Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák életébe beköszönthet a szerelem, az Ikrek folyamatosan a megoldáson törik a fejüket

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák életébe beköszönthet a szerelem, az Ikrek folyamatosan a megoldáson törik a fejüket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Hősiesen, minden akadály megugorva küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal azt sugallják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és mindenáron igyekeznek még nagyobb akadályokat gördítenu eléd. Ne foglalkozz azonban velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amelyen elindultál, hisz ha eléred a célodat, ők is el fognak majd ámulni, hogy mire vagy képes! Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben rendkívüli módon vonzódik hozzád, minden fórumot kihasználva arra, hogy megszerezzen magának. Először nem is igazán tudod mire vélni a közeledését, hisz évek óta ismeritek egymást, s azt gondolod, talán csak bebeszéled magadnak a dolgot. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni, mi lehet a háttérben. Adj esélyt az illetőnek, hogy bizonyíthassa, igenis lehet közös jövőtök. Mivel azonban a tágabb ismerőseid között van, tehát alig ismered, érdemes óvatosan kezelned az illető nyomulását. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz, de jelen pillanatban ugyanakkora az elhasalás lehetősége is, így jobb ha az eszed vezéreli egyelőre a lépéseidet!

IKREK (május 21-június 21)

Noha rendkívül eredménycentrikus ember vagy és mindig a helyes megoldáson töröd a fejed, ezúttal kissé késve jön az eredmény, ami meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker nem jön egyetlen csettintésre, még nem kell lehúznod a rolót, s végképp nem szabad elkullogni. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét, amennyiben viszont most feladod, akkor soha nem fogod megtudni, milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Megingathatatlanul meg voltál győződve egy bizonyos dologról akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett szállnod. Most azonban olyan váratlan fordulat bizonytalanít el, ami erőteljesen befolyásolhatja az események alakulását. Még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, esetleg kérd ki mások véleményét is, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól mérted fel a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha egészen biztos vagy a dolgodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második fele tele van olyan váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Épp ezért helyenként nem is tudod felismerni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd minden kicsúszni a kezeid közül. Most állj meg, mielőtt baj lesz, és gondold végig, mit érdemes lépni, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezz ügyesen befejezni az általad megkezdett dolgokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudsz hatással lenni az események alakulására, befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem te irányítasz. Bármilyen nehéz is azonban, próbáld elfogadni a tényt, hogy időnként be kell állnod a sorba, amelyik a hajót próbálja a vízre bocsátani, nem lehetsz mindig te a kapitány. Amikor az Élet arra kényszerít, hogy másokhoz alkalmazkodva illeszkedj a csapatba, akkor érdemes csak igazán nyitott szemmel járnod és a lehető legtöbb tudást és fortélyt ellesni másoktól. Ne akarj mindig meghatározó szerepet játszani, jobban teszed, ha időnként átadod másnak az irányítás lehetőségét, s akkor a felelősség sem téged terhel majd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Éjt nappallá téve azért izzadsz, hogy mindenkinek megfelelj, ennek okán kezdesz kissé belefulladni a saját életedbe. Annak érdekében tehát, hogy ne mázsás terhekkel a nyakadban élj, érdemes lejjebb adnod a sherpa-szerepből és végre a saját érdekeidet előtérbe helyezni. Gondold végig, hogy kik azok, akik a legközelebb állnak hozzád, hogy ki foglal el fontos helyet a szívedben, a többieket pedig morzsold le szépen magad körül. A mikro környezeted nem fog folyamqtosan elvárásokkal élni feléd, mások pedig majd boldogulnak nélküled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem igazán szeretnél engedni a huszonegyből egy bizonyos helyzetben. Ennek érdekében készen állsz arra, hogy bárkivel felvedd a kesztyűt, mindenáron ragaszkodsz ugyanis az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint alakul majd. Nem biztos tehát, hogy megéri konfrontálódni, próbálj inkább kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, ami mindenkit boldoggá tesz majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Felkínált valaki egy vissza nem térőnek tűnő lehetőséget, te pedig habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehéz kihívással kell majd megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amit ezúttal meg kell oldanod, a kétségbeesett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, s hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel oldd meg a helyzetet. Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz tudni sikereket elérni!

BAK (december 22-január 20)

Kissé sokat vársz el önmagadtól egy bizonyos helyzetben, mely megfelelési kényszer elvonja a figyelmedet a lényegről, emiatt kezd a helyzet rossz irányba fordulni. Amennyiben őszinte vagy magaddal, bevallhatod, hogy egész életedben, mindig azért izzadtál, hogy megugord a kihelyezett lécet, ám mivel gyakran leverted, emiatt szinte non-stop frusztrált voltál. Mielőtt azonban az egész életed meghatározó érzése lenne a frusztráció, előtte nem árt végiggondolnod, hogy miképp változtathatnál ezeken a dolgokon. Helyezd nyugodtan lejjebb magaddal szemben a megugrandó lécet és igyekezz olyasfajta kihívások sikereiből táplálkozni, amelyekbe nem volt belekódolva a kudarc! Hidd el, a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Példaértékű hozzáállásoddal sikerül valami olyasmit elérned a hét második felében, amiről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha beteljesül. Ez a példa is kiválóan mutatja, hogy nem szabad kishitűnek lenned önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy van benned annyi tudás és tehetség, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Légy büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy kitartással elérte a hegy csúcsát! Csak így tovább, ez a profizmus!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedből olyan ajánlattal keres meg, ami igen elgondolkodtató, ugyanakkor elég ingoványos a talaj, hiszen semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel az adott témában. Az első bizonytalan lépések után azonban rá fogsz jönni arra, hogy abszolút érdekes és izgalmas a feladat, nem érdemes tehát elzárkóznod előle. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ha másra nem lesz jó, tanulásra és tapasztalatszerzésre biztosan, s legközelebb már sokkal magabiztosabb leszel ezen a területen! Arra figyelj, hogy ne mindent egy lapra tegyél fel, tehát ne legyen akkora a deficit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!