Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, ami tönkreteheti a jó szexet

Europress
5 dolog, ami tönkreteheti a jó szexet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
De ne add fel, van megoldás!

1. Elvárás van, kommunikáció nincs

Ha feszültség van köztetek, az a hálószobai mókára is rányomja a bélyegét. Ahelyett, hogy olyan hétköznapi problémákon agyalnál a kettesben töltött időben, mint a munkahelyi stressz vagy a pénzhiány, inkább mondd azt magadnak: „Igen, aggódom emiatt, de meg fogjuk oldani. Előtte viszont gyűrjük össze a lepedőt, hiszen azt a körülményektől függetlenül, szabadon meg tudjuk tenni!”


2. Csak legyintesz az orgazmusra

Természetes, ha nem sikerül mindig eljutnod a csúcsra. De ettől még igenis foglalkozzatok a kérdéssel, hogy amikor nem jön össze, vajon mi lehet az oka. Érdemes a másik oldalról megközelíteni a kérdést, tehát felsorolni, milyen „mesterfogásokkal” érsz mindig célba. Néma nőnek párja se érti a szavát – semmit ne tarts tehát magadban, ami növeli az esélyed az orgazmusra!


3. Nem ismered a saját érzéki oldalad

A légi utaskísérők is mindig megmondják, hogy szükség esetén a saját oxigénmaszkodat vedd fel először. A szexualitás nyelvére lefordítva az annyit jelent, hogy tisztában kell lenned a saját testeddel és az igényeiddel. Plusz arról sem szabad megfeledkezned, hogy az érzelmi és a lelkiállapotod milyen hatást gyakorol minderre! Még véletlenül se tartozz hát azok közé, akik szégyenkeznek a hangok vagy az illatok miatt. Mindez természetes.


4. Feltételeket szabsz

Csak akkor vagy hajlandó fuvolázni, ha a partnered előbb kényeztet odalent? Vagy ami még rosszabb: korántsem intim feltételeket szabsz, hanem így akarod rávenni, hogy segítsen be például a háztartásban? Rossz stratégia! A jó szex alapja ugyanis a spontaneitás és a feltétel nélküliség, tehát a követelőző és a könyvelő énedet inkább tartogasd más alkalmakra.


5. Babavárás után nem tudod elfogadni magad

A családalapítás nemcsak egy párkapcsolat legcsodálatosabb momentuma, hanem az egyik legnagyobb próbatétele is egyben. Megváltozik a tested és a tudatod – méghozzá egyszerre. De akár hiszed, akár nem, csöppet sem számít az ágyban, hogy hány kilót szedtél fel! Fogadd el az aktuális idomaidat, aztán majd akkor tegyél a formába lendülésért, amikor úgy érzed, eljött az ideje.


Neked sikerült már levetkőzni a gátlásokat, vagy van még tennivalód ez ügyben?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!