Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 21.: a Bikákat új impulzusok zökkenthetik ki, a Rákok jól érzik magukat a bőrükben

Napi horoszkóp november 21.: a Bikákat új impulzusok zökkenthetik ki, a Rákok jól érzik magukat a bőrükben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

A 7 legfurcsább tény a terhességről, amiről senki nem mer beszélni

Igen, csodálatos kilenc hónap a várandósság, de azért bőven akadnak olyan dolgok, amelyekre jó lenne, ha felkészítenének minket...

Olvasd el!

Heti horoszkóp június 24-30.: a Rákok zsúfolt hétre számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes okosabban gazdálkodniuk az idejükkel

Június utolsó hete is bővelkedik majd izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Segítő szándékod a visszájára fordulhat a hét utolsó napján, te pedig emiatt roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz emiatt. Még semmi nincs veszve azonban, szedd össze magad és a nagy bukást elkerülendő igyekezz hatékonyan reagálni ahhoz, hogy ne zúduljon az egész a nyakadba. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a magad okozta problémát, nem tart sokáig az sem, hogy átvágd a gordiuszi csomót. Vesd be minden, eddig megszerzett tapasztalatodat, mindeközben vállald azt is, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, belefér a tévedés lehetősége!

BIKA (április 21-május 20)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos dolgon, folyamatosan jönnek az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amit épp csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügybe fektetsz rendkívül sok energiát, ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz új kihívások elé nézni, ám most be kell tartanod a prioritási sorrendet!

IKREK (május 21-június 21)

Fajsúlyos döntést hallogatsz egy ideje, nem igazán mersz szembenézni vele és mivel viszonylag nagy lelki terhet jelent számodra az egész, inkább igyekszel elodázni a dolgot. Így azonban annak is megvan az esélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz, hiszen számon kérhetik rajtad, hogy vajon mi az akadálya annak, hogy feketét vagy fehéret mondj. Mivel te senkinek nem akarsz a kételyeidről beszámolni, eljött az idő, amikor a külvilágot kizárva le kell ülnöd, alaposan végiggondolnod, mi a legésszerűbb útvonal, amelyet ki kell választanod. Hidd el, nagy megkönnyebbülés lesz, ha tovább tudsz végre lépni!

RÁK (június 22-július 22)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyedet a világban, jól érzed magad a bőrödben és az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap igazán produktív lehet számodra, amennyiben elég hatékonyan tudsz működni, ehhez azonban 100%-os összpontosításra van szükséged. Amennyire lehet, zárd tehát ki a zavaró tényezőket és koncentrálj arra, ami igazán fontos számodra. Meglátod, nap végére nagyon büszke leszel magadra és a környezeted is elismeréssel tekint majd rád, épp ezért egyetlen perc vesztegetnivaló időd sincsen. Gondolkodj megoldás centrikusan és meglátod, mindenki rólad fog beszélni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyetlen percre nem tudsz kikapcsolni, hét utolsó napján is több szálat mozgatsz egyszerre, próbálsz minden fronton helyt állni, ennek következtében azonban egy idő után azt veszed észre, hogy lassan elveszíted a fonalat. Képtelenség ugyanis ennyi mindennel foglalkozni egyszerre, bármennyire is talpraesett vagy, még te sem tudsz mindenhol ott lenni és top formát nyújtani, épp ezért estél bele abba a hibába, hogy a mennyiség a minőség rovására ment. Próbálj kicsit lejjebb adni a felvállalt terhekből, igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amellyel még nem okoz gondot az, hogy jól teljesíts! Te is emberből vagy, ezt mindig tartsd szem előtt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra fontos ügyben érkeznek izgalmas hírek, melyeknek azonnal utána szeretnél járni, ám kissé félsz is attól, amit megtudhatsz. Épp ezért hezitálsz, nem mersz előrébb lépni, nehogy megégesd magad. Így azonban soha nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, inkább egyhelyben toporogva figyeled majd, ahogy a lehetőség elúszik előtted. Itt az alkalom tehát, hogy cselekedj, ne húzd az időt, indulj el, mert a mai nap az, amikor bármire képes lehetsz, ne várj a holnapra, hisz könnyen lehet, hogy akkor már késő lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, valaki mindenáron rád akarja erőltetni az akaratát, neked pedig óriási terhet jelent megfelelni, ezenkívül nem is érzed jól magad a helyzetben, hisz amíg más értékrendje mentén kell élned, nem tudsz önmagad lenni. Ezen a ponton érdemes tehát elgondolkodnod azon, hogy vajon mi a fontosabb: az, hogy mások elégedettek legyen veled vagy hogy te boldog legyél? A döntés a te kezedben van, csupán csak el kell határoznod magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Minél hamarabb szeretnél túl lenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében húzod egyre gyorsabbra a lépteid. Miközben azonban előre rohansz, észre sem veszed azokat a segítő szándékú embereket, akikbe azért botlasz, hogy segíthessenek neked. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és körülnézned, kik és miért állnak ott a kezüket nyújtva, illetve vedd észre azt is, hogy merre is kellene menned ahhoz, hogy a lehető leghamarabb elérd a célod és végre nyugodt lelkiismerettel adhasd át magad a hétvégének. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz!

BAK (december 22-január 20)

Valaki addig provokál, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit más helyzetekben megtartottál volna magadnak. Emiatt meglehetősen kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon és adott esetben elszaladjon veled az a bizonyos ló. Magyarázd el higgadtan az álláspontodat, így sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Véleménykülönbség miatt kerülsz konfliktusba valakivel, akivel egyébként nagyon olajozott a kapcsolatotok. Van azonban egy bizonyos ügy, amelyben nagyon nem tudtok egyetérteni, mi több, fogalmad sincs, az illető miért nem látja a fától az erőt. Mielőtt azonban ringbe szállsz a győzelemért, érdemes mérlegelned, hogy a te igazad fontosabb-e vagy a kettőtök között lévő kapcsolat. Nem mindenért kell feláldoznod a barátságotokat, azonban arra is ügyelj, hogy a számodra fontos dolgokért valamennyire mégis kiállj. Próbáld megtalálni az arany középutat!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben olyasféle megvilágításba helyez egy rejtélyekkel teli ügyet, amely meghozza számodra megoldást. Rendkívül hálás vagy azért, hogy bele botlottál az illetőbe, hisz másképp nem biztos, hogy lett volna lehetőséged pontot tenni a végére. Ne hezitálj tehát, indulj el az utadon, hisz most már semmi nem akadályozhat meg abban, hogy elérd az általad kitűzött célodat! Kissé meredek ugyanaz út, amivel te bírod a strapát, így nem jelent gondot számodra ez sem! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Kép

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Kép

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép

Illeszd be a diétádba EZT az egy dolgot, és megállítod az öregedési folyamatokat!

Több kutatás is azt igazolta, a kollagén pótlása valóban segít lassítani az öregedést.

Kép

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Kép

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Kép

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!