Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Öt mód a Nike Air Force One viselésére nők számára

Öt mód a Nike Air Force One viselésére nők számára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A sportcipő, mint kategóriamegnevezés ma már egyáltalán nem elegendő ahhoz, hogy a konkrétumok is nyilvánvalóvá váljanak. Ugyanis már rég nem olyan lábbelikről beszélünk, amik kizárólag edzéshez szolgálhatnak kiváló talpak alá valóként. Sokkal, de sokkal több rejlik ebben az egyszerű szóban, ami napjainkra fogalommá nőtte ki magát.

Sokat jelent a márka?

Igen, és erre pontosan a Nike a legjobb bizonyíték. A https://www.ecipo.hu/nike-air-force-noi oldalon felfedezhető modellek kivétel nélkül hordásra teremtettek, és nemcsak edzések, kirándulások alkalmával.
Ezek is nagyszerű lehetőségek természetesen a cipőkben rejtőző előnyök kihasználására, de kár lenne csupán csak ebben a pár eshetőségben gondolkodni. Az a kényelem ugyanis, amit a gyártó kínál, egyúttal az a profizmus, ami testet ölt minden egyes darabban páratlan és nap, mint nap kiaknázásra méltó.

A legendák szerint egyébként a Nike célja egy olyan cipő megalkotása volt, ami jól teljesít megterhelés közben. Például pályán, kosarazásnál vagy kézilabdázásnál. Aztán hogyhogy nem egy olyan sorozat született, ami jócskán túlmutat a kezdeti elképzeléseken. Persze a praktikusság az alap, tehát funkcionalitás terén nincsen szégyenkezni valója a szériának, de elég csak ránézni a modellekre és a látvány magáért beszél. Még hogy egy sportos lábbeli nem közvetíthet nőiességet? Dehogynem, s erre pont itt van a lehető legjobb példa!

Na, de akkor úgy mégis mikor jó ötlet a sportcipőt választani?
Ha a Nike borítékolta különlegességről van szó, akkor túlzás nélkül állítható, hogy mindenkor. A mindennapokban, a rohanó hétköznapokon. Edzések alkalmával. Kirándulásokon. Egyéb szabadidős tevékenységeknél. És az ötödik mód a csavar a történetben, mert gyakorlatilag: minden szituációban. A kulcs ehhez csupán csak az egyéni ízlés. Ha ez az a lábbeli, ami minden szempontból megfelel az egyedi elvárásoknak, akkor nincs olyan élethelyzet, ami kifogásként szerepelhetne a hordás szempontjából.

Kép
forrás: PR

Milyen kiegészítő passzol ehhez a stílushoz?

Divatos női cipők – milyen stílusú lábbelik a legnépszerűbbek a divatimádók köreiben? Példának okáért az itt sorban álló variációk egyformán méltóak a figyelemre: https://www.ecipo.hu/taskak/oldaltaskak.html. Ugyanis a Nike tényleg nem hagyományos értelemben tervezi, formálja és álmodja meg a cipőit. Tehát nem hiányzik belőlük a kecsesség, a nőiesség, a finomság, az a fűszer, amitől ténylegesen ellenállhatatlanok. A kerek egészhez pedig vitathatatlanul hozzájárulhat, mégpedig nem is csekély mértékben egy, a kiszemelt cipő stílusához igazodó táska. Ami kellően sportos, ugyanakkor trendi és kihagyhatatlan módon maximálisan praktikus. Mert azért nem ildomos megfeledkezni arról, hogy a tökéletes elégedettség egyik ismérve, hogy a funkcionalitás épp úgy nem szenved csorbát, mint a szemeket kényeztető látvány.

Milyen stílusú lábbelik a legnépszerűbbek a divatimádók köreiben? Ha minden részlet stimmel, ha a színek, minták harmóniát sugároznak, akkor a bókokra méltó megjelenés így egy az egyben borítékolható. Miközben a kényelem is a csúcsra járatható. A komfortosság érzése pedig olyan alap, amire egy igazán hajtós nap vagy éppen edzésmunka kivitelezése is sikerrel támaszkodhat.

Kép
forrás: PR

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.