Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 26.: az Ikreknek kitartásra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp november 26.: az Ikreknek kitartásra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók váratlan lehetőséget kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Rosszul ítélted meg valaki képességeit, ennek köszönhetően az illető csúfos kudarcot vall. Mivel ez részben a te hibád is, épp ezért ki kell venned a részed a felelősségvállalásból, az ugyanis, hogy rákened valakire a lekvárt, nem vallana túl egyenes jellemre. Mivel te abszolút a korrektség híve vagy, épp ezért tartsd a hátad, vállald fel azt, hogy az illető csak miattad vett részt az egész dologban, majd magától, az érintettől is kérj elnézést, könnyíts ilyenformán az illető lelkén! Legközelebb alaposan mérd fel a szituációt és minden körülményt, mielőtt hozzá nem értő emberekre bíznád a Világ megváltását!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége első napján túlreagálsz egy bizonyos szituációt, abszolút figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez bizony nem tesz majd népszerűbbé mások szemében. Talán az az oka ennek a fajta reakciónak, hogy mentálisan elfáradtál a hét végére, azt azonban ne feledd, hogy ez nem lehet mentség a kifogásolható viselkedésre. A fáradtságnak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát elnézést kérni attól, akit esetleg megbántottál, máskor pedig gondold végig alaposan a szituációt, mielőtt véleményt nyilvánítasz. Ezen a hétvégén mindenképp érdemes megfelelően kipihenned magad a hasonló helyzetek elkerülése érdekében!

IKREK (május 21-június 21)

Számot kell vetned az eddig elvégzett munkáddal, azzal, hogy a hozzáállásoddal, a tapasztalatoddal és a tudásoddal meddig sikerült eljutnod, hiszen úgy érzed, hogy nem igazán tudsz többet kihozni a helyzetből. Amennyiben azt a következtetést vonod le, hogy bizony van még mit tenned azért, hogy maradéktalanul elégedett lehess, abban az esetben ezen a hétvégén fel kell vértezned magad egy kis plusz energiával, kitartással annak érdekében, hogy tovább mehess az úton. Bármilyen nehéz is, bármennyire is vagy fáradt, a sikerhez bizony kitartásra van szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos számodra, hogy a környezeted elismerje a munkádat és azt az energiát, amit egy-egy feladatba beleteszel. Mivel azonban nem minden szituáció nehézségi foka ugyanaz, épp ezért te sem garantálhatod mindenek a sikerét, illetve nem vehetsz ilyesfajta felelősséget a nyakadba. Ne akard minden pillanatban megváltani a Világot, időnként vannak ugyanis nagyobb kihívások, amelyek bizony kétesélyesek: vagy elbuksz vagy győztesen állhatsz a dobogó legfelső fokán. Csakis magadért küzdj tehát, ne az elismerésért, nem fontos, hogy mások miként ítélnek meg, csak az, hogy a te lelkiismereted nyugodt legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki túl magasra helyezte a lécet veled szemben, olyasfajta teljesítményt várva, amelyet ha akarsz sem tudsz megugrani. Mielőtt azonban lelkiismereti kérdést csinálsz a helyzetből, igyekezz tudatni az illetővel, hogy ez már az a fajta magasság, ahol te nemhogy szédülsz, de egyenesen émelyegsz. Épp ezért csak akkor vállald el, ha kapsz magad mellé segítséget is, hiszen a cél egyáltalán nem a bukás vagy az indokolatlan felelősségre vonás. Keress magad mellé valakit, akire minden körülmények között számíthatsz, dolgozzátok ki a taktikát és mihamarabb induljatok útnak annak érdekében, hogy eredményesek lehessetek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel mindenáron szeretnél együttműködést kötni, akinek azonban teljesen másak az elképzelései és az elvei. Épp ezért nem tudsz mit tenni, egyszerűen el kell fogadnod azt, hogy ha az illető külön utakon jár. Ne erőszakold másokra a saját terveidet, amennyiben nekik nem az az útjuk, mint ami a tiéd, akkor indulj el nélkülük. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életedet. Menni fog, csak hinned kell magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki segítőkészen fordul feléd, te azonban arrogánsan utasítod el, hiszen a rossz szándékot látod az illető gesztusai mögött. Úgy érzed, nem őszinte az, ahogy feléd fordul, épp emiatt reagálsz úgy, ahogy. Gyanakvásod nem alaptalan, ez azonban nem ad okot arra, hogy ilyenformán lépj fel vele szemben, el lehet valakit diplomatikusan is utasítani, nem kötelező felöklelned hirtelen felindulásból. A saját érdekedben igyekezz tehát önuralmat gyakorolni, hisz olyan embereket is megbánthatsz, akik soha semmit nem ártottak neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján váratlanul olyan lehetőség pottyan az öledbe, amelyet mindenképp érdemes megragadnod. Tulajdonképp nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap kapsz visszautasíthatatlan ajánlatokat, amely ma a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad ennek a váratlan kihívásnak, hiszen csak így tudsz új élményeket szerezni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, valaki egyáltalán nem kedvel, ennek okán árgus szemekkel figyeli, mikor követsz el hibát, amiért azonnal beléd köthet. A célját annyiban sikerül is elérnie, hogy folyamatosan azt érzed, hogy a maximumot kell teljesítened, abszolút a megfelelés járja át minden gondolatodat, s emiatt nem nagyon tudsz érdemi eredményt kiadnod a kezedből. Rázd le magadról ezeket a terheket, szabadulj meg a nyomástól, s légy magabiztos. Ne hagyd, hogy valaki kifejezetten ellened játsszon!

BAK (december 22-január 20)

Érzésed szerint zsebedben a siker, senki nem veheti el tőled a diadalt, épp ezért gyakorlatilag hátrafelé menetben sem gondolod, hogy kicsúszhat a kezedből a siker. Nem érdemes ennyire vakmerően elbíznod magad, hisz egy váratlan fordulat mindig közbejöhet, amikor bizony meredek irányt vehetnek a történések. Bármennyire is alakulnak jól az ügyeid, érdemes mindig résen lenned és készenlétben állnod, hisz nem tudhatod, mi vár a következő lépésnél. Csakis abban a helyzetben eresztheted el magad 100%-ban, ha átlépted a célvonalat, addig minden erőddel küzdened kell. Hidd el, nagyon bánnád, ha az utolsó métereken vallanál kudarcot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A legnagyobb bosszúságodra valaki a te érdemeiddel igyekszik mások elott tündökölni, miközben egy méter nem sok, annyit sem tett a siker érdekében. Azonnal tedd szóvá az illetőnek, hogy nem tudod, pontosan mit képzel magáról, de gondoskodni fogsz arról, hogy mindenki tudomást szerezzen a hamisságáról. Teljes joggal háborogsz, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy versenyben maradhass és végül a tiéd legyen a győzelem. Ne hagyd magad tehát, azt pedig főleg ne engedd, hogy valaki helyetted zsebelje be a neked járó elismeréseket!

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek a tágabb környezetedből feltűnik, hogy általában nem szoktál vezéregyéniségként egy-egy küldetés élére állni, inkább követed a többieket, alkalmazkodni viszont kiválóan tudsz. Ennek okán az illető igyekszik rád erőltetni egy nagyon kényes ügyet, ami -ugyan nagy tűrőképességgel rendelkezel- még nálad is kiveri a biztosítékot. Mivel abszolút a te érdekeid számítanak ebben a helyzetben, épp ezért azonnal mondj nemet és tedd az világ számára világossá, hogy attól, mert magas a toleranciaküszöböd, még nem fogod engedni, hogy bárki bármibe belerángasson! Legyél erős és ezúttal vedd át az irányítást, mert itt most a te biztonságodról van szó!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!