Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák életébe beköszönthet a szerelem, az Ikrek folyamatosan a megoldáson törik a fejüket

Napi horoszkóp október 6.: a Bikák életébe beköszönthet a szerelem, az Ikrek folyamatosan a megoldáson törik a fejüket
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Az E-vitamin szerepe a fogyókúrában: 8 étel, amitől drasztikusan beindul a fogyás

Az E-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és segít abban, hogy energikusabbakká váljunk, ezért szükség van rá a fogyáshoz is! A most következő ételek pedig gazdagok ebben.

Olvasd el!

10 világsztár, aki összeházasodott a legnagyobb rajongójával

Szó szerint tündérmesébe illő is lehet, amikor egy sztár nemcsak észreveszi, de bele is szeret a legnagyobb rajongójába.

Olvasd el!

„91 éves vagyok, és még mindig magas sarkú cipőben és miniszoknyában járok – nem érdekel, mit mondanak mások”

90 felett is lehet bárki stílusos!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Hősiesen, minden akadály megugorva küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal azt sugallják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és mindenáron igyekeznek még nagyobb akadályokat gördítenu eléd. Ne foglalkozz azonban velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amelyen elindultál, hisz ha eléred a célodat, ők is el fognak majd ámulni, hogy mire vagy képes! Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben rendkívüli módon vonzódik hozzád, minden fórumot kihasználva arra, hogy megszerezzen magának. Először nem is igazán tudod mire vélni a közeledését, hisz évek óta ismeritek egymást, s azt gondolod, talán csak bebeszéled magadnak a dolgot. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni, mi lehet a háttérben. Adj esélyt az illetőnek, hogy bizonyíthassa, igenis lehet közös jövőtök. Mivel azonban a tágabb ismerőseid között van, tehát alig ismered, érdemes óvatosan kezelned az illető nyomulását. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz, de jelen pillanatban ugyanakkora az elhasalás lehetősége is, így jobb ha az eszed vezéreli egyelőre a lépéseidet!

IKREK (május 21-június 21)

Noha rendkívül eredménycentrikus ember vagy és mindig a helyes megoldáson töröd a fejed, ezúttal kissé késve jön az eredmény, ami meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker nem jön egyetlen csettintésre, még nem kell lehúznod a rolót, s végképp nem szabad elkullogni. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét, amennyiben viszont most feladod, akkor soha nem fogod megtudni, milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Megingathatatlanul meg voltál győződve egy bizonyos dologról akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett szállnod. Most azonban olyan váratlan fordulat bizonytalanít el, ami erőteljesen befolyásolhatja az események alakulását. Még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, esetleg kérd ki mások véleményét is, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól mérted fel a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha egészen biztos vagy a dolgodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második fele tele van olyan váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Épp ezért helyenként nem is tudod felismerni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd minden kicsúszni a kezeid közül. Most állj meg, mielőtt baj lesz, és gondold végig, mit érdemes lépni, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezz ügyesen befejezni az általad megkezdett dolgokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudsz hatással lenni az események alakulására, befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem te irányítasz. Bármilyen nehéz is azonban, próbáld elfogadni a tényt, hogy időnként be kell állnod a sorba, amelyik a hajót próbálja a vízre bocsátani, nem lehetsz mindig te a kapitány. Amikor az Élet arra kényszerít, hogy másokhoz alkalmazkodva illeszkedj a csapatba, akkor érdemes csak igazán nyitott szemmel járnod és a lehető legtöbb tudást és fortélyt ellesni másoktól. Ne akarj mindig meghatározó szerepet játszani, jobban teszed, ha időnként átadod másnak az irányítás lehetőségét, s akkor a felelősség sem téged terhel majd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Éjt nappallá téve azért izzadsz, hogy mindenkinek megfelelj, ennek okán kezdesz kissé belefulladni a saját életedbe. Annak érdekében tehát, hogy ne mázsás terhekkel a nyakadban élj, érdemes lejjebb adnod a sherpa-szerepből és végre a saját érdekeidet előtérbe helyezni. Gondold végig, hogy kik azok, akik a legközelebb állnak hozzád, hogy ki foglal el fontos helyet a szívedben, a többieket pedig morzsold le szépen magad körül. A mikro környezeted nem fog folyamqtosan elvárásokkal élni feléd, mások pedig majd boldogulnak nélküled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem igazán szeretnél engedni a huszonegyből egy bizonyos helyzetben. Ennek érdekében készen állsz arra, hogy bárkivel felvedd a kesztyűt, mindenáron ragaszkodsz ugyanis az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint alakul majd. Nem biztos tehát, hogy megéri konfrontálódni, próbálj inkább kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, ami mindenkit boldoggá tesz majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Felkínált valaki egy vissza nem térőnek tűnő lehetőséget, te pedig habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehéz kihívással kell majd megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amit ezúttal meg kell oldanod, a kétségbeesett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, s hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel oldd meg a helyzetet. Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz tudni sikereket elérni!

BAK (december 22-január 20)

Kissé sokat vársz el önmagadtól egy bizonyos helyzetben, mely megfelelési kényszer elvonja a figyelmedet a lényegről, emiatt kezd a helyzet rossz irányba fordulni. Amennyiben őszinte vagy magaddal, bevallhatod, hogy egész életedben, mindig azért izzadtál, hogy megugord a kihelyezett lécet, ám mivel gyakran leverted, emiatt szinte non-stop frusztrált voltál. Mielőtt azonban az egész életed meghatározó érzése lenne a frusztráció, előtte nem árt végiggondolnod, hogy miképp változtathatnál ezeken a dolgokon. Helyezd nyugodtan lejjebb magaddal szemben a megugrandó lécet és igyekezz olyasfajta kihívások sikereiből táplálkozni, amelyekbe nem volt belekódolva a kudarc! Hidd el, a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Példaértékű hozzáállásoddal sikerül valami olyasmit elérned a hét második felében, amiről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha beteljesül. Ez a példa is kiválóan mutatja, hogy nem szabad kishitűnek lenned önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy van benned annyi tudás és tehetség, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Légy büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy kitartással elérte a hegy csúcsát! Csak így tovább, ez a profizmus!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedből olyan ajánlattal keres meg, ami igen elgondolkodtató, ugyanakkor elég ingoványos a talaj, hiszen semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel az adott témában. Az első bizonytalan lépések után azonban rá fogsz jönni arra, hogy abszolút érdekes és izgalmas a feladat, nem érdemes tehát elzárkóznod előle. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ha másra nem lesz jó, tanulásra és tapasztalatszerzésre biztosan, s legközelebb már sokkal magabiztosabb leszel ezen a területen! Arra figyelj, hogy ne mindent egy lapra tegyél fel, tehát ne legyen akkora a deficit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Kép

7 hiba, amitől nehezebben gyógyulsz meg a náthából

Ha elkapsz valami felső légúti betegséget, sokszor hetekig fújod az orrod, köhögsz és úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Nem biztos, hogy az immunrendszered a gyenge, mert bizonyos szokások is a tünetek elhúzódását okozzák.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!