkel csábította el Jennifer Anistontól Brad Pitt-tet

Az Oscar-díjas színésznő azt állítja, nem történt semmi későbbi férje és közte a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt, a stábtagok viszont NAGYON nem így emlékeznek erre.

Kép

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 alkalom, amikor egy sztár szégyellte és gyűlölte a saját filmszerepét

Mindenki bakizik az életben vagy követ el olyan dolgot a munkában, amire nem büszke, de az átlagembereknél ennek nincs nyoma egy filmfelvételen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!