Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legszorosabb bizalmi kapcsolatot párunkkal ápoljuk

A legszorosabb bizalmi kapcsolatot párunkkal ápoljuk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pár hete rengetegen töltöttétek ki a Bizalmi kérdőívünket, mely egyben egy játék is volt. Nézzétek az eredményeket! Érdekes!

Lezárult a Groupama Biztosítóval készített közös nyereményjátékunk, ezúton is gratulálunk Kelemen Zsófia Zsuzsannának, nyereménye egy két főre szóló Chef Parade főzőkurzus. Nagy örömmel vettük, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a bizalmi kvízünket, reméljük sok hasznos tanáccsal gazdagodtatok.

A bizalomnak nagyon fontos szerepe van életünkben, ezt a Groupama Biztosító közelmúltban végzett kutatása is megmutatta. A biztosító az NRC Marketingkutató segítségével végzett egy felmérést, és ebből kiderült, hogy párkapcsolatainkban a bizalom a második legfontosabb érték a szeretet után.

A felmérésből az is kiderült, hogy a magyar emberek többsége bizalmatlannak tartja magát embertársaival szemben. Azok viszont, akik általánosságban nagyobb bizalommal vannak az emberek iránt, saját maguk is lényegesen több és mélyebb bizalmi kapcsolattal rendelkeznek. Szintén a válaszokból derült ki az is, hogy minél több emberben bízunk meg, annál nagyobb biztonságban érezzük magunkat.

A legszorosabb bizalmi kapcsolatot általában a szerelmünkkel alakítjuk ki, és ennek megóvása érdekében nekünk is tennünk kell! Azok a kapcsoltatok, melyek kölcsönös bizalmon alapszanak, sokkal stabilabbak és tovább is tartanak. A szívünk mélyén mindannyian egy kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatra vágyunk választottunkkal, ahol nem kell kételkednünk egy percig sem a másikban, vakon megbízunk benne és akár tűzbe is tennénk érte a kezünket. Ha párkapcsolatban élsz, ne hagyd, hogy hiúságod vezérlejen vagy esetleges önbizalomhiányod megtévesszen és bizonytalanságoddal az egymásba vetett bizalmatok megrendüljön!

Ha egy percig is kételkednél a párodban, tedd fel magadnak a kérdést: vajon jólesne, ha ő is így kérdőre vonna vagy nem hinne neked? Nehéz megszavazni a bizalmat egy új kapcsolatban, de nem szabad a múltbéli rossz tapasztalatok miatt a másikat büntetni. A bizalmi szintnek egy egészséges alapról kell indulnia, amit ketten építgettek tovább, kiérdemelve a maximális, kölcsönös bizalmat.

Ismerős? 8+1 dolog, amit csak a kismellű nők értenek igazán

Figyelem, némi önirónia szükségeltetik a következő tartalomhoz!

Láttad már Cindy Crawford 1998-as esküvői ruháját? Most végre megnézheted, de készülj fel: egészen más, mint amilyenre számítasz!

A szupermodell és férje házassági évfordulót ünnepelnek, ennek alkalmából megmutatjuk az esküvői képüket!

Anita sütött: "Anna Olson sztárcukrásszal sütöttem!”

A Food Network csatorna sztárcukrásza, a kanadai Anna Olson nemrég Budapesten járt – és nemcsak a dobostortáért és a bejgliért jött, hanem workshopot is tartott!

"Megpróbáltam pornót nézni a férjemmel, ez lett az eredménye"

Elena, a 38 éves, kétgyerekes anyuka meglepődött, mikor férje bevallotta neki, hogy pornót néz. Azt viszon nem sejtette, hogy ezáltal új ajtók nyílnak meg előtte is. Következzen a beszámolója a történtekről.

Micsoda?! 27 évvel fiatalabb pasit szedett fel Madonna

Mindjárt a hatodik X-be lép, de rajta nem fog a kor.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!