Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 27.: az Oroszlánoknak érdemes lassítaniuk a tempón, a Skorpiók a tökéletességre törekszenek

Napi horoszkóp október 27.: az Oroszlánoknak érdemes lassítaniuk a tempón, a Skorpiók a tökéletességre törekszenek
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében az általad vállalt táv végéhez közeledsz, látod a célvonalat és alig várod, hogy átszakíthasd a szalagot. Noha nem nagyon maradt erőd, a kezdeti lelkesedésed is alább hagyott, mégis annál édesebb lesz majd a siker íze, illetve a tudat, hogy megcsináltad. Az, hogy magadnak is bebizonyítottad, elég edzett vagy, van benned kitartás, alázat és tettrekészség, hiszen pontosan ezek kellettek neked ahhoz, hogy lefusd a távot! Tarts ki, nyakadon a hosszú hétvége, amikor a kissé lemerült szervezeted újra töltődhet!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül nagy erőfeszítésekkel szeretnél mindenáron megfelelni mindenkinek a környezetedben, legfőbb célod, hogy a körülötted lévők mintegy hősként tekintsenek rád amiatt, amilyen értékrendet képviselsz. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontos a baráti kapcsolatok ápolása is, de nem a saját rovásodra!

IKREK (május 21-június 21)

Olyannyira vágysz valamire, hogy nem veszed észre a tényt, mely szerint csupán álmokat kergetsz. Gyakran bizonyosan nehéz beletörődni, ha valami elérhetetlen, ám azt érdemes megtanulnod, hogy sokkal jobb még azelőtt elengedni azt, ami túl nagy áldozatokkal jár, mielőtt nagyon beleélhetnéd magad. Próbálj racionálisabban látni különböző helyzeteket, nem biztos ugyanis, hogy az illúziókból történő táplálkozás mindig célravezető. Ez jó dolog, néha szükség is van rá, de ami nyilvánvalóan nem megy, arra nem érdemes az időt pazarolni!

RÁK (június 22-július 22)

Feszült vagy egy számodra fontos ügy miatt, ami nem-igen akarja az általad elvárt eredményt produkálni. Emiatt görcsösen nekifeszülsz a dolognak, legalábbis mintha erővel megoldhatnád a helyzetet, amivel azonban azt éred el, hogy még lassabban megy majd a dolog. A folytonos feszültség helyett azonban jobban teszed, ha górcső alá veszed a kialakult szituációt és megvizsgálod, vajon miért is ilyen lassú a folyamat, mi az az ok, amely miatt nem haladnak a dolgok a maguk medrében a megfelelő tempóban. Amennyiben megtalálod a rést a pajzson, mindenképp igyekezz korrigálni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érhess!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a hét második felében szinte minden tekintetben van behoznivalód, ennek érdekében gyakorlatilag egész nap a gázpedálon van a lábad, ami azért sem veszélytelen, mert előbb-utóbb hatalmas hibát fogsz véteni. Igyekezz azonban lelassítani, ellenkező esetben a saját károdon fogod megtanulni, hogy nem túl bölcs dolog egyszerre két végéről égetni a gyertyát, hisz könnyen megégetheted magad. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés határozza meg a cselekedeteidet, szedd össze magad és egyenletes tempóban haladj az utadon!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesen ki vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a megérzéseid sem, másokkal kapcsolatban. Érdemes azonban óvatosnak lenned! Nem lehet mindig, minden helyzetben a női megérzésre támaszkodni. Bizonyosodj meg minden egyes szituáció minden oldaláról, mielőtt ítélkezel bármilyen irányban. Jobb, ha időnként racionálisan végiggondolsz mindent, sokkal előnyösebben fogsz kijönni bizonyos helyzetekből.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé kezdesz ráunni, hogy a környezeted nem vesz komolyan, annak ellenére, hogy folyamatosan próbálsz velük megértetni valamit, ami nem csak számodra fontos, hanem a köz érdeke is. Ügyelj azonban arra, hogy mivel az arrogancia sehova nem vezet, ne töltsd ki az összes indulatodat gondolkodás nélkül mindenkin, aki csak szembejön, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, és tedd egyértelművé, hogy nálad kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha képtelenek elfogadni, hogy te csak jót akarsz, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, hanem ezt az ügyet elengeded. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen addig takaróztál, ameddig az a bizonyos paplan ért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mint mindig, mindenben, így a hét második felére maradt feladatok tekintetében is a tökéletességre törekszel, mindenfajta erőfeszítést megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban végezd el a rád bízott feladatot. Kollégáid pontosan tudják rólad, hogy maximalista vagy, soha nem adod lejjebb a legjobbnál. Ezt értékelik is benned, emiatt sokan felnéznek rád. Vigyázz azonban, ne vállalj olyasmit, ami túl nagy falat számodra, mindig törekedj arra, hogy ne roskadj össze a nagy terhek alatt. Ne akarj mindenáron mindig bizonyítani, tanulj meg lazítani!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy terveid vannak, s azokat mindenképp szeretnéd megvalósítani, ám akadnak olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra, a döntés kizárólag a te kezedben van!

BAK (december 22-január 20)

Mindenáron segíteni szeretnél, szíved szerint mások érdekében lendítenél előre egy folyamatban lévő, de valamilyen oknál fogva meglassult ügyet, amelyben csupán kívülállóként szerepelsz. Emiatt azonban-bármennyire is szeretnél segíteni- nem tudod objektíven megközelíteni, nem látod egy-egy meghozott döntés következményét és visszahatását, illetve nem te leszel az, akinek a felelősséget vállalnia kell majd a későbbiek folyamán. Épp ezért jobb talán háttérbe húzódni, mielőtt szubjektív véleményed alapján mutatnál utat, illetve esetleges tájékozatlanságod okán helytelen tanácsokat adnál, hisz ezzel csak galibát okozhatsz. Légy óvatos, hisz fontos a jó szándék, de csakis akkor, ha nem lesz baj belőle!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan a környezeted kitörő lelkesedéssel fut neki egy bizonyos feladatnak a hét második felében, neked valahogy mégsem annyira fűlik a fogad hozzá. Mivel azonban pontosan tudod, hogy a jó ügyért kell erőfeszítéseket tenned, így jobban teszed, ha összeszeded magad és beállsz a sorba. Hidd el, sokkal megnyugtatóbb lesz, ha nem kell lesütött szemmel járnod, hisz megtettél minden tőled telhetőt azért, hogy mások boldogok legyenek. Ugye milyen egyszerű?

HALAK (február 20-március 20)

Igazi hedonista vagy, minden kilométerkőnél keresed az élményeket, imádod a nagy gasztro-túrákat a barátaid és finom borok társaságában, nyitott vagy az új kultúrák ízvilágai felé. Épp ezért engedd meg magadnak ma is, hogy néhány barátnőddel csapjatok egy óriási vacsorát, kipróbáljatok egzotikus ételeket, miközben a társaság is épül. Az élet az élményszerzésekről szól, ez pedig ismét egy kiváló alkalom arra, hogy legyen mivel megtölteni annak a bizonyos képzeletbeli emlékkönyvnek a hasábjait erre a napra is! Ugye milyen szerencsés vagy?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Alternatív szereposztás: 2024-ben valószínűleg őket castingolnák a Titanic főbb szerepeire

Ha most készülne a film, nekik nagy esélyük lenne arra, hogy bekerüljenek.

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!