Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, ami tönkreteheti a jó szexet

Europress
5 dolog, ami tönkreteheti a jó szexet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
De ne add fel, van megoldás!

1. Elvárás van, kommunikáció nincs

Ha feszültség van köztetek, az a hálószobai mókára is rányomja a bélyegét. Ahelyett, hogy olyan hétköznapi problémákon agyalnál a kettesben töltött időben, mint a munkahelyi stressz vagy a pénzhiány, inkább mondd azt magadnak: „Igen, aggódom emiatt, de meg fogjuk oldani. Előtte viszont gyűrjük össze a lepedőt, hiszen azt a körülményektől függetlenül, szabadon meg tudjuk tenni!”


2. Csak legyintesz az orgazmusra

Természetes, ha nem sikerül mindig eljutnod a csúcsra. De ettől még igenis foglalkozzatok a kérdéssel, hogy amikor nem jön össze, vajon mi lehet az oka. Érdemes a másik oldalról megközelíteni a kérdést, tehát felsorolni, milyen „mesterfogásokkal” érsz mindig célba. Néma nőnek párja se érti a szavát – semmit ne tarts tehát magadban, ami növeli az esélyed az orgazmusra!


3. Nem ismered a saját érzéki oldalad

A légi utaskísérők is mindig megmondják, hogy szükség esetén a saját oxigénmaszkodat vedd fel először. A szexualitás nyelvére lefordítva az annyit jelent, hogy tisztában kell lenned a saját testeddel és az igényeiddel. Plusz arról sem szabad megfeledkezned, hogy az érzelmi és a lelkiállapotod milyen hatást gyakorol minderre! Még véletlenül se tartozz hát azok közé, akik szégyenkeznek a hangok vagy az illatok miatt. Mindez természetes.


4. Feltételeket szabsz

Csak akkor vagy hajlandó fuvolázni, ha a partnered előbb kényeztet odalent? Vagy ami még rosszabb: korántsem intim feltételeket szabsz, hanem így akarod rávenni, hogy segítsen be például a háztartásban? Rossz stratégia! A jó szex alapja ugyanis a spontaneitás és a feltétel nélküliség, tehát a követelőző és a könyvelő énedet inkább tartogasd más alkalmakra.


5. Babavárás után nem tudod elfogadni magad

A családalapítás nemcsak egy párkapcsolat legcsodálatosabb momentuma, hanem az egyik legnagyobb próbatétele is egyben. Megváltozik a tested és a tudatod – méghozzá egyszerre. De akár hiszed, akár nem, csöppet sem számít az ágyban, hogy hány kilót szedtél fel! Fogadd el az aktuális idomaidat, aztán majd akkor tegyél a formába lendülésért, amikor úgy érzed, eljött az ideje.


Neked sikerült már levetkőzni a gátlásokat, vagy van még tennivalód ez ügyben?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!