Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp szeptember 8.: az Oroszlánok fontos döntést hozhatnak, a Skorpiók elégedettek az eddig elért eredményeikkel

Napi horoszkóp szeptember 8.: az Oroszlánok fontos döntést hozhatnak, a Skorpiók elégedettek az eddig elért eredményeikkel

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne feledkezz meg a horoszkópodról a hét második felében sem, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 8.

KOS (március 21-április 20)

A sok munka után végre eljött az idő, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önazonos tudsz lenni. Add tehát át magad annak, amiért régóta küzdesz és rengeteget tettél azért, hogy most adva legyen a lehetőség ahhoz, hogy fejest ugorj bele. Sokan ugyan a kezdetektől fogva nem hittek benned, most azonban nekik is bebizonyíthatod, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, hiszen kellő akaraterővel és kitartással hihetetlen magasságokig el lehet érni. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan lehetőség kínálkozik a hét második felében, mellyel kapcsolatban úgy érzed, semmiképp nem érdemes elengedned, hisz ez a hajó nem minden nap fog lehorogonyozni a közvetlen közeledben. Most kínálkozik tehát megfelelő alkalom arra, hogy egyszer, s mindenkorra pontot tegyél a körülötted eluralkodó bizonytalanság végére és elkezdd végre élni az álmaidat! Ragadd meg az lehetőséget, mert minden nap nem jön az emberrel szembe ilyesfajta visszautasíthatatlan ajánlat. Egyszer élsz, kezedben a sorsod!

IKREK (május 21-június 21)

Egész héten fáradhatatlanul hajtottad a mókuskereket, senkinek nem tudtál nemet mondani, így csütörtökre gyakorlatilag úgy érzed magad, mint akit kifacsartak. Mivel azonban a hét nem ért még véget, így most kell erőt merítened és összeszedned magad, hiszen minden energiádra, tudásodra és kitartásodra szükséged lesz, hogy be tudd fejezni, amit a hét elején elvállaltál. A feladataid elvégzésével nyugodtan dőlhetsz majd hátra, addig azonban irány a pálya, hisz valamit mindenképp le kell tenned az asztalra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a kialakult helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd azonban magad, hisz attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldás centrikusabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyre állni, de ezzel nyilván te is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudtad, milyen irányba indulj, ma azonban megkapod a jeleket arra, hogy mikor, hogyan, s miképp érdemes nekivágnod a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak befejezetlen ügyeid, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet. Vértezd fel magad kell bátorsággal, erővel és kitartással, mert ezek nélkül el fogsz veszni a sűrű bozótosban! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal Nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyobb volumenű feladatban bizonytalanodsz el a hét második felében, emiatt lecsúszhatsz a nagy lehetőségről. Amennyiben azonban eljutottál már egy bizonyos magasságig, abban az esetben érdemes megráznod magad, felállni és céltudatosan továbbmenni. Hidd el, nem fogod megbánni, hisz ha a győzelem valamilyen oknál fogva mégis elmarad, akkor sem kell majd szégyenkezned, hisz kipróbáltad az erődet, bizonyítottad a bátorságodat, így mindenképp büszke lehetsz magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen elégedett vagy azzal, ahol most tartasz az életedben, sokat dolgoztál a céljaidért, önmagadat nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva az általad kitűzött célok eléréséért, most pedig szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Annak ellenére azonban, hogy senkinek semmi köze hozzá, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életedet, hiszen az ő értékrendjükön teljesen kívül esik az, amit csinálsz. Neked nem kell senkivel foglalkoznod, hisz mindenért te dolgoztál meg, nem kevés verejtéket hullajtva, ezért most élvezd nyudodtan a munkád gyümölcsét. Csakis magadra figyelj!

NYILAS (november 23-december 21)

Vannak bizonyos helyzetek, amelyeket minden akaratod ellenére sem te irányítasz, épp ezért nagyon nehezen fogadod el, ha valami csak úgy megtörténik és neked semmiféle ráhatásod nincs a végkimenetelre. Amennyiben azonban folyton beleragadsz az bosszankodásba, abba, hogy miképp tudtad volna magadhoz ragadni a vezető szerepet, abban az esetben sosem fogsz tudni előre nézni és a jövőbe tekintve új ajtókat megnyitni. Amíg nem tanulsz meg könnyebben kezelni ilyesfajta helyzeteket, addig bizony bennük ragadva fogsz egyre jobban és jobban kiégni. Hidd el, hosszútávon csak a te érdeked, hogy lazábban állh hozzá az Élethez!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben valaki egy számára eget rengető problémával keres fel, a tanácsodat, illetve a segítségedet kérve. Te nagyon szívesen segítesz neki, ugyanakkor biztosítsd róla, hogy a helyzetet helyette megoldani nem tudod. Igyekezz meghúzni egy határvonalat, ne vállalj olyasmit, amiből rosszul jöhetsz ki vagy ami mások kárára válhat, téged biztosan kellemetlen helyzetbe sodorva ezzel. Segítő szándékod nagyon nemes dolog, hálás is érte a környezeted, mégse minden áron, gondolkodás és a kockázatok figyelembe vétele nélkül cselekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. El kell fogadnod azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a köenyezetedben és időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz rájuk, mert sokat tanulhatsz tőlük és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni döntést hozni egy adott helyzetben, amelyet nem fogsz az első pillanatban megbánni. Hidd el, nem szégyen, ha néha engeded, hogy mások mutassák az utat!

HALAK (február 20-március 20)

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg a hét második felében, aki elég közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább elmenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha nyúlcipőt húzol és nem vállalod a kimondott szavaidért a felelősséget. Ha már kimondtad, amit nem akartál, mégis kicsúszott a szádon, állj oda, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig könnyebb, mint a kerülő, ezt sose feledd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!