Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 19.: az Ikrek versenyt futnak az idővel, az Oroszlánok abszolút maximalisták

Napi horoszkóp október 19.: az Ikrek versenyt futnak az idővel, az Oroszlánok abszolút maximalisták
A nap cikke

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, a hét közepén végre learathatod a babérokat, amelyeken hosszú ideje dolgozol már, olyasfajta pozitív visszajelzéseket kapsz ugyanis valamivel kapcsolatosan, amely nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Rendkívül bizakodó vagy, hisz most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó, áldozatos munka végre kifizetődik számodra is. Légy azonban óvatos, ne igyál előre a medve bőrére, hisz ha a fejedbe száll a dicsőség, bizony nagyot eshetsz! Csak szerényen kezeld a dicsőséget, abból baj nem lehet!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén végre sikerül döntésre jutnod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mely rendkívül felszabadító érzés számodra. Hosszú ideje érett már benned az, hogy változtatnod kell a jelenlegi életeden, hisz úgy érezted, valahogy megrekedtél jelenlegi helyzetben, így nem maradt más megoldás, mint változtatni és más utakat keresni, olyanokat, amelyek később valóban a boldogsághoz vezethetnek. Amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, mielőbb igyekezz lezárni a jelenlegi állapotot és ne késlekedj az új életed felé indulni. Az érted aggódókat nyugtasd meg, hogy ha soha nem próbálsz változtatni, nem fogsz tudni új élményeket és tapasztalatokat szerezni!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén úgy érzed, hogy versenyt futsz az idővel, közeleg ugyanis a határidő egy bizonyos projekt leadásához, épp ezért gyakorlatilag mérgezett egerek módjára kezdesz el rohangálni mindenfelé, hátha gyorsabban célba élsz. Ahelyett azonban, hogy eszeveszetten kapkodnál, igyekezz céltudatosan és logikusan gondolkodva úgy megoldani a feladatot, hogy abban ne legyen hiba. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy relatíve nehezebb kihívás. Hajrá, mutasd meg mindenkinek, milyen fából is faragtak!

RÁK (június 22-július 22)

Ahhoz, hogy elérd az általad kitűzött célokat, ahhoz bizony a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned, nem elég csak vágyakozni, amennyiben sikereket szeretnél magadénak tudni, abban az esetben bizony fel kell állnod és el kell indulnod. Merd megtenni az első lépéseket, utána pedig hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán bíznod kell magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút maximalista lévén szeretsz a legapróbb részletekkel tisztában lenni annak érdekében, hogy a legnagyobb sikereket érd el és a legkisebb esélyt hagyd a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, általában miért rágsz egy-egy falatot olyan sokáig, te mégis pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, le kell rajzolnod, hogy is fog felállni a történet, különben hogy is tudnál elsöprő győzelmet aratni?! Ne törődj vele, mit mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled! Hidd el, a siker nem azon múlik, hogy hányan bíztatnak a pálya széléről! Az csakis rajtad múlik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, amin nagyon sokat dolgoztál és nagy sikert reméltél tőle, mégsem úgy sül el, ahogy szeretted volna, hisz valakinek sikerült elbizonytalanítania, ami végül meghatározta az eredményt is. Most még nehéz objektíven gondolkodnod, később azonban be fogod látni, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, amennyiben ugyanis hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb, sőt, nagy eséllyel veszíted el azt, amiért küzdesz. Ha őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy mások a befolyásukkal elbizonytalanítsanak, másképp nem fogsz tudni sikereket elérni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan nem ilyesfajta tervekkel indultál neki a hétnek, mégis az elmúlt napokban sikerült elég nagy túlzásokba esned, annyi mindent vállaltál ugyanis magadra, amennyit egy emberként szinte lehetetlen tejesíteni, te azonban nagyon hittél magadban. Mivel azonban mostanra látod, hogy képtelen leszel teljesíteni minden egyes kitűzött célodat, így érdemes meghúznod egy határvonalat és megálljt parancsolnod önmagadnaj. Miután behúztad a kéziféket, igyekezz mindenképp valamiféle átlátható rendszert kialakítani annak érdekében, hogy a hétvége előtt pontot tehess valamennyi felvállalt feladat végére. Legközelebb igyekezz szem előtt tartani a tényt, hogy neked is vannak határaid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Konfliktusba keveredsz egy bizonyos személlyel annak okán, hogy tévesen ítélsz meg egy bizonyos szituációt, melyet tájékozatlanságod miatt igazságtalannak is tartasz. Mielőtt azonban megbántanád az illetőt, aki elég fontos számodra, igyekezz higgadtan gondolkodni és amennyiben valóban mellényúltál a dologgal kapcsolatban, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni, hisz ettől nem leszel gyengébb vagy csökkentebb emberi értékekkel bíró személy, csupán olyannyira intelligens, hogy kész vagy elismerni a hibáidat! Ez nagy erény!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem sikerült megfelelően elvarrnod egy bizonyos szálat a múltban történt eseménnyel kapcsolatban, mely a hét közepén valahogy felszínre is kerül ismét. Mivel nem szeretnél újra ugyanabban a mocsárban dagonyázni, épp ezért igyekezz mihamarabb cselekedni és csírájában elfojtani a problémát, ne okozz magadnak fejfájást azzal, hogy nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, s mihamarabb végérvényesen tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett a viharfelhő!

BAK (december 22-január 20)

Noha szeretsz jó előre kigondolni mindent és mindig úgy taktikázni, hogy semmiféle hiba ne csússzon a számításaidba, mégis időnként kissé késleltetve jön az eredmény, amely meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker nem mindig jön egyetlen csettintésre, még nem kell hátat fordítanod és csalódottan elballagnod. Kellő akaraterővel és kitartással ugyanis a munkád előbb vagy utóbb, de meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont minden esetben feladod, akkor soha nem fogod megtudni, hogy vajon milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos számodra, hogy mindig minden történéssel kapcsolatban képben legyél, úgy érzed, hogy megfelelő szervezettség nélkül elveszhetsz a rengetegben, épp ezért sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. A hét közepén azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befolyásolni a dolgokat!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén végre lehetőséged adódik arra, hogy olyan programon vegyél részt, amelyen bizonyosan nem tudnál, ha a válladon ülne százféle feladat. Ám mivel te roppant tudatosan szervezted a tennivalóidat, így ma semmi nem zavarhat meg abban, hogy a kötelező körök után a délután csakis rólad szóljon. Add át magad az én-időnek, ne hagyd, hogy bárki bármiben befolyásolni próbáljon, hisz te pontosan tudod, hogy most csak arra van szükséged, hogy kikapcsolódj. Neked is jár a töltődés lehetősége!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Kép

Mennyire nehéz nőnek lenni 2024-ben? Barbie szerint NAGYON!

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában egy nagyon kényes témát feszegettünk... Ti mit gondoltok a nők jelenlegi helyzetéről?

Kép

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Kép

Diana hercegné le akarta mondani az esküvőjét Károllyal: kiderült, ki miatt gondolta meg magát az utolsó pillanatban

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

Kép

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!