Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 26.: az Ikreknek kitartásra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp november 26.: az Ikreknek kitartásra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Rosszul ítélted meg valaki képességeit, ennek köszönhetően az illető csúfos kudarcot vall. Mivel ez részben a te hibád is, épp ezért ki kell venned a részed a felelősségvállalásból, az ugyanis, hogy rákened valakire a lekvárt, nem vallana túl egyenes jellemre. Mivel te abszolút a korrektség híve vagy, épp ezért tartsd a hátad, vállald fel azt, hogy az illető csak miattad vett részt az egész dologban, majd magától, az érintettől is kérj elnézést, könnyíts ilyenformán az illető lelkén! Legközelebb alaposan mérd fel a szituációt és minden körülményt, mielőtt hozzá nem értő emberekre bíznád a Világ megváltását!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége első napján túlreagálsz egy bizonyos szituációt, abszolút figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez bizony nem tesz majd népszerűbbé mások szemében. Talán az az oka ennek a fajta reakciónak, hogy mentálisan elfáradtál a hét végére, azt azonban ne feledd, hogy ez nem lehet mentség a kifogásolható viselkedésre. A fáradtságnak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát elnézést kérni attól, akit esetleg megbántottál, máskor pedig gondold végig alaposan a szituációt, mielőtt véleményt nyilvánítasz. Ezen a hétvégén mindenképp érdemes megfelelően kipihenned magad a hasonló helyzetek elkerülése érdekében!

IKREK (május 21-június 21)

Számot kell vetned az eddig elvégzett munkáddal, azzal, hogy a hozzáállásoddal, a tapasztalatoddal és a tudásoddal meddig sikerült eljutnod, hiszen úgy érzed, hogy nem igazán tudsz többet kihozni a helyzetből. Amennyiben azt a következtetést vonod le, hogy bizony van még mit tenned azért, hogy maradéktalanul elégedett lehess, abban az esetben ezen a hétvégén fel kell vértezned magad egy kis plusz energiával, kitartással annak érdekében, hogy tovább mehess az úton. Bármilyen nehéz is, bármennyire is vagy fáradt, a sikerhez bizony kitartásra van szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos számodra, hogy a környezeted elismerje a munkádat és azt az energiát, amit egy-egy feladatba beleteszel. Mivel azonban nem minden szituáció nehézségi foka ugyanaz, épp ezért te sem garantálhatod mindenek a sikerét, illetve nem vehetsz ilyesfajta felelősséget a nyakadba. Ne akard minden pillanatban megváltani a Világot, időnként vannak ugyanis nagyobb kihívások, amelyek bizony kétesélyesek: vagy elbuksz vagy győztesen állhatsz a dobogó legfelső fokán. Csakis magadért küzdj tehát, ne az elismerésért, nem fontos, hogy mások miként ítélnek meg, csak az, hogy a te lelkiismereted nyugodt legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki túl magasra helyezte a lécet veled szemben, olyasfajta teljesítményt várva, amelyet ha akarsz sem tudsz megugrani. Mielőtt azonban lelkiismereti kérdést csinálsz a helyzetből, igyekezz tudatni az illetővel, hogy ez már az a fajta magasság, ahol te nemhogy szédülsz, de egyenesen émelyegsz. Épp ezért csak akkor vállald el, ha kapsz magad mellé segítséget is, hiszen a cél egyáltalán nem a bukás vagy az indokolatlan felelősségre vonás. Keress magad mellé valakit, akire minden körülmények között számíthatsz, dolgozzátok ki a taktikát és mihamarabb induljatok útnak annak érdekében, hogy eredményesek lehessetek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel mindenáron szeretnél együttműködést kötni, akinek azonban teljesen másak az elképzelései és az elvei. Épp ezért nem tudsz mit tenni, egyszerűen el kell fogadnod azt, hogy ha az illető külön utakon jár. Ne erőszakold másokra a saját terveidet, amennyiben nekik nem az az útjuk, mint ami a tiéd, akkor indulj el nélkülük. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életedet. Menni fog, csak hinned kell magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki segítőkészen fordul feléd, te azonban arrogánsan utasítod el, hiszen a rossz szándékot látod az illető gesztusai mögött. Úgy érzed, nem őszinte az, ahogy feléd fordul, épp emiatt reagálsz úgy, ahogy. Gyanakvásod nem alaptalan, ez azonban nem ad okot arra, hogy ilyenformán lépj fel vele szemben, el lehet valakit diplomatikusan is utasítani, nem kötelező felöklelned hirtelen felindulásból. A saját érdekedben igyekezz tehát önuralmat gyakorolni, hisz olyan embereket is megbánthatsz, akik soha semmit nem ártottak neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján váratlanul olyan lehetőség pottyan az öledbe, amelyet mindenképp érdemes megragadnod. Tulajdonképp nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap kapsz visszautasíthatatlan ajánlatokat, amely ma a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad ennek a váratlan kihívásnak, hiszen csak így tudsz új élményeket szerezni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, valaki egyáltalán nem kedvel, ennek okán árgus szemekkel figyeli, mikor követsz el hibát, amiért azonnal beléd köthet. A célját annyiban sikerül is elérnie, hogy folyamatosan azt érzed, hogy a maximumot kell teljesítened, abszolút a megfelelés járja át minden gondolatodat, s emiatt nem nagyon tudsz érdemi eredményt kiadnod a kezedből. Rázd le magadról ezeket a terheket, szabadulj meg a nyomástól, s légy magabiztos. Ne hagyd, hogy valaki kifejezetten ellened játsszon!

BAK (december 22-január 20)

Érzésed szerint zsebedben a siker, senki nem veheti el tőled a diadalt, épp ezért gyakorlatilag hátrafelé menetben sem gondolod, hogy kicsúszhat a kezedből a siker. Nem érdemes ennyire vakmerően elbíznod magad, hisz egy váratlan fordulat mindig közbejöhet, amikor bizony meredek irányt vehetnek a történések. Bármennyire is alakulnak jól az ügyeid, érdemes mindig résen lenned és készenlétben állnod, hisz nem tudhatod, mi vár a következő lépésnél. Csakis abban a helyzetben eresztheted el magad 100%-ban, ha átlépted a célvonalat, addig minden erőddel küzdened kell. Hidd el, nagyon bánnád, ha az utolsó métereken vallanál kudarcot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb bosszúságodra valaki a te érdemeiddel igyekszik mások elott tündökölni, miközben egy méter nem sok, annyit sem tett a siker érdekében. Azonnal tedd szóvá az illetőnek, hogy nem tudod, pontosan mit képzel magáról, de gondoskodni fogsz arról, hogy mindenki tudomást szerezzen a hamisságáról. Teljes joggal háborogsz, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy versenyben maradhass és végül a tiéd legyen a győzelem. Ne hagyd magad tehát, azt pedig főleg ne engedd, hogy valaki helyetted zsebelje be a neked járó elismeréseket!

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek a tágabb környezetedből feltűnik, hogy általában nem szoktál vezéregyéniségként egy-egy küldetés élére állni, inkább követed a többieket, alkalmazkodni viszont kiválóan tudsz. Ennek okán az illető igyekszik rád erőltetni egy nagyon kényes ügyet, ami -ugyan nagy tűrőképességgel rendelkezel- még nálad is kiveri a biztosítékot. Mivel abszolút a te érdekeid számítanak ebben a helyzetben, épp ezért azonnal mondj nemet és tedd az világ számára világossá, hogy attól, mert magas a toleranciaküszöböd, még nem fogod engedni, hogy bárki bármibe belerángasson! Legyél erős és ezúttal vedd át az irányítást, mert itt most a te biztonságodról van szó!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!