Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 2.: a Skorpiók számára nagy lehetőség adódik, a Bakoknak minden a terveik szerint alakul

Napi horoszkóp szeptember 2.: a Skorpiók számára nagy lehetőség adódik, a Bakoknak minden a terveik szerint alakul
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas dolgokat tartogatnak számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 2.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környzetedben, aki nem feltétlenül a javadat akarja, sokkal inkább érdekből legyeskedik körülötted. Ez eleinte idegesít, hisz ennél feltűnőbben már nem is csinálhatná. Ne foglalkozz vele, inkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket valóban fontosnak tartasz, ne fuss felesleges köröket olyanokért, akik soha nem úsznák át az óceánt, ha rólad lenne szó! Lépj tovább és keresd azoknak a személyeknek a társaságát, akik nem csupán haszonszerzés céljából vannak melletted.

BIKA (április 21-május 21)

Noha nagyon sok feladatot be kell még fejezned, mielőtt átadod magad a hétvégének, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod!

IKREK (május 22-június 21)

Idejekorán hittél valamit befejezettnek, van még rajta ugyanis korrigálni való, nem lenne tehát bölcs dolog így, a jelenlegi formában kiadnod a kezedből. Bár a türelmed kezd elveszni, Te sem fogsz örülni, ha később ezt az eredményt látod majd viszont, amikor késő lesz már észbe kapnod. Szedd össze a maradék energiád, erőltess magadra némi érdeklődést és koncentrációt és fuss neki még egyszer úgy a feladatnak, hogy azt a célt lásd magad előtt, amit az elején kitűztél. Minden csak akaraterő kérdése!

RÁK (június 22-július 22)

Kezdesz belefáradni a mindennapok monotonitásába, azt veszed észre magadon, hogy egyre fásultabban csinálod azt, amit azelőtt lelkesedéstől túlcsordulva csináltál. Mielőtt azonban végleg kiégnél a változatlanságtól, próbáld kicsit félretenni, amit csinálsz, keress valami más elfogtalaltságot, olyasmit, ami köszönő viszonyban sincs a jelenlegi tevékenységeddel. Kapcsolódj ki, keress magadnak olyan motiváló erőt, amely megszínesíti a hétköznapokat és nem tekintesz unottan, kissé keserű szájízzel a dologra. Akkor térj vissza, ha gyűjtöttél elegendő inspirációt ahhoz, hogy ne az undor látszon az arcodon, amikor visszatérsz. Hidd el, milliószor hatékonyabban fogsz tudni működni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki minden energiájával és hihetetlen lelkesedéssel azon dolgozik, hogy neked imponáljon, teljesen odáig van ugyanis érted. Neked eleinte legyezte is a hiúságod, mostanra azonban kezd kissé idegesítő lenni. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy el kell tudnod dönteni, adsz-e egy esélyt neki, vagy a tudtára adod, hogy hiába futkározik neked fel és alá rózsával a szájában, semmiféle jövőképed nincs vele kapcsolatban. Amennyiben előbbi véleményen vagy, engedd, hogy a tettek mezejére lépjen, ha azonban nem látsz esélyt a dologra, azt is érthetően mondd ki. Fekete, vagy fehér, választanod kell, mert így csak telik-múlik az idő és egymás idejét raboljátok!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy lelkesedéssel dolgozol valamin, aminek rendkívül nagy jelentősége van számodra. Emiatt annyira csőbe szorult a fejed, hgy azt sem látod, ha valami új lehetőség jön, ha valaki segítő szándékkal nyújtja ki a kezét. Te ugyanis csak egyetlen dolgot látsz magad előtt, az eredményt, amelyet a kezedben tartasz majd. Nem biztos azonban, hogy ez a megfelelő útvonal és taktika, próbáld kihúzni a fejed ebből a bizonyos csőből, amelybe beleszorultál, ne csak nézz, hanem láss is meg bizonyos dolgokat. Vedd észre azokat a segítő szándékkal küldött jeleket, amelyeket a szerencsének köszönhetsz. Ne legyél ilyen fafejű és konok, engedj az elveidből, hallgasd meg mások véleményét és az építő jellegű kritikákat is, ettől még senki nem veszi el tőled a győzelmet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Attól, mert elsőre leverted a magasugró lécet, még nem biztos, hogy nem lehetsz bajnok! Minden csupán gyakorlás kérdése, ha valami nem sikerül elsőre, semmiképp nem érdemes tehát feladni! Lehet, hogy tele vagy már kék-zöld foltokkal, lehet, hogy nagyon unalmas a sok gyakorlás, lehet, hogy az eredmény nem olyan gyorsasággal jön, ahogyan azt elvártad, de hidd el, megéri várni! Bízz magadban, tarts ki, gyakorold a mozdulatot és meglátod hatalmas sikerélményben lesz részed! Nehogy feladd, csak azért, mert elsőre nem sikerült! Na és?! Majd sikerül tizedszerre, vagy huszadszorra! A lényeg a tudat, hogy bármilyen nehézség jött, Te mindig szembenéztél vele és nem futamodtál meg!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha borzasztón fáradt vagy és semmiféle olyan dolgot nem terveztél a mai napra, amely nagyobb energia leadással járna, mégis olyan lehetőség adódik, amely nagy előrelépést jelent és további lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg számodra. Ragadd meg az alkalmat és élj azzal, amit az Élet gördített eléd, mert óriási fejlődési lehetőséget kaptál! Hidd el, rengeteg új élményben lesz részed, olyasmiket tapasztalhatsz meg, amikre másképp soha nem lett volna lehetőséged. Adj hálát a Sorsnak, mert nem minden nap adódik ilyen az ember életében! Te pedig ebben az esetben kivételesen szerencsésnek mondhatod magad, hisz rád mosolygott Fortuna istennő!

NYILAS (november 23-december 21)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Megnyugtat a tudat, hogy mostanában minden a terveid szerint alakul, hogy nem kell azon görcsölnöd, mikor történik olyan váratlan esemény, amely komolyan befolyásolja az életed. Mivel mindent aprólékos részletességgel kidolgoztál, így nem kell éjt nappallá téve azon agyalnod, mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy a várakozásaidnak megfelelően alakuljon a helyzet. Dőlj hátra és olyasmikkel foglalkozz, amikhez kedved van, hisz minden halad a maga útján!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége közeledtével kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

HALAK (február 20-március 20)

Csak azért, hogy bebizonyítsd valakinek, mennyire rátermett vagy egy bizonyos dologra, olyasmire vállalkozol, ami már nem feltétlenül tartozik a biztonságos kategóriába. Jól gondold meg azonban, hogy mik azok a veszélyek, amiknek kiteszed magad, amennyiben mások miatt fordítva ülsz a lóra, hisz az, amit most készülsz bevállalni, komoly kockázatokkal jár! Ne feledd, senki és semmi nem annyira hangsúlyos az életedben, hogy emiatt bajba sodord magad, légy önző és állj a fontossági sorrend elejére, mert ha folyton bizonyítani szeretnél, hogy bevegyenek a nagyok a grundon a csapatba, úgy járhatsz, mint a kis Nemecsek Ernő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!