Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 8.: a Rákok a helyes irányba haladnak, a Szüzek kiállnak magukért

Napi horoszkóp augusztus 8.: a Rákok a helyes irányba haladnak, a Szüzek kiállnak magukért
A nap cikke

Napi horoszkóp május 1.: a Bikák nehezen engednek el egy bizonyos szituációt, a Rákok régi konfliktust tisztázhatnak valakivel

A hónap első napja is bőséggel tartogat számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül a legnagyobb kívánsága a közeljövőben: egy őrangyal fogja őket ebben segíteni

Egy őrangyal fogja a szárnyai alá venni ezeket a csillagjegyeket, és segít nekik, hogy valóra váljon a legnagyobb kívánságuk!

Olvasd el!

5 cipő a tavaszi-nyári időszakra, ha az old money a stílusod

Ezek a darabok tökéletesen beleillenek az old money stílusba.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

A szupermodell figurájával bárki lefotózhatja magát a Madame Tussauds Budapestben, amely hamarosan az első születésnapját ünnepli.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasni a horoszkópod, mert ma is fontos üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 8.

KOS (március 21-április 20)


Tisztában vagy a képességeiddel, pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, ezért dolgozol már jó ideje. Ha minden tudásod, tapasztalatod és kreativitásod beveted, nem lehet probléma. Bár rengeteg impulzus ér, sokan próbálnak befolyásolni, ne hagyd magad, csak azon az úton menj, amin elindultál. Ha elég éber vagy, nem tévedhetsz el! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amely igen nagy felelősséget tesz rád. Addig biztosan nem tudsz elvonatkoztatni tőle, amíg meg nem oldottad, mert sok múlik azon, hogyan és miként teszel pontot a végére. Igyekezz mihamarabb megoldani, mert egészen addig, amíg el nem érted a célvonalat, nem lesznek zökkenőmentesek a hétköznapok sem.

IKREK (május 22-június 21)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek. A saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ezesetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél.

RÁK (június 22-július 22)


Nagyon úgy tűnik, hogy ráléptél a helyes útra és ha így folytatod, semmi nem akadályozhat meg abban, hogy elérd az álmaid. Próbáld tartani magad az elején lerajzolt tervhez, mert lehetséges módon nagy szükséged lesz arra, hogy minden lépését betartva haladj végig az ösvényen. A végén a lehető legzamatosabb gyümölcsöt szakíthatod és fogyaszthatod el, a környezeted elismerését is kivívva ezzel.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl komolyan veszel egy bizonyos helyzetet, melyről úgy ítéled meg, hogy sok múlhat rajta. Egy idő után azonban azt veszed észre magadon, hogy minden mást kizársz az életedből, és semmire nem tudsz koncentrálni, csak erre, az egyetlen dologra. Próbálj egy kicsit elvonatkoztatni tőle, tereld el a figyelmed és foglalkozz olyasmivel, ami kikapcsol. Hidd el, később tapasztalni fogod, hogy sokkal hatékonyabban megy a munka, ha kipihenten és frissen állsz neki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szorult helyzetedben olyan személy ajánlja fel a segítségét, akiről nem is gondoltad volna. Nagyon jól esik az, hogy számíthatsz valakire, aki kinyújtja a kezét, amikor úgy tűnik, senki nem hajlandó melléd állni. Légy hálás a segítségnyújtásért és igyekezz biztosítani az illetőt arról, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete. Mindig jóleső érzés ilyen emberekkel körbevenni magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, aki igyekszik kimenekülni a szituációból és rád hárítani minden felelősséget. Mivel azonban mindketten részt vettetek a dologban, ne engedd, hogy behálózzon, és pellengérre állítson, minden körülmények között ragaszkodj ahhoz, hogy ketten vigyétek el a balhét. Lehet, hogy ez a kapcsolatotokon nyomot fog hagyni, de most az a fontos, hogy a saját bőröd mentsd és nem az, hogy elvidd az egész felelősséget mások helyett is!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan helyzet adódik, ahol Te vagy az egyetlen, akire mindenki számíthat. Neked van meg ugyanis az a tudás és tapasztalat a fejedben, amelynek segítségével megoldhatjátok ezt a gordiusi csomót. Legyél ugyanolyan határozott és talpraesett, mint amilyen eddig is voltál, hisz akkor nem jelenthet gondot az, hogy hibátlanul megoldd a szituációt. Ha sikerrel zárjátok a probléma megoldását, méltóképp ünnepeljétek meg a győzelmet!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben egyfolytában azt érezteti veled, hogy segíteni szeretne rajtad. Te azonban első körben nem tudod mire vélni a nagy segíteni akarást, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások vezetnek az úton. Győződj meg róla, hogy minden körülmények között bízhatsz benne és ha megtaláljátok a közös hangot, engedd közelebb magadhoz, és merj tovább menni vele az úton. Ha hiszel a női megérzéseidben, nem fog csalódást okozni!


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, akiben eddig vakon megbíztál, igen nagy csalódást okoz neked. Ebben a pillanatban úgy érzed, nem szeretnél szóba állni vele, mert nem tudod, valaha felül tudsz-e kerekedni a vele kapcsolatos averzióidon. Ha azonban egy pillanatra leülsz és az ő fejével kezdesz gondolkodni, rájöhetsz hogy nem biztos a szándékosság, ami az eredményen látszik, az is lehet hogy jót akart neked, csak ellentétesen sült el a dolog. Mivel elég közeli a kapcsolatotok, érdemes egy esélyt adnod neki, üljetek tehát le és beszéljétek meg a kényelmetlen helyzetet. Megoldás biztosan van, csak keresni kell!

HALAK (február 20-március 20)

Noha rendkívül eredményorientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Sztárok, akik saját magukról nevezték el gyermeküket: volt, aki mindegyiket

Volt olyan is, aki mindhárom gyermekének olyan nevet adott, amiben az övé is megjelenik.

Kép

Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint

Azért jó ha tudod, hogy ezek a termékek nem helyettesíthetik a fogorvosok által végzett professzionális kezeléseket, de a felületi foltok kezelésében hatékonyan segíthetnek.

Kép

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép

Így ír egy nárcisztikus ember: ezek után pofonegyszerű lesz kiszúrni

Bár élőben azért egyszerűbb felismerni azokat, akik nárcisztikus személyiségzavarral (NPD) élnek, azért akár egy Instagram-posztból rájöhetsz, hogy éppen egy ilyen személlyel van dolgod.

Kép

3 otthon végezhető gyakorlat hasi zsír ellen, amitől formásabb leszek, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!