Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 16.: a Bikákon eluralkodni látszik a megfelelési kényszer, az Ikrek végre kimutathatják az érzelmeiket

Napi horoszkóp november 16.: a Bikákon eluralkodni látszik a megfelelési kényszer, az Ikrek végre kimutathatják az érzelmeiket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, nem érdemes tehát kihagynod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Vedd le nyugodtan a szemellenződet annak érdekében, hogy meglásd, nem mindenki az, akinek mutatja magát, többen a környezetedben csupán haszonlesés címszó alatt nyomulnak körülötted. Bizony fájdalmas lehet a felismerés, hogy nem mindenki olyan, amilyennek mutatja magát, de ha ezt a lépést megteszed, akkor egyszerűbbé válik az is, hogy hátrahagyd őket és végre olyan életet élhess, ahol nem kell a sziszegő kígyók marásától tartanod. Ne ragadj benne különösebben a miértek kiderítésébe, egyszerűen csak tedd a dolgod, ahogy eddig is, nem kell azért az értékrendedet pirossal áthúznod, hogy olyan emberekkel ápolhass “jó” viszonyt, akik egy kanál vízben hagynának megfulladni! Az Élet már csak ilyen, jobban teszed tehát, ha beletörődsz!

BIKA (április 21-május 20)

Megfelelési kényszered járja át minden porcikádat, egyszerűen megállás nélkül azzal vagy elfoglalva, hogy első, legjobb, legszebb, legokosabb legyél, ami valld be, rendkívül kimerítő számodra. Ne feledd azonban, mielőtt végkimerülésig hajszolnád a tökéletességet, előtte érdemes végiggondolnod, hogy micsoda értékekkel rendelkező ember vagy, akinek nem kell azért hason csúsznia, hogy bárki elismerje. Nem biztos, hogy jó döntés, ha mindent annak rendelsz alá, hogy mások elégedettek lehessenek veled, miközben te jó eséllyel boldogtalan leszel. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, szabadulj meg a görcseidtől, különben csak a saját életedet fogod megnehezíteni!

IKREK (május 21-június 21)

Relatíve hosszabb ideje fűznek gyengéd szálak egy bizonyos személyhez, aki eddig nem nagyon akart tudomást venni arról, hogy próbálsz imponálni neki. Ma azonban egy váratlan fordulatnak köszönhetően lehetőséget kapsz arra, hogy végre nyíltan beszélj az érzelmeidről és szorosabbra fűzd kettőtök kapcsolatát. Ne taktikázz különösebben, nincs szükség arra, hogy mindenféle számítások szerint kerülj közelebb az illetőhöz, csupáncsak légy természetes, add önmagad, hisz nem kell ahhoz álarcot viselned, hogy valaki érdemesnek lásson egy hosszabb kapcsolatra! Ügyelj arra, hogy ne legyél túl sok, ne nyomulj, csupáncsak a tiszta érzelmeket mutasd ki!

RÁK (június 22-július 22)

Ma végre nem kell semmiféle határidőnek megfelelned, így végre lesz lehetőséged azzal foglalkozni, amivel szeretnél, ma nem kell azon gyötrődnöd, hogy vajon sikerül-e adott feladatokkal időben végezned, a napi kötelezettségeket letudva egyszerűen átadhatod magad a passzív kikapcsolódásnak. Biztosan van egy olyan könyv a polcon, amelyet régóta elolvasnál, biztosan van valaki a környezetedben, akivel régóta nem beszéltél, hát most itt az ideje, hogy mindent bepótolj. Semmiféle kötelezettséged nincs, egyszerűen te választasz a lehetőségek között! Nem minden nap a rohanásé és ez így van jól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem nagyon találsz ésszerű megoldást egy bizonyos kérdésben, emiatt bizonytalanul ácsorogsz egyhelyben, tapodtat sem mozdulva előre. Amennyiben azonban megy az idő és te érzed, hogy semmiképp nem tudsz egyedül boldogulni, abban az esetben nem érdemes tovább hezitálnod, kérd ki a bizalmasaid véleményét, hallgass meg többféle megközelítést, hisz több szempontból megközelítve a dolgot beláthatod, hogy érdemes néhány részleten változtatni a biztos siker érdekében. Szerencsés vagy, hisz vannak körülötted olyan személyek, akik nálad jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amennyiben kitűztél egy fontos célt és éjt nappallá téve ezen dolgozol, akkor nem kell ölbe tett kézzel végignézned, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, mely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos döntést kell ma meghoznod, épp ezért ne foglalj állást elhamarkodottan, mindenféle mérlegelés nélkül, hisz abban az esetben meglesz az esélye annak, hogy utólag fogsz rájönni, talán mégis jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot vagy itt-ott kozmetikázni a forgatókönyvön. Hidd el, akkor már cseppet sem lesz könnyű változtatni, szépíteni, ha az általad meghozott döntés nyomán elindul a folyamat. Most még nem késő azonban, hogy minden részletet szem előtt tartva megállj és végigzongorázd az egészet, a pro és kontra érveket figyelembe véve. Úgy foglalj állást, hogy később ne boruljon rád a forró víz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ismeretlen útra tévedsz, ahol meg azelőtt nem jártál, épp ezért joggal tartasz tőle, hogy mi lesz, ha rájössz, hogy tévúton jársz, ám akkor más késő lesz visszafordulnod. Félelmeid azonban általad kreált és túlmisztifikált félelmek, valójában egyelőre semmi jelét nem látod ugyanis annak, hogy bármiféle negatív esemény következne be. Vertezd fel tehát magad egy kis bátorsággal és ne engedd, hogy minden léptedet a negatív gondolatok befolyásolják. Egyszerűen hallgass a megérzéseidre, ne térj le az útról, hisz ha kitartasz, akkor bizony el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

NYILAS (november 23-december 21)

Megnyugtat a tudat, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Ha valakik, hát ők ugyanis pontosan tudják, hogy ha baj van, mikor kell közbeavatkozniuk és téged menteniük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy, nyugodtan elhasalhatsz, mindig lesz valaki, aki felsegít. Becsüld meg őket!

BAK (december 22-január 20)

Egyszerűen bármilyen taktikával szeretnél feljebb jutni a hegyen, valahogy mindig visszább csúszol egy kicsit, annak ellenére, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba került már az, hogy a csúcs közelébe kerülj. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben ne akarj erődön felül harcolni az elemekkel, próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert miközben te küzdöd magad felfelé, addig sorra mennek el melletted az új lehetőségek. Légy nyitott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Iszonyúan frusztrál egy bizonyos helyzet, ám most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Az egész csupán kitartás kérdése, így végy egy nagy levegőt és várj a megfelelő pillanatra. Igen, nem ez életed nagy lehetősége, de legalább nem egyensúlyozol majd a szakadék szélén!

HALAK (február 20-március 20)

A mára eltervezett programot egy váratlanul érkező, kihívásokkal teli helyzet húzza keresztbe, amely abszolút nem volt belekalkulálva az életedbe, mégsem érdemes szó nélkül elmenned mellette. Ne ess kétségbe a nehézségi foktól, szedd össze minden tudásod és tapasztalatod és bízva magadban, cselekedj! Ne aggódj, a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak pozitív hozzáállás szükséges hozzá, amennyiben pedig mindent jól csinálsz, abban az esetben büszkén koccinthatsz a sikerre a nap végén! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!