Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mutasd a bugyid - megmondom, ki vagy!

Mutasd a bugyid - megmondom, ki vagy!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek

Ez a mondás csak az utóbbi 100 évben igaz. Korábban ugyanis a bugyifazonok között nem volt akkora választék, hogy az a női önkifejezés olyan markáns eszközévé válhatott volna, mint manapság.

Sőt! A bugyiként ismert fehérnemű története csak az 1800-as években kezdődött.Elsőként mint pantalló jelent meg, ami egy török stílusú, bő csipkés nadrág volt, és az alsószoknya alatt viselték a hölgyek gondosan elrejtve. A bugyi fazonja amióta csak létezik, folyamatosan változik, metamorfózisa pedig tökéletes szinkronban van a felsőruhadivat változásával. Ahogy változott a szoknyadivat, úgy lett egyre rövidebb, szűkebb és szexibb az alóla kivillanó bugyi fazonja. A századfordulóra tehető a fejlődés az anyaghasználat terén, ekkor jelentek meg ugyanis a selyemből, csipkéből vagy pamutból, kézzel készített alsóneműk. Az 1920-as évek elhozták a hölgyek szexis megjelenés iránti igényét. Ebben egyre nagyobb szerep jutott a fehérneműnek is.

A második világháború takarékossági intézkedései a fehérneműdivatot is befolyásolták. A sokkal kisebb bugyik a szabadabb mozgást segítették, és az elasztikus anyagok is megjelentek. A bugyievolúció Christian Dior "New Look" vonalával gyorsult be. ’50-ben megjelent a rövidnadrágbugyi, a hatvanas években pedig a sztreccsbugyi és a lycra. A hetvenes években hódítottak az uniszex fazonok, a nyolcvanas években pedig elindult az erotikus irányvonal. Ekkor jött divatba a tanga is, amit a sztreccs anyagból készült felsőruházat tett szükségessé.

Napjainkban a bugyi már bármilyen méretű, színű és fazonú lehet és sokféle anyagból készülhet. A hatalmas választékban minden nő megtalálja azt, amivel a legjobban kifejezheti önmagát, és ami a leginkább illik életstílusához.

Hozzád melyik bugyistílus illik a legjobban?
Bármelyiket is választod, az egyedülálló nedvszívó képességű új Libresse Multistyle tisztasági betétekre minden nap számíthatsz: hajlítható széleivel tökéletesen idomul bármilyen fazonú alsóneműhöz.
A különleges CurveFitTM technológia minden helyzetben helyén tartja
a tisztasági betétet ezzel nyújt még nagyobb biztonságot és kényelmet Neked.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!