Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 5.: az Ikreknek érdemes szerényen kezelniük a sikereket, a Nyilasok joggal lehetnek büszkék magukra

Napi horoszkóp október 5.: az Ikreknek érdemes szerényen kezelniük a sikereket, a Nyilasok joggal lehetnek büszkék magukra

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepén is okozhatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Folyamatban lévő ügyeid a határidejükhöz közelednek, emiatt iszonyatos kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt lejár a kitűzött határidő. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy ez a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé tol, ebből fakadóan nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a mai nap ilyen túlzsúfolt lett!

BIKA (április 21-május 20)

Kellemes meglepetésként ér, hogy akkor találod meg a választ egy eddig nyitott kérdésre, amikor nem is számítottál rá. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel! Nyugodtan ülj be este a barátaiddal egy hangulatos helyre, s igyatok meg egy pohár bort, hiszen erre az eredményre koccintani kell!

IKREK (május 21-június 21)

Korábbi tapasztalataidból kiindulva pontosan tudod, hogy nem ajánlott idő előtt elbíznod magad, egészen addig szerénynek kell maradnod, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a gondosan felépített munkafolyamatot végigcsináld, s akkor sikerül pontot tenni a dolog végére, te pedig méltán lehetsz büszke magadra és joggal zsebelheted be az összes elismerést! Ám egészen addig csakis szerényen!

RÁK (június 22-július 22)

Vakon, fenntartások nélkül bízol valakiben, aki bizony a hét közepén fontos és tanulságos leckét tartogat számodra. Alaposan visszaél ugyanis a bizalmaddal, roppant nagy csalódást okozva neked. Hirtelen azt sem tudod, miképp reagálj, amikot rájössz arra, hogy hatalmas áldozata vagy a helyzetnek. Szedd azonban össze magad és egyfelől mindenképp tudasd az illetővel, hogy mélységes csalódás tölt el és hogy abszolút megremegett a bizalmad vele szemben, amelyet nem lesz egyszerű visszanyernie. Másfelől pedig komoly leckét kaptál az Élettől abban a tekintetben, hogy érdemes meghúznod a határvonalat másokkal szemben, hisz a világ nem egy rózsaszín vattacukor, ahol mindenki csak jó és szép. Találj egy arany középutat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan feladat előtt állsz a hét közepén, amelynek teljesítéséhez tudod, hogy nehéz utat kell bejárnod, ugyanakkor azzal is pontosan tisztában vagy, mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Bár vannak, akik próbálnak visszatartani, ne hagyd magad befolyásolni, hisz a te érzésed szerint így kell lennie. Majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e belevágni –vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb általa.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyre sikeresebb vagy abban, amit csinálsz és ez roppant nagy elégedettséggel vegyített büszkeséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad, szilárd meggyőződésed, hogy semmi nem állhat az utadba. Pillanatnyilag ugyan kétségtelenül jól állnak a dolgaid, ám azért ne bízd el magad: most szalad veled a szekér, azonban bármikor belefuthatsz egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke és akkor oda a sok munka. Érdemes figyelned, mi történik körülötted annak érdekében, hogy bármilyen váratlan eseményre képes legyél gyorsan reagálni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem szeretsz félbehagyni bizonyos dolgokat, épp ezért olyannyira fájó megtenned a nagy lépést, ezt most biztosan nem kerülheted el, s akkor könnyebb lelkiismerettel élheted tovább az életed. Szedd össze minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb és sokkal élhetőbb lesz az életed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén abszolút nem úgy alakul az életed, ahogyan azt eltervezted, emiatt kissé frusztrált vagy, ami rányomja a bélyegét az egész napodra. Ne akarj azonban mindig görcsösen ragaszkodni a dolgokhoz, néha lazíts és lépj túl könnyedén bizonyos problémákon, hisz ha mindenbe két kézzel kapaszkodsz, valami előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, s akkor már lehet, hogy elveszíted a kontrollt minden folyamat felett. Tanulj meg elengedni dolgokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Roppant elégedett vagy magaddal, mert sikerül valakit visszautasítanod, aki mindig a válladra nehezít mindenféle terhet és feladatot, amit neki kellene megcsinálnia. Eddig nem mertél ugyan visszakozni és elhárítani, ám most eleged lesz és egy valami azt sugallja, hogy nemet kell mondanod! Ettől az első pillanatban lelkiismeret furdalásod lesz, mégis hamar rájössz, hogy sokkal több energiád jut a saját dolgaidra, ha nem mások feladatával vesztegeted az időd.

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén egy elfajult vita hevében valaki a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz neked. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez pillanatnyilag a kedvedet szegi, mégis próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: ismét tanultál valamit, ma azt, hogy nem mind' arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakinek a viselkedése a környezeteben kezdi átlépni a tűréshatárodat, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Meglehetősen irritál ugyanis az, hogy az illető önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor te többször próbáltad jelezni neki, hogy nálad hol a határ, s ő bizony már jócská túlfeszítette azt a bizonyos húrt. Úgy látszik, nem ért a finom gesztusokból, jobb tehát, ha világosan az értésére adod, hogy eddig és ne tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Kétes szituáció adódik a hét közepén, amelyben semmi másra nem hagyatkozhatsz, csak a korábbi tapasztalataidra és a női megérzésekre. Higgy magadban, benned van minden ahhoz, hogy ne okozz csalódást, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned?! Ez ilyen egyszerű!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!